Închide meniul

Ovidiu Burcă, în depresie după Dinamo – Unirea Dej 2-3: „Știam că e aproape misiune imposibilă”. Vlad Iacob a trecut la amenințări: „Nu înțeleg spiritul și vor pleca!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 27 august 2022, 15:41

Ovidiu Burcă, în depresie după Dinamo – Unirea Dej 2-3: „Știam că e aproape misiune imposibilă. Vlad Iacob a trecut la amenințări: „Nu înțeleg spiritul și vor pleca!

Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo

Ovidiu Burcă, în timpul unui interviu

Ovidiu Burcă a fost complet debusolat după ce Dinamo a fost învinsă și de Unirea Dej, scor 2-3, în etapa a 4-a din Liga a 2-a. „Câinii” au suferit cea de-a 3-a înfrângere din debutul sezonului și s-au „prăbușit” pe locul 17.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii lui Dinamo, prezenți în tribunele de la Clinceni, au răbufnit la finalul meciului și i-au cerut demisia lui Ovidiu Burcă, sosit pe banca lui Dinamo în această vară, după retrogradarea istorică în Liga a 2-a.

Ovidiu Burcă și Vlad Iacob, în depresie după Dinamo – Unirea Dej 2-3

Suporterii dinamoviști i-au certat la scenă deschisă și pe jucători, veniți în fața galeriei la finalul partidei.

Deși este extrem de supărat pentru rezultatele umilitoare suferite de echipa sa, Ovidiu Burcă anunță că nu va renunța la luptă, mai ales că era conștient va avea parte de „o misiune aproape imposibilă” când a venit la formația din „Ștefan cel Mare”.

„Am pierdut un moment important. Știam că răbdarea suporterilor este limitată. Și mie, unul, îmi este foarte greu. Am văzut jucători care au anumită experiență și le e teamă. Știam că este aproape misiune imposibilă. Nu lăsăm brațele jos”, a spus Ovidiu Burcă, la finalul meciului de la Clinceni.

Reclamă

La rândul său, Vlad Iacob a vorbit despre situația dezastruasă de la Dinamo. Administratorul special al clubului a lansat un avertisment către jucătorii cu experiență care, în opinia lui, „nu înțeleg ce înseamnă spiritul lui Dinamo”.

„E tensiune foarte mare, îi înțeleg pe fani, încă o dată o să îi rog să aibă puțină răbdare. Atât eu cât și Ovidiu am venit în cel mai dificil moment din istoria lui Dinamo și am venit ca să construim. Cred că au marcat 3 goluri din aproximativ două ocazii.

Spiritul lui Dinamo lipsește și, din păcate, lipsește la unii jucători care sunt aici de mai mult timp. Dacă sunt jucători care nu înțeleg ce înseamnă Dinamo, vor pleca”, a declarat Vlad Iacob, după Dinamo – Unirea Dej 2-3.

Reclamă 4 / 0/3

După Oțelul Galați și Viitorul Tg. Jiu, Dinamo a fost învinsă și de Unirea Dej. „Câinii” au suferit teribil în faza defensivă, iar oaspeții au profitat din plin și au lovit de 3 ori în meciul de la Clinceni.

Dinamo i-a adus întăriri lui Ovidiu Burcă! Gorka Larrucea a semnat cu „câinii”

Dinamo i-a adus întăriri lui Ovidiu Burcă. Gorka Larrucea, mijlocaş cu aproape 200 de meciuri în Spania, este ultimul transfer realizat de „câini”. Acesta a fost prezentat oficial de gruparea din Ştefan cel Mare.

„Câinii” continuă campania de transferuri pentru promovarea în Liga 1. În vârstă de 29 de ani, Gorka Larrucea a semnat oficial cu Dinamo. La noua echipă, mijlocaşul va purta numărul 88.

„TRANSFER. Gorka Larrucea la Dinamo 1948

Mijlocașul central Gorka Larrucea, ultima oară la SD Amorebieta, în liga secundă a campionatului spaniol, a semnat un contract cu Dinamo 1948 și va intra de astăzi în programul de pregătire al echipei noastre, a anunțat administratorul special Vlad Iacob prin intermediul paginilor oficiale de Facebook și Instagram ale clubului.

Născut în Spania, la Barakaldo, pe 24 februarie 1993, Gorka Larrucea a jucat 20 de meciuri pentru SD Amorebieta în Segunda Division, sezonul trecut, marcând un gol în meciul de pe teren propriu cu Sporting Gijon, 1-1.

SD Gernika Club (2013-2019), Real Union (2019-2020) și SD Amorebieta (2020-2022) sunt echipele la care a evoluat Gorka Larrucea.

Reclamă

197 de meciuri, 15 goluri și 6 pase decisive a adunat Gorka Larrucea în carieră, LaLiga 2, Cupa Spaniei și a treia divizie a campionatului iberic.

88 este numărul oficial de joc al lui Gorka Larrucea la Dinamo 1948″, a anunţat Dinamo.

Recomandări
  • Dinamo a fost învinsă și de Unirea Dej, cu 3-2
  • Ce au spus Ovidiu Burcă și Vlad Iacob

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:35 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! Vezi toate știrile
Citește și