Închide meniul

CSM Focșani – CS Dinamo 2-0! Vrâncenii au prins ultimul bilet pentru promovarea în Liga a 2-a!

Alex Ioniță Publicat: 15 iunie 2024, 19:45

Reclamă
CSM Focșani – CS Dinamo 2-0! Vrâncenii au prins ultimul bilet pentru promovarea în Liga a 2-a!

CSM Focșani - CS Dinamo 2-0!

FRF.ro

Partida dintre CSM Focșani și CS Dinamo s-a încheiat cu scorul de 2-0! Echipa din Vrancea este ultima promovată în eșalonul secund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele două formații au pierdut promovarea în barajul principal, însă au avut parte de o a doua șansă datorită schimbării de format din eșalonul secund.

CSM Focșani – CS Dinamo 2-0!

Patru echipe învinse în finalele barajului de promovare au jucat, într-un sistem de semifinală-finală, pentru promovarea în Liga a 2-a.

În semifinale, Focșani s-a impus dramatic în fața celor de la Râmnicu Vâlcea, cu scorul de 3-2. Golul victoriei a fost marcat de Zaharia, în minutul 119.

În ultimul act, vrâncenii au trecut de CS Dinamo cu scorul de 2-0 și au obținut astfel promovarea în Liga a 2-a, după o pauză de 16 ani!

Reclamă
Reclamă 4

În anul 2008, CSM Focșani a fost ultima reprezentantă din eșalonul secund a celui mai mare oraș din România care nu a avut vreodată o echipă în Liga 1.

Cum au arătat echipele de start în CSM Focșani – CS Dinamo:

CSM Focșani: S. Preda – Săpunaru (cpt.), Ciopa, Perju, Tamași – Jun Toba, Andr. Mazilu – Al. Zaharia, Mih. Stancu, Gorovei – Rob. Enache
Rezerve: R. Niczuly – Dim. Toader, Al. Dumitru, Dănilă, Mih. Negoiță, Cr. Ciobanu, Tchassem, Dr. Oprea, Dănăilă
Antrenor: Călin Moldovan

Reclamă

CS Dinamo: Fara – Cernamoriț, D. Lung, Al. Iordănescu, Demici – Ciochină – Ric. Mihalache, D. Mihai, Juncănaru, Delciu – Al. Burlacu (cpt.)
Rezerve: Mina – Zătreanu, Andr. Vasilescu, Rob. Bratu, Rob. Vasile, L. Mitrică, Uleia, Mih. Năstase, Teo. Badea
Antrenor: Gheorghe Mihali

Jaqueline Cristian a semnat cu CS Dinamo!

Jaqueline Cristian a semnat cu CS Dinamo! Jucătoarea de pe locul 66 în clasamentul WTA s-a alăturat clubului din Ștefan cel Mare.

”Mă bucur să fac parte din familia Dinamo. Sper să fie cu folos şi cu noroc. Îmi place vibe-ul acestei colaborări şi sper să aducă numai rezultate bune”, a declarat jucătoarea în vârstă de 26 de ani.

Jaqueline Cristian a avut un an bun, cu o semifinală disputată la Transylvania Open, un sfert de finală la Charleston WTA 500, dar şi cu o contribuţie importantă la calificarea echipei României la turneul final al Billie Jean King Cup.

Jaqueline a învins-o la simplu pe Lesia Tsurenko şi mai apoi a adus punctul decisiv la dublu, alături de Ana Bogdan.

“Jaqueline va fi aproape sigur în delegaţia olimpică a României la Jocurile Olimpice de la Paris 2024”, a adăugat CS Dinamo.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:55 19 iun.

Scoţia – Elveţia 1-1. Echipa lui Murat Yakin a avut două goluri anulate! Cum arată clasamentul în Grupa A

23:20 19 iun.

Scandal uriaş la EURO 2024, după scandările incredibile ale fanilor albanezi: ”Rușine fără precedent la un turneu final”

22:53 19 iun.

„Oribilul arbitru olandez” Ungaria a făcut scandal după meciul cu Germania! Szoboszlai: „O să am probleme mari dacă spun ceva”

21:46 19 iun.

AS.ro LIVE | Maria Boldor va fi invitata lui Dan Pavel (10:30)

21:42 19 iun.

Gigi Becali a dezvăluit salariul uriaş pe care Florinel Coman îl va avea în Qatar

21:16 19 iun.

VideoImagini emoţionante cu David Popovici, după aurul cucerit la 100m liber! Imnul României a răsunat la Belgrad

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și