Închide meniul

Daniel Opriţa a răbufnit după Steaua – Corvinul 0-1: „S-a văzut subţirimea lotului”

Alex Masgras Publicat: 30 noiembrie 2023, 21:37

Reclamă
Daniel Opriţa a răbufnit după Steaua – Corvinul 0-1: „S-a văzut subţirimea lotului

Daniel Opriţa a răbufnit după Steaua - Corvinul 0-1

Daniel Opriţa, în timpul unui meci / Hepta

Daniel Opriţa a răbufnit după Steaua – Corvinul 0-1. Echipa din Ghencea a încheiat seria de cinci meciuri la rând fără înfrângere în partida de pe teren propriu cu Corvinul Hunedoara, formaţie care s-a impus în etapa a 15-a cu 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei, Daniel Opriţa a recunoscut că cei de la Corvinul se numără printre cele mai bune echipe din acest sezon din liga secundă, dar crede că un rezultat de egalitate ar fi fost echitabil.

Daniel Opriţa a răbufnit după Steaua – Corvinul 0-1

Opriţa s-a plâns şi de faptul că a fost nevoit să improvizeze pentru acest meci din cauza faptului că are la dispoziţie un lot subţire.

„Ce să le spun? Nu prea multe. A fost un meci cu poate cea mai bună echipă pe care am întâlnit-o până acum, o echipă bună, solidă. Am avut și noi ocazii destul de mari pe final, au avut și ei, dar poate că un rezultat de egalitate era echitabil.

Nu trebuia să pierdem, dar mai sunt speranțe pentru a prinde play-off-ul, deși nu va fi ușor. Am fost naivi, l-am lăsat să centreze, portarul a ieșit greșit și am luat gol.

Reclamă
Reclamă 4

E destul de greu, pentru că a trebuit să improvizez pentru acest meci, ați văzut am făcut doar trei schimbări pentru că nu am mai avut jucători de atac.

S-a văzut subțirimea lotului, dar nu trebuie să ne plângem”, a declarat Daniel Opriţa, potrivit digisport.ro.

Unicul gol al partidei din Ghencea a fost marcat de Marius Lupu în minutul 48. Steaua rămâne, cel puţin pentru moment, pe loc de play-off. Echipa lui Daniel Opriţa este pe locul 6, cu 22 de puncte, în timp ce Corvinul se află pe locul 2, cu 31 de puncte.

Reclamă

Etapa viitoare, Steaua va juca în deplasare, la Reşiţa, în timp ce Corvinul va primi vizita celor de la CSM Slatina.

Daniel Oprița le spulberă fanilor lui CSA Steaua visul de a promova în Liga 1

Daniel Oprița a avut un nou discurs vehement și le spulberă fanilor lui CSA Steaua visul de a promova în Liga 1, la finalul acestui sezon. Antrenorul roș-albașitrlor i-a arătat cu degetul pe conducătorii clubului.

Oprița și-a pierdut speranța că se va putea primi dreptul de promovare. Speră doar că se va putea schimba legea care îi ține departe de prima scenă a fotbalului românesc. Au nevoie să se asocieze cu o entitate privată pentru a se putea lupta cu granzii din Liga 1.

Sezonul trecut, CSA a terminat pe locul secund play-off-ul, dar au rămas în Liga 2. Au promovat Oțelul și Dinamo, echipe clasate sub „militari”.

„Eu știu că, până la finalul sezonului, nu se va face nimic cu dreptul de promovare. Suntem ca și în sezoanele trecute. Dacă nu s-a făcut la început, nu poate să se mai facă ceva pe parcurs, mai ales că nu se schimbă legea, care înțeleg că ar fi singura soluție. Dar nu sunt șanse să se întâmple lucrul acesta.

Și privatul, dacă vine, nu știu dacă se poate în timpul campionatului. Dacă a început campionatul, e greu. Dacă sunt șanse, eu nu le știu”, a declarat Daniel Oprița pentru playsport.ro.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59 2 iul.

„Ofertă de 5 milioane de euro!” Ilie Dumitrescu a pronunţat numele a trei antrenori care l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu

23:54 2 iul.

Programul sferturilor de la EURO 2024! Spania – Germania şi Portugalia – Franţa, duelurile de foc pentru semifinale

23:29 2 iul.

Gary Linker a comentat „controversa majoră” din România – Olanda 0-3. A primit imediat replica

23:00 2 iul.

Austria – Turcia 1-2. Turcii s-au calificat în sferturile de finală la EURO 2024, acolo unde vor juca cu Olanda

22:59 2 iul.

Ronald Koeman a dezvăluit slăbiciunile tricolorilor, după România – Olanda 0-3: „I-am analizat bine. Au avut mari probleme acolo”

22:40 2 iul.

Aroganţa incredibilă a lui Cody Gakpo, după România – Olanda 0-3: „Nu am simţit nicio secundă asta!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş
Citește și