Închide meniul

Daniel Opriţa, anunţ despre jucătorii de la CSA Steaua: „90% dintre ei vor pleca! Nu ştiu ce lot să fac!”

Viviana Moraru Publicat: 8 mai 2023, 12:29

Reclamă
Daniel Opriţa, anunţ despre jucătorii de la CSA Steaua: „90% dintre ei vor pleca! Nu ştiu ce lot să fac!

Daniel Opriţa, anunţ categoric despre jucătorii de la CSA Steaua

Daniel Opriţa, în timpul unui meci pe banca celor de la CSA Steaua/ Profimedia

Daniel Opriţa a făcut un anunţ categoric, despre jucătorii pe care îi are la dispoziţie la CSA Steaua. Antrenorul „militarilor” susţine că 90% dintre fotbaliştii din Ghencea vor pleca la finalul sezonului, situaţie cauzată şi de faptul că echipa nu are drept de promovare în Liga 1, în actuala stagiune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua a remizat cu Oţelul, în ultima rundă din Liga a 2-a. „Militarii” se menţin pe locul secund în play-off, însă prin prisma faptului că nu pot promova, trupa lui Dorinel Munteanu poate obţine biletele pentru Liga 1.

Daniel Opriţa, anunţ despre jucătorii de la CSA Steaua

Daniel Opriţa a tras un semnal de alarmă, după ultimul meci al celor de la CSA Steaua. Antrenorul „militarilor” susţine că mulţi jucători vor pleca din Ghencea la finalul sezonului, şi nu ştie pe cine va mai avea la dispoziţie în stagiunea următoare.

De asemenea, tehnicianul roş-albaştrilor a dat de înţeles că şi el se gândeşte să plece, chiar dacă mai are contract pe încă un sezon.

„Sperăm ca din sezonul viitor să avem drept de promovare. Nu ştiu ce lot să fac. Pentru ce să fac? Jucătorii vin şi întreabă: ‘Avem drept, nu avem drept de promovare?’ Sunt şi ei într-o situaţie, 90% dintre jucători vor avea contractul terminat.

Reclamă

E o situaţie care nu e uşoară. Doar 3-4 mai au contracte (n.r. valabile şi din sezonul viitor). Eu mai am un an, vedem ce va fi.

E incertitudinea asta care mă dă și pe mine peste cap. Nu știm ce va fi de la vară. Facem lotul pentru promovare sau pentru amicale? Luptăm în continuare și trebuie să înțeleagă asta. Vedeți presiunea existentă și la noi, vedeți și la Dinamo, așa e la cluburile mari”, a declarat Daniel Opriţa, conform digisport.ro.

Dumitru Dragomir, propunere incredibilă pentru CSA Steaua

Dumitru Dragomir are o propunere incredibilă pentru CSA Steaua! Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal consideră că a găsit soluția prin care „militarii” să primească drept de promovare în primul eșalon.

Reclamă 4 / 0/3

„Legea Dîncu nu există, poate propunerea legislativă. A fost șmecher, sigur că da! De ce n-a făcut-o cât timp a fost ministru? Mai sunt generali care au semnat și ăia conduc Armata. De ce nu se asociază cu RomTehnica, asta care cumpără și vinde armament, că e privată… Ăștia mai au și bani, iar în loc de Steaua să-i spună RomTehnica!

Sunt naivi, l-am văzut și pe Talpan că a vorbit despre asta. Ei dacă se duc la RomTehnica și ăștia le finanțează și clubul sportiv, voi vă dați seama? Ăștia o să spargă Europa!

Dîncu nu e băiat prost, ăsta a făcut marketing! Domnul Dîncu trebuia să spună în felul următor. Cum să dea un milion de euro din banii lui Becali și ai lui Varga? Dau din impozitele ălora. Cea mai bună e asta, nu sărăcește această țară dacă se dau 100 de milioane de euro la fotbal și 100 de milioane de euro la restul sporturilor.

Țara ar trebui… dar nu ai cum, trebuie să ai un prim-ministru căruia să-i placă fotbalul și să aibă și tărie de caracter. Ciucă e un tip simpatic, dar nu le are cu sporturile.

Voi ce credeți că aceste comunități locale care dau bani, au trecut prin atâtea controale ale Curții de Conturi… nu-ți dai seama cât au strâns de fund și ăștia, până când a venit legea”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 LIVE VIDEOCalificările pentru Marele Premiu de Formula 1 de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și