Închide meniul

Daniel Opriţa, devastat după Poli Iași – CSA Steaua 5-1: „O rușine, o umilință, s-a umplut paharul!”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 10 mai 2023, 22:45

Daniel Opriţa, devastat după Poli Iași – CSA Steaua 5-1: O rușine, o umilință, s-a umplut paharul!”

Problemele se ţin lanţ de CSA Steaua, după ce FCSB a fost primită în Ghencea

Daniel Opriţa, după o înfrângere / Profimedia Images

Daniel Opriţa e devastat după Poli Iaşi – CSA Steaua 5-1. Antrenorul lui CSA Steaua a spus că echipa lui e în degringoladă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Poli Iaşi a învins cu 5-1 pe CSA Steaua chiar dacă era dinaintea meciului promovată în Liga 1.

Daniel Opriţa, devastat după Poli Iași – CSA Steaua 5-1

O rușine, o umilință. Se pare că nu mai pot să mai fac nimic. Suntem într-o situație, într-o degringoladă, aștept să mai trecem de cele două meciuri și să se vedem ce avem de făcut.

Am avut și accidentați, suspendați, dar de aia suntem atâția într-un lot. Dacă se va mai continua din vară, vedem ce există, ce proiect, ce se poate face…E clar că a fost un ciclu de patru ani.

Fac un apel la ei, vine meciul cu Dinamo, știu și ei ce înseamnă. Trebuie să le fie rușine pentru rezultatul de azi. Le-am spus că e important să terminăm în primele două.

Reclamă

Parcă nu am văzut un interes așa mare. Nu vreau să spun mai multe, încerc să trec de astea două meciuri. Nu știu ce au vorbit jucătorii cu cei din galerie. Ei se fac de râs că intră în teren. Pleacă la alte echipe, e important să o faci cu capul sus.

Nici nu intru să mai vorbesc cu ei, nu am ce să mai discut. Ce s-a întâmplat astăzi s-a umplut paharul. Sper ca la meciul cu Dinamo să dea totul și să încerce să ajute clubul pentru că de asta sunt plătiți”, a spus Daniel Oprița pentru digisport.ro.

CSA Steaua, umilită de Poli Iaşi! Roş-albaştrii, învinşi cu 5-1 de liderul Ligii a 2-a

CSA Steaua a fost umilită de Poli Iaşi. Roş-albaştrii au fost învinşi cu 5-1 într-un meci din Liga a 2-a.

Reclamă 4 / 0/3

Poli Iaşi era deja promovată în Liga 1, dar a făcut scor cu CSA Steaua.

Golurile lui Poli Iaşi au fost marcate de Cătălin Hlistei (min. 27), Harrison (min. 39 şi 64) şi Alexandru Musi (min. 69 şi 73).

Pentru CSA Steaua a marcat Emilian Pacionel în minutul 61.

CSA Steaua nu poate promova în Liga 1 din sezonul viitor!

Noua Lege a Sportului a primit aviz negativ. CSA Steaua nu va putea, astfel, să promoveze în Liga 1 din sezonul viitor, indiferent de poziţia pe care o va ocupa în clasament în acest sezon de Liga a 2-a.

Chiar şi Vasile Dîncu, unul dintre iniţiatorii proiectului de modificare a Legii Sportului, spunea că nu va fi posibilă promovarea CSA Steaua din sezonul viitor.

Vasile Dîncu susţinea că modificarea Legii Sportului ar putea să aibă loc cel mai devreme în toamna acestui an.

„Dacă acest proiect va fi aprobat, chiar dacă scrie procedură de urgență, durează câteva luni parcursul parlamentar și nu s-ar putea face oricum de anul acesta. Maxim în toamnă ar putea să fie aprobată o asemenea lege.

Reclamă

Dar asta nu vizează doar fotbalul, permite dezvoltarea profesionismului și în alte sporturi de la Steaua sau de la Dinamo. Eu cred că acestea sunt foarte necesare. David Popovici, tânărul frumos cu care ne mândrim și devine un fel de simbol pentru noi precum Nadia sau Hagi. Băiatul acesta este la Dinamo, a fost la Steaua. Este plătit din fonduri publice și este normal să fie așa!

Chiar dacă unii au mers în altă direcție, dezbaterea nu ar trebui să fie să scoatem statul din afacerile publice. Putem să discutăm despre asta, dar este una dintre iluziile capitalismului. Mecenatul se naște în câteva generații.

La noi, cei 4-5 investitori care aduc bani în fotbal nu au câștigat niciodată. L-am auzit pe domnul Șucu vorbind cu sinceritate: Anul trecut am rămas cu trei milioane pagubă. Anul acesta vom avea iar trei milioane și așa mai departe”, spunea Dîncu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și