Închide meniul

„Cum să fiu eu groparul lui Dinamo?” Cristi Borcea şi-a ieşit din minţi şi anunţă că nu va mai reveni niciodată în fotbal

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 iunie 2023, 16:49

„Cum să fiu eu groparul lui Dinamo? Cristi Borcea şi-a ieşit din minţi şi anunţă că nu va mai reveni niciodată în fotbal

Imagine rară cu Cristi Borcea în liceu

Cristi Borcea, în timpul unui interviu acordat în exclusivitate pentru AntenaSport

Cristi Borcea şi-a ieşit din minţi şi a răbufnit când a aflat că i s-a spus că ar fi „groparul lui Dinamo”. Fostul patron al grupării din Ştefan cel Mare asigură că nu va mai reveni niciodată în fotbal şi că nu se pune problema să mai investească la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Borcea a fost prezent pe Arena Naţională la meciul Dinamo – FC Argeş, scor 6-1, din manşa tur a barajului pentru promovarea/menţinerea în Liga 1. „Leonidas” a făcut un anunţ euforic la finalul partidei şi le-a transmis fanilor că sunt mai mult mulţi oameni de afaceri care vor să bage bani la clubul alb-roşu.

„Cum să fiu eu groparul lui Dinamo?” Cristi Borcea şi-a ieşit din minţi

Totuşi, în momentul în care a fost văzut în tribună, Cristi Borcea a fost numit „groparul lui Dinamo” de unul dintre comentatorii meciului. Când a aflat, fostul finanţator al „câinilor” a avut o reacţie nervoasă.

Am revenit pe stadion după 11 ani. Îmi pare foarte bine de jocul lor și de opțiunea de calificare. Am revenit pe stadion, dar încă o dată mi s-a arătat răutatea din România. De ce să comentăm de Hagi, de Ilie Năstase, de Halep, de Cristina Neagu și de tot ce este mai bun? M-a făcut să îmi revin și să-mi ia din entuziasm și să nu mai apar foarte mult timp pe stadion.

Am văzut ce a vorbit și comentatorul de la Digi, însă suporterii au fost extraordinari. Păi, dar cum să fiu groparul lui Dinamo? Am luat cele mai multe trofee, și acum nici de maseurul de la Craiova nu se poate plânge nimeni. Am luat de două ori Craiova, știți ce bani înseamnă să iei de două ori Criaova? O dată a fost Nețoiu și a doua oară Ionel Staicu, Cosmin Moți.

Reclamă

Uitați-vă la CFR, sunt peste 35 de milioane și au luat de 5 ori campionatul. Eu nu am stat să mă gândesc, ne gândeam la campioant și cupă, și am luat ce am vrut noi. Și de la Rapid pe Lobonț și pe Bratu, și de la Steaua pe Dănciulescu, de la Timișoara pe Torje. Vă aduceți aminte că am dat 2 milioane pe Torje doar pe 50% sau pe Zicu când l-am repatriat și a costat 2.5 milioane. S-a dus la Rapid și a fost golgheterul campionatului, iar apoi l-am luat noi.

Cristi Borcea: „Niciodată nu m-aș mai gândi să investesc la Dinamo!”

M-a deranjat așa răutatea din România și m-a făcut să-mi prioritizez ce am făcut eu și să-mi văd de viața mea că e mult mai bine așa. Nu am avut intenție să investesc la Dinamo. Eu am spus-o de la început. Niciodată nu m-aș mai gândi să investesc la Dinamo. Poate că prin Patrick, atunci, da! Dar acum cu siguranță nu mă va mai interesa! Să se ducă comentatorii și cei care au făcut pentru că așa gonesc oamenii de pe stadion, oameni care nu știu și care nu se pricep. Păi cele mai mari performanțe Dinamo le-a opținut cu mine și niciodată n-am dus-o în insolvență, am lăsat proprietatea la Săftica și cu foarte multe.

Eu am plecat când s-a luat Cupa și Supercupa! Atunci am plecat pentru că am avut o discuție, și dacă vă aduceți aminte mai mulți jucători, Chiricheș, Adi Popa și alții, trebuiau să vină la Dinamo și eu am spus că nu stau să mă lupt pentru locul 2 și 3, niciodată! Pentru asta și spusesem că Patrick o să poată să intre, pentru că nu sunt eu obișnuit să văd Dinamo în divizia a 2-a sau să mă bat la locul 2 sau 3. Dar nu o să mai vine multă vreme pe stadion sau poate când o să fie stadionul gata.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu ce am făcut cât am fost conducător la Dinamo?”

Dacă Dinamo nu avea publicul extraordinar în spate eu zic că nu jucau așa de bine. Este un mare plus, iar suporterii trebuie să fie alături de jucători. Pentru prima dată am fost și l-am auzit pe Angelescu, pe președintele care este acum la Dinamo, mi se pare un băiat extraordinar și un discurs foarte bun pentru un conducător. Sper eu că alături de Iacob, care v-am spus că-l văd tânăr și îl văd cum eram eu la început, să facă o treabă bună și să adune oameni competenți.

Eu ce am făcut cât am fost conducător la Dinamo? Mi-am strâns pe lângă mine și am adus pe Nețoiu, pe Cohn, pe Valter, pe Turcu, pe Bacher, oameni foarte potenți financiar, ușor au devenit sponsori, iar apoi au devenit acționari, pentru că așa se face. Nu se poate face trecerea de odată, să vadă atmosfera, să vadă echipa, să simtă jucătorii, suporterii extraordinari“, a spus Cristi Borcea pentru sptfm.ro.

Cine este investitorul – surpriză cu care a venit Cristi Borcea la Dinamo – FC Argeş

Cristi Borcea a revenit după mai bine de un deceniu pe stadion, la un meci al lui Dinamo. Cristi Borcea a fost însoţit la meci, în afară de fiii săi Angelo şi Patrick, de Cornel Varvara, zis „Connie”.

Cornel Varvara deține firma UNI Recycling SRL, care se ocupă cu decontaminarea solurilor și refacerea ecologică a terenurilor poluate cu substanțe petroliere.

Este prietenul meu de la Alba Iulia. Pentru el nu este o problemă să bage și 2-3 milioane de euro imediat la Dinamo. Și mai am câțiva prieteni multimilionari care ar veni la Dinamo. Totul e să se facă noul stadion. Connie vrea”, a declarat Cristi Borcea pentru gsp.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și