Închide meniul

Dan Alexa, bucurie nebună în stilul lui Mourinho! A alergat pe teren şi a văzut cartonaş roşu. FC Braşov a egalat-o pe Poli Iaşi în minutul 90+3

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 noiembrie 2022, 15:37

Dan Alexa, bucurie nebună în stilul lui Mourinho! A alergat pe teren şi a văzut cartonaş roşu. FC Braşov a egalat-o pe Poli Iaşi în minutul 90+3

Dan Alexa, bucurie nebună în stilul lui Mourinho! A alergat pe teren şi a văzut cartonaş roşu

Dan Alexa a văzut cartonaş roşu după ce s-a bucurat pe teren / Colaj Orange Sport

Dan Alexa a avut o bucurie nebună, în stilul lui Jose Mourinho, în finalul meciului FC Braşov – Politehnica Iaşi, scor 2-2, din etapa a 14-a din Liga 2. Antrenorul ardelenilor a sărbătorit chiar şi cu preţul unui cartonaş roşu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vaşvari a deschis scorul în minutul 28, dar Lazăr a restabilit egalitatea în minutul 55. Moldovenii au revenit în avantaj cu ajutorul portarului advers. Cu un sfert de oră înainte de final, Vaşvari a şutat de la mare distanţă. Micu a încercat să respingă, dar şi-a trimis mingea în propria poartă.

Dan Alexa, bucurie nebună în stilul lui Jose Mourinho în FC Braşov – Poli Iaşi 2-2

La chiar ultima fază, jucătorii lui Dan Alexa au reuşit să smulgă un punct. Chică-Roșă a şutat în forţă, de la aproximativ 25 de metri, iar portarul advers nu a putut să intervină. A fost momentul în care antrenorul lui FC Braşov a intrat pe gazon şi s-a bucurat într-un mod uluitor.

Dan Alexa
Dan Alexa, după golul din minutul 90+3

„Chirurgul” a alergat spre fotbaliştii săi şi i-a îmbrăţişat. Au fost imagini memorabile surprinse de camerele TV.

Dan Alexa s-a dus apoi spre zona băncilor de rezervă, dar nu a scăpat. Arbitrul partidei a venit imediat la el şi i-a arătat cartonaşul galben. Nu era primul, astfel că Alexa l-a văzut imediat şi pe cel roşu şi a fost eliminat.

Reclamă

Până să părăsească zona băncilor de rezerve, Alexa a continuat să le ofere indicaţii jucătorilor săi. Nu a mai contat. Imediat după, „centralul” a fluierat finalul meciului.

Încă ne batem la play-off-ul Ligii 2. Eu am stabilit acest obiectiv și vreau să-l îndeplinesc. Dacă nu va fi, pregătim sezonul viitor. Eu mă simt bine la Brașov. Sunt motivat să fac performanță. FC Brașov este una dintre echipele bune ale campionatului„, a declarat Alexa după FC Braşov – Poli Iaşi 2-2.

FC Braşov a rămas pe locul 9, cu 20 de puncte. Are 5 victorii, 5 remize şi 4 înfrângeri. Poli Iaşi a ratat şansa de a urca pe podium. Are 25 de puncte şi ocupă poziţia a 4-a.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Alexa vrea să-l aducă pe Gabi Tamaș la FC Brașov

Dan Alexa vrea să-l aducă pe Gabi Tamaș la FC Brașov. Tamaş are masa plină de oferte din Liga 1 după plecarea de la Petrolul.

Sper să-i pice toate şi să rămână la noi”, spune omul care l-a luat pe Tamaş să se antreneze cu el, Dan Alexa. Tamaș a apărut în tribună la Sepsi-FCSB.

Nu ştiu dacă are ofertă de la Sepsi, dar Gabi trebuie să mai joace la Liga 1, cel puţin un sezon”, a spus Dan Alexa.

La antrenamentele Brașovului, Tamaş e şef la distracţie. „Nu bea!…Se prăpădeşte de râs”.

Ne mai ajută cu un sfat, întreţine atmosfera şi asta e bine”, a spus Andrei Marc, jucător la FC Brașov.

Dacă ar semna cu Sepsi, Tamaş ar juca în apărare cu ungurul Mark Tamaş. Alexa îl vrea din iarna la Brașov.

Tamaş, sper să-i cadă ofertele de la Liga 1!”, a spus Alexa.

Reclamă
Recomandări
  • FC Braşov – Poli Iaşi 2-2
  • Dan Alexa, bucurie incredibilă după golul din minutul 90+3

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și