Închide meniul

Cu cine a ţinut Gigi Becali la Dinamo – CSA Steaua 3-0: „Mi-a zis MM că pierd 400.000 de euro pe an și m-am răzgândit!”

Bogdan Stănescu Publicat: 16 mai 2023, 16:23

Reclamă
Cu cine a ţinut Gigi Becali la Dinamo – CSA Steaua 3-0: Mi-a zis MM că pierd 400.000 de euro pe an și m-am răzgândit!”

Cu cine a ţinut Gigi Becali la Dinamo - CSA Steaua 3-0

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Patronul FCSB s-a uitat la derby-ul din Liga a 2-a dintre „câini” şi roş-albaştri. Iată cu cine a ţinut Gigi Becali la Dinamo – CSA Steaua 3-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a dezvăluit că iniţial a ţinut cu CSA Steaua, dar ulterior s-a răzgândit. Patronul FCSB l-a sunat pe Mihai Stoica, iar acesta i-a spus milionarului că pierde 400.000 de euro pe an dacă ţine cu CSA Steaua.

Cu cine a ţinut Gigi Becali la Dinamo – CSA Steaua 3-0

Râzând așa, l-am sunat pe MM. ‘Băi Mihaie, Dinamo sunt slabi, dar CSA nici nu trece centrul terenului’. El mă întreabă cu cine țin. Păi eu țin cu CSA, nu vreau Dinamo să promoveze!

Până la urmă, i-am zis, ăia sunt ai noștri, s-au răzvrătit ei, dar o să vină înapoi la noi și Peluza Sud, o să câștigăm procesele, o să vină ei la noi, copiii rătăcitori, lasă să ținem cu ei.

La care MM zice ‘Păi dacă ții cu ei pierzi 400 de mii pe an doar din bilete. Avem 400-500 de mii doar din bilete cu Dinamo pe Arena Națională’. Atunci țin cu Dinamo. Țin unde iau 400 de mii. Cum am ținut cu Dinamo, cum a dat gol imediat”, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Reclamă

Gigi Becali, înainte de Farul – FCSB: „Va fi cea mai mare emoție pe care am avut-o vreodată”

Gigi Becali a recunoscut, înainte de Farul – FCSB, că are emoţii mari pentru meciul care poate stabili campioana din acest sezon al Ligii 1. Patronul de la FCSB a spus şi care e scenariul prin care va sta liniştit la cele două meciuri pe care FCSB le mai are de disputat în acest sezon.

La meciul cu Farul o să fie cele mai mari emoții, probabil. Când ești tânăr, ești puternic și stăpânești emoția sau nu știu, e prea puternic trupul, capul și mintea. Cu cât ești mai în vârstă, emoția este mult mai puternică. Dși ești mai înțelept, este mai slab trupul și nu poate stăpâni.

Va fi cea mai mare emoție pe care am avut-o vreodată. Bine, dacă ai 2-0 la pauză nu mai ai emoții așa mari. Dacă bați Farul și după aia ai 2-0 cu Rapid la pauză nu mai emoții. Sunt multe calcule și multe situații. Ce e clar, cea mai mare emoție va fi cu Farul.

Reclamă 4 / 0/3

Știi de ce îmi doresc acest titlu? Îmi doresc pentru că aproximativ 90% din fotbal e împotriva mea. Și nu numai, și din presa sportivă, și din oamenii de sport. Nu o fac cu răutate, oamenii își aleg calul și eu nu sunt calul ales în fotbal. Și niciodată nu am fost calul ales în fotbal”, a spus Gigi Becali pentru sursa citată.

Gigi Becali anunţă transferuri de milioane de euro la FCSB

Gigi Becali anunţă transferuri de milioane de euro la FCSB, dacă echipa din Berceni va câştiga titlul în Liga 1, după o pauză de opt ani. Patronul roş-albaştrilor nu va cumpăra de la Gică Hagi şi nu vrea să audă nici de o eventuală revenire a lui Denis Alibec.

Dacă iau campionatul o să fac niște transferuri mari. Pe posturi acolo, nu o să dau acum nume. Dacă iau campionatul o să fac patru transferuri, cinci poate. Louis Munteanu nu este, nu am nevoie acolo, pentru că el joacă pe partea cu Tavi Popescu și cu Coman și nu e mai bun nici ca ăla, nici ca ăla.

Mazilu este jucător de viitor, pe mine mă interesează acum, repede. N-am spus că fac investiții de viitor și pentru a câștiga. În plus, pe Mazilu nici nu poți să-l iei că nu cred că Gică îl dă sub trei milioane. Și eu nu pot să dau trei milioane. Am dat pentru Coman, am dat două și unul pentru procente, dar… De la Hagi nu poți să iei acum.

Alibec ce? Are 30 și ceva de ani. Ar fi un jucător, dar nu vreau să vorbesc de atac. Nu mă interesează Alibec, avem meci cu Farul. Mă interesează fundași centrali și un singur atacant. Și eventual un mijlocaș mai creativ și mai agresiv. O să vedem atunci, mai întâi să luăm campionatul”, a mai declarat Gigi Becali.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și