Închide meniul
VIDEO

„Trebuie curăţate arenele de sălbatici!”. Avertisment teribil al lui Dumitru Dragomir, după incidentele de la Dinamo – CSA Steaua 1-2: „Dacă nu se opreşte, or fi şi morţi!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 septembrie 2022, 10:24

„Trebuie curăţate arenele de sălbatici!. Avertisment teribil al lui Dumitru Dragomir, după incidentele de la Dinamo – CSA Steaua 1-2: „Dacă nu se opreşte, or fi şi morţi!

"Trebuie curăţate arenele de sălbatici!". Avertisment teribil al lui Dumitru Dragomir, după incidentele de la Dinamo - CSA Steaua 1-2

Dumitru Dragomir, reacţie vehementă după haosul de pe Arena Naţională / Colaj Hepta/Antena Sport

Avertisment teribil al lui Dumitru Dragomir, după incidentele de la Dinamo – CSA Steaua 1-2. Fostul preşedinte al LPF cere ca huliganii să fie scoşi definitiv de pe stadioanele din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Mitică” Dragomir a rămas stupefiat când a văzut imaginile de la derby-ul din Liga 2. A avut loc o bătaie ca-n filme, pe Arena Națională. Jandarmii au fost ‘încolțiți’ de ultrașii CSA Steaua şi s-a aruncat în ei cu scaune, garduri şi extinctoare.

Avertisment teribil al lui Dumitru Dragomir, după incidentele de la Dinamo – CSA Steaua 1-2

Fostul conducător al fotbalului românesc cere să fie pusă în aplicare Legea 4/2008, realizată chiar la iniţiativa lui. Nu îşi explică de ce liderii Jandarmeriei se tem să o respecte în totalitate.

Trebuie curăţate arenele de sălbatici, cum au făcut englezii. Nu s-a renunţat niciodată la lege, dar dacă se aplică, atunci vom avea şi noi fotbal pe stadioane şi vom avea suporteri foarte mulţi. Nu vine nimeni să intre în bombele alea şi fumul de pe stadioane. În proporţie de 30% se aplică legea, dar nu e unul care să dea cu biciul la Jandarmerie. Le e frică.

O parte din ei sunt sălbatici, dacă nu se opreşte această sălbăticie veţi vedea că vor fi şi morţi! În Anglia e linişte totală, nu ridică nimeni glasul. Dacă lăsăm să câştige huliganismul, se alege praful de ţara asta. Huliganii trebuie să fie stopaţi!„, a declarat Dumitru Dragomir la digisport.ro.

Reclamă

S-a intervenit cu gaze lacrimogene în Dinamo – CSA Steaua 1-2

Cu 40 de minute înainte de startul meciului, mai mulți suporteri de la Dinamo și CSA Steaua s-au încăierat într-un sector al stadionului. Fanii au rupte scaune și au aruncat cu torțe.

A fost nevoie de o intervenție dură din partea jandarmilor ca spiritele să se calmeze. Forțele de ordine au intervenit cu bastoane și gaze lacrimogene.

Scandal a fost și la pauza meciului. Peluza Sud Steaua i-a atacat pe jandarmi cu tomberoane și scaune! Forțele de ordine au intervenit tot cu gaze lacrimogene.

Reclamă 4 / 0/3

Amenzi uriașe după haosul de la Dinamo – CSA Steaua 1-2

Au fost aplicate amenzi uriașe după haosul de la Dinamo – CSA Steaua 1-2. Jandarmeria a emis un comunicat la scurt timp după scenele șocante de pe Arena Națională.

Fortele de ordine au aplicat 21 de amenzi, a căror valoare totală este de 86.750 lei, echivalentul a 17.512 euro. De asemenea, au fost deschise și șase dosare penale.

„În urma încălcărilor cadrului legal în vigoare, au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 86.750 lei, după cum urmează: – 12 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 4/2008, privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare; – 9 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cu modificările și completările ulterioare;

12 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 4/2008, privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, cu modificările și completările ulterioare;
9 sancțiuni contravenționale pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, cu modificările și completările ulterioare;
Totodată, au fost întocmite actele necesare începerii cercetărilor pentru șase fapte de natură penală, cinci dintre acestea prevăzute de Legea nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive, cu modificările și completările ulterioare și una prevăzută de Codul Penal – Ultraj.

În același context, în pauza meciului, jandarmii au intervenit pentru dispersarea grupurilor rivale de suporteri care au creat stări conflictuale, au provocat acte de dezordine și au încercat să migreze în sectoare de stadion destinate galeriei adverse, cu scopul de a iniția confruntări violente. În continuare, se fac verificări pentru identificarea și sancționarea altor persoane care au încălcat cadrul normativ în vigoare”, se arată în comunicatul Jandarmeriei.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și