Închide meniul
NEWS ALERT

Daniel Oprița, anunț uluitor despre plecarea de la CSA Steaua: „Să facă mai bine decât am făcut eu”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 30 octombrie 2023, 19:45

Daniel Oprița, anunț uluitor despre plecarea de la CSA Steaua: Să facă mai bine decât am făcut eu”

CSA Steaua dă afară jucătorii care au îmbrăcat şi tricoul FCSB-ului

Daniel Oprița, în timpul unui meci / Profimediaimages

Daniel Oprița a făcut un anunț uluitor despre plecarea de la CSA Steaua. Tehnicianul „militarilor” a dezvăluit o serie de informații senzaționale, chiar înainte de derby-ul cu Rapid, din Cupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a promovat cu formația „militară” în Liga a 2-a și a ocupat de 2 ori poziții care ar fi permis promovarea în prima ligă, în cazul în care Clubul Sportiv al Armatei ar fi avut acest drept, Daniel Oprița a vorbit despre plecarea din Ghencea, având în vedere faptul că acestea se află în ultimele luni de contract cu Steaua.

Daniel Oprița, anunț uluitor despre plecarea de la CSA Steaua. Ce a dezvăluit antrenorul „militarilor”

Înainte de partida cu Rapid, din Cupa României, care se va juca miercuri de la ora 21:00, Daniel Oprița a vorbit despre plecarea de la Steaua. Acesta a dezvăluit faptul că oficialii clubului din Ghencea nu i-au propus prelungirea înțelegerii, care expiră în vara anului viitor.

Tehnicianul formației „militare” a tratat serios acest subiect și a declarat că nu se așteaptă să fie contactat de conducerea clubului în iarnă, atunci când va intra, în mod oficial, în ultimele 6 luni de contract.

„Eu mai am puțin și mi se termină contractul și nu mai vreau să vorbesc despre cine va veni și cine va pleca. Mi se termină contractul, e clar. Dacă m-ar fi dorit, clubul probabil că mi-ar fi făcut o ofertă. N-am avut nicio ofertă.

Reclamă

Nu am discutat nimic. Atât timp cât mai ai puțin și intri în ultimul an sau în ultimele șase luni și nu ți se face ofertă, e clar că cineva… Le las lor Steaua, să facă mai bine decât am făcut eu, dacă am greșit față de cineva îmi cer scuze, dar nu vreau să mă cert cu nimeni.

Eu pentru ce să mă gândesc la sezonul viitor? Mai ales că mulți jucători își termină contractele. Eu spun doar ce se întâmplă. N-am ce să vorbesc, ce jucători vreau, când eu nu mai am contract și nu am un viitor”, a spus Daniel Oprița, potrivit fanatik.ro.

Daniel Oprița: „Mi-am dat seama de niște lucruri”

Totodată, antrenorul din Ghencea a menționat faptul că anumite persoane din cadrul clubului nu ar fi alături de el și la rău. Totuși, Daniel Oprița a dezvăluit și că nu crede că există o presiune în Liga a 2-a, având în vedere faptul că echipa pe care o pregătește nu a obținut dreptul de promovare.

Reclamă 4 / 0/3

„E o perioadă grea și mi-am dat seama de niște lucruri. La rău se vede cine e cu tine, nu la bine. Dar în continuare nu văd presiunea asta, pentru că noi n-avem drept de promovare.

Nu, nu aștept. Nu și nici nu mă interesează. Nu contează. Nu pot să zic că aștept sau nu. Mi-e totuna. După multe luni, am vorbit chiar astăzi cu domnul comandant. Mi-a transmis să încercăm să dăm totul cu Rapid. Eu am trecut pe la birou, dar n-am discutat nimic de contract”, a spus antrenorul Stelei, conform sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
Vezi toate știrile
Citește și