Închide meniul

Cum poate ajunge Dinamo în play-off-ul din Liga 2. Ovidiu Burcă răsuflă uşurat după victoria cu Şelimbăr: „Am jucat numai finale!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 martie 2023, 15:22

Cum poate ajunge Dinamo în play-off-ul din Liga 2. Ovidiu Burcă răsuflă uşurat după victoria cu Şelimbăr: „Am jucat numai finale!

Ovidiu Burcă a anunțat că jucătorii de la Dinamo și-au primit salariile, înaintea derby-ului cu CSA Steaua

Ovidiu Burcă şi jucătorii lui Dinamo, fericiţi după o victorie / Hepta

Cum poate ajunge Dinamo în play-off-ul din Liga 2 după victoria cu Şelimbăr, scor 2-1, din penultima etapă. „Câinii” sunt la „mâna lor” înaintea confruntării cu Poli Timişoara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lamine Ghezali (30) şi Iulian Roşu (69) au marcat împotriva echipei lui Claudiu Niculescu şi au ajutat-o pe Dinamo să rămână pe ultimul loc care asigură calificarea în play-off. Alb-roşiii aşteaptă rezultatul din ultimul meci al etapei, Gloria Buzău – Unirea Slobozia, care va fi marţi.

Cum poate ajunge Dinamo în play-off-ul din Liga 2

Gloria Buzău este singura echipă care o mai poate egala la puncte pe Dinamo şi pe Unirea Slobozia. Dacă toate trei vor câştiga şi în ultima etapă, se va face un clasament între ele. Jucătorii lui Burcă şi buzoienii sunt avantajaţi de rezultatele directe şi şi-ar îndeplini obiectivul.

În cazul în care Unirea Slobozia scoate cel puţin o remiză cu Gloria, rămâne peste Dinamo în clasament şi este ca şi calificată în play-off. „Câinii” mai riscă să fie depăşiţi doar de Concordia Chiajna. Totuşi, cu o victorie în ultima etapă sunt siguri că vor continua lupta pentru promovare.

Am întâlnit o echipă care, deşi a pierdut cu 4-1 la Iaşi, este o echipă bună a acestei ligi. Claudiu a făcut o muncă foarte bună, are nevoie de timp ca să aşeze lucrurie. Cred că va face o treabă foarte bună, dacă va fi lăsat.

Reclamă

Merită felicitaţi băieţii pentru că meciul a avut o încărcătură, o miză aparte. Noi de când am început am jucat finale, doar aşa am putut să recuperăm punctele pierdute în primele 5 etape. Vreau să-i felicit pentru cum au abordat meciul. Au avut linişte, a fost destul de bine.

E clar că jocul nostru întotdeauna are de suferit când jucăm pe astfel de terenuri. Noi avem jucători cu calitate, care ştiu să oprească mingea, ştiu să facă o preluare„, a declarat Ovidiu Burcă la digisport.ro.

Celelalte rezultate înregistrate sâmbătă în Liga 2:

Reclamă 4 / 0/3
  • Viitorul Tg. Jiu – CSM Slatina 0-1
  • Concordia Chiajna – Ripensia Timişoara 2-1
  • FC Braşov – Unirea Constanţa 5-2
  • Progresul Spartac – CSC Dumbrăviţa 0-0
  • Şelimbăr – Dinamo 0-2
  • Unirea Dej – Metaloglobus 1-1
Dinamo, pe locul 6 cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat

Mihai Stoica vrea ca Dinamo să se califice în play-off-ul din Liga 2

Mihai Stoica vrea ca Dinamo să se califice în play-off-ul din Liga 2. Managerul general de la FCSB crede că formația din Ștefan cel Mare are șanse mari să acceadă în primele 6 echipe din eșalonul secund.

Dinamo a intrat într-o nouă etapă a relansării sale, după ce echipa a fost vândută de Dorin Șerdean către Red and White Management. Eugen Voicu și Andrei Nicolescu sunt noii investitori, iar speranțele dinamoviștilor sunt colosale.

Din punctul nostru de vedere, nu doar al meu, ci şi al clubului, ne-am dori ca Dinamo să intre în play-off. Are şanse. Orice echipă intră acolo poate să termine în primele 3. Asta înseamnă promovarea, pentru că CSA Steaua nu poate merge.

Locurile 4 şi 5 nu au nicio şansă la baraj, aşa mi se pare. Anul acesta e prea mare diferenţa între cele din Liga 1 şi Liga 2.

Am văzut meciurile transmise în prima etapă. Cred că Poli Iaşi e favorită pentru locul 2. Mai departe nu ştiu ce să zic. Oţelul slab, Buzău slab”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Recomandări
  • Şelimbăr – Dinamo 1-2
  • Cum arată calculele pentru calificarea în play-off

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și