Închide meniul

Gafă colosală în apărarea lui Dinamo, în derby-ul cu CSA Steaua! Bogdan Chipirliu a reuşit „dubla” şi i-a provocat pe fanii „câinilor”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 18 aprilie 2023, 19:49

Gafă colosală în apărarea lui Dinamo, în derby-ul cu CSA Steaua! Bogdan Chipirliu a reuşit „dubla şi i-a provocat pe fanii „câinilor

Gafă colosală în apărarea lui Dinamo, în derby-ul cu CSA Steaua! Bogdan Chipirliu a reuşit "dubla"

Bogdan Chipirliu, în timpul unui meci la CSA Steaua/ Hepta

Apărarea lui Dinamo a făcut o gafă colosală în derby-ul cu CSA Steaua, din play-off-ul Ligii a 2-a. Denis Oncescu i-a pasat greşit lui Gorka Larrucea, care a fost deposedat de Bogdan Chipirliu, acesta marcând ulterior pentru scorul de 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua o conduce pe Dinamo cu 2-0, încă din minutul 29, în derby-ul rundei a patra din play-off-ul ligii secunde. Meciul se desfăşoară în format live text, pe AS.ro.

Gafă colosală în apărarea lui Dinamo, în derby-ul cu CSA Steaua

În minutul 29, Denis Oncescu a comis o greşeală colosală. Portarul lui Dinamo i-a pasat greşit lui Gorka Larrucea, în interiorul careului. Spaniolul era presat de Bogdan Chipirliu, şi a pierdut cu uşurinţă balonul.

Atacantul de la CSA Steaua a înscris astfel fără emoţii, în poarta lăsată goală de Denis Oncescu. Chipirliu a făcut astfel „dubla” în derby-ul din Liga a 2-a.

Gafă colosală în apărarea lui Dinamo, în derby-ul cu CSA Steaua/ Captură Digi Sport
Gafă colosală în apărarea lui Dinamo, în derby-ul cu CSA Steaua/ Captură Digi Sport

Imediat după marcarea golului, Bogdan Chipirliu s-a bucurat în faţa galeriei lui Dinamo. Atacantul i-a provocat pe fanii „câinilor” cu gesturi ostentative. Suporterii au răspuns imediat, şi au aruncat cu torţe pe teren, spre locul în care jucătorii lui Daniel Opriţa sărbătoreau majorarea scorului.

Reclamă

Scorul a fost deschis de acelaşi Bogdan Chipirliu. Atacantul lui Daniel Opriţa a marcat din penalty, în minutul 19. Arbitrul a dictat lovitură de la punctul cu var, după ce bulgaru Chunchukov a fost faultat de Patriche.

Atmosferă de vis la derby-ul CSA Steaua – Dinamo! Fanii „câinilor” au pregătit o coregrafie specială

Atmosferă de vis la derby-ul dintre CSA Steaua şi Dinamo. Fanii „câinilor” au luat cu asalt arena din Ghencea, şi au afişat o coregrafie specială înaintea fluierului de start al meciului. Sporterii trupei din Ovidiu Burcă au umplut până la refuz peluza destinată oaspeţilor.

Fanii lui Dinamo s-au pregătit intens pentru partida cu CSA Steaua. Ca în zilele bune, suporterii „câinilor” au afişat o coregrafie spectaculoasă, care acoperea întreaga peluză.

Reclamă 4 / 0/3

„Dinamo, sentimente aparte!” este mesajul afişat de fanii trupei din Ştefan cel Mare, care au „aprins” arena din Ghencea cu torţe şi fumigene.

Nici fanii celor de la CSA Steaua nu s-au lăsat mai prejos. „Priviți invidioși încă din copilărie”, a fost unul dintre mesajele afiaşte de galeria „militarilor”.

Cele două galerii au început să cânte încă din primul minut al întâlnirii din Ghencea, meciul desfăşurându-se într-o atmosferă de zile mari.

Meciul a început şi cu o scurtă întrerupere. Fanii lui Dinamo au aruncat cu materiale pirotehnice pe teren, încă din minutul doi al duelului din Ghencea. Arbitrul Găman a decis că meciul se poate relua, după câteva minute de întrerupere.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și