Închide meniul

Dan Petrescu, reacţie savuroasă după Dinamo – Unirea Dej 2-3: „Spuneam sigur înainte că bate Dejul! Cine e antrenor la Dinamo?”

Dragoș Vasile Publicat: 27 august 2022, 19:30

Reclamă
Dan Petrescu, reacţie savuroasă după Dinamo – Unirea Dej 2-3: „Spuneam sigur înainte că bate Dejul! Cine e antrenor la Dinamo?

Dan Petrescu ştie de ce a reuşit doar o remiză în Kosovo. Reacţie categorică după FC Ballkani - CFR Cluj 1-1

Dan Petrescu, în timpul unei conferenţe de presă / Antena Sport

Dan Petrescu a avut o reacţie savuroasă după Dinamo – Unirea Dej 2-3. „Bursucul” nu ştia cine este antrenorul „câinilor”, care au fost umiliţi din nou în Liga 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După Oțelul Galați și Viitorul Tg. Jiu, Dinamo a fost învinsă și de Unirea Dej. „Câinii” au suferit teribil în faza defensivă, iar oaspeții au profitat din plin și au lovit de 3 ori în meciul de la Clinceni.

Dan Petrescu, reacţie savuroasă după Dinamo – Unirea Dej 2-3

„Noi am jucat cu Unirea Dej în amicale, echipa foarte bună. Cei de la Dej au un antrenor tânăr, bun, mi-a plăcut echipa lor. Dacă mă întrebai înainte de meci îți spuneam sigur că bate Dejul, nici nu știu ce echipă are Dinamo.

Nu e vinovat antrenorul, să fiți siguri de asta, nici nu știu cine e antrenor, cine e antrenor la Dinamo? Nu e el de vină, acolo sunt prea multe probleme ca să fie de vină antrenorul”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Ovidiu Burcă, în depresie după Dinamo – Unirea Dej 2-3

Ovidiu Burcă a fost complet debusolat după ce Dinamo a fost învinsă și de Unirea Dej, scor 2-3, în etapa a 4-a din Liga a 2-a. „Câinii” au suferit cea de-a 3-a înfrângere din debutul sezonului și s-au „prăbușit” pe locul 17.

Reclamă
Reclamă

Fanii lui Dinamo, prezenți în tribunele de la Clinceni, au răbufnit la finalul meciului și i-au cerut demisia lui Ovidiu Burcă, sosit pe banca lui Dinamo în această vară, după retrogradarea istorică în Liga a 2-a.

„Am pierdut un moment important. Știam că răbdarea suporterilor este limitată. Și mie, unul, îmi este foarte greu. Am văzut jucători care au anumită experiență și le e teamă. Știam că este aproape misiune imposibilă. Nu lăsăm brațele jos”, a spus Ovidiu Burcă, la finalul meciului de la Clinceni.

La rândul său, Vlad Iacob a vorbit despre situația dezastruasă de la Dinamo. Administratorul special al clubului a lansat un avertisment către jucătorii cu experiență care, în opinia lui, „nu înțeleg ce înseamnă spiritul lui Dinamo”.

Reclamă

„E tensiune foarte mare, îi înțeleg pe fani, încă o dată o să îi rog să aibă puțină răbdare. Atât eu cât și Ovidiu am venit în cel mai dificil moment din istoria lui Dinamo și am venit ca să construim. Cred că au marcat 3 goluri din aproximativ două ocazii.

Spiritul lui Dinamo lipsește și, din păcate, lipsește la unii jucători care sunt aici de mai mult timp. Dacă sunt jucători care nu înțeleg ce înseamnă Dinamo, vor pleca”, a declarat Vlad Iacob, după Dinamo – Unirea Dej 2-3.

Reclamă
Recomandări

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
1:12

Răzvan Lucescu, resemnat după PAOK – FCSB 0-1: „Orice ai face, nu reuşeşti”. Ce a zis despre „şiretlicurile” campioanei României

0:44

Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!”

0:40

„Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav”

0:33

„Vine Ianis Hagi la FCSB?” Anunţul făcut la miezul nopţii de Gigi Becali

0:20

„Ferguson e mai puternic decât Răzvan Lucescu!” Gigi Becali, show total în faţa stadionului din Salonic: „Suntem coşmarul lui!”

0:16

„Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele”

1 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 2 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 3 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 4 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 5 Ce a făcut Gigi Becali în noaptea dinaintea meciului cu PAOK! Patronul FCSB a dezvăluit totul: „Am ajuns la 5 dimineața!” 6 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani”
Citește și