Închide meniul

Daniel Opriţa, explicaţii după ce a declarat că fanilor de la CSA Steaua „le era dor de bătaie”: „Nu sunt vreun huligan! Era vorba de bătaie sportivă”

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 septembrie 2022, 11:56

Daniel Opriţa, explicaţii după ce a declarat că fanilor de la CSA Steaua „le era dor de bătaie: „Nu sunt vreun huligan! Era vorba de bătaie sportivă

Gloria Buzău - CSA Steaua 1-0. Surpriza care dă peste cap lupta pentru promovare

Daniel Opriţa, în timpul unui meci / Mediafax Foto / Eduard Vinatoru via Hepta

  • Daniel Opriţa, explicaţii după declaraţia şocantă făcută după Dinamo – CSA Steaua 1-2
  • Ce precizări a ţinut să facă antrenorul „militarilor”

Daniel Opriţa a venit cu primele explicaţii după declaraţiile controversate făcute după Dinamo – CSA Steaua, scor 1-2, în derby-ul etapei a 6-a din Liga 2. Antrenorul „militarilor” asigură că a fost înţeles greşit şi că nu a ştiu ce ştiut de luptele purtate de suporteri cu jandarmii aflaţi pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când am venit aici, suporterii asta m-au rugat, să promoveze mai repede echipa pentru că le este dor de o bătaie. Să intre în Liga 3, Liga 2, pentru că la Liga 4 erau cam singuri„, a fost declaraţia şocantă a lui Daniel Opriţa, care a fost chemat la Comisia de Disciplină.

Daniel Opriţa, explicaţii după ce a declarat că fanilor de la CSA Steaua „le era dor de bătaie”

Antrenorul lui CSA e convins că a fost înţeles greşit şi că nu se poate pune problema unei instigări la violenţă.

Reclamă

„Văd că s-a făcut mare tam-tam după acea declarație a mea. Când mi s-a adresat întrebarea nici nu știam ce s-a întâmplat la pauză. Dacă cineva gândește că aș fi putut să spun că sunt de acord cu violențele înseamnă că nu mai suntem oameni. Era vorba de bătaie sportivă, nu bătaie fizică. Eu la asta m-am referit, chiar nu știam ce s-a întâmplat între suporteri și jandarmi. Și nu sunt de acord cu violența, cu bătăile.

Nu sunt vreun huligan să zic că îmi doresc să se întâmple ce s-a întâmplat. A fost o declarație neinspirată. Nu cred că cineva m-a văzut să merg eu să mă bat cu nu știu cine. Declarația mea nu era în sensul acesta. Dacă cineva spunea asta în locul meu, probabil că și eu așa înțelegeam”, a declarat Daniel Oprița la Pro Arena.

Reclamă

Jandarmii au avut o misiune infernală la derby. Ultrașii au pornit haosul la pauză și au aruncat în aceștia cu scaune, garduri și extinctoare. Situația a scăpat de sub control, astfel că jandarmii au fost nevoiți să se retragă.

Imaginile de pe Arena Națională sunt de-a dreptul șocante, scenele fiind desprinse dintr-un câmp de luptă, nu din interiorul unui stadion.

Cu 40 de minute înainte de startul meciului, mai mulți suporteri de la Dinamo și CSA Steaua s-au încăierat într-un sector al stadionului. Fanii au rupte scaune și au aruncat cu torțe.

Reclamă 4 / 0/3

A fost nevoie de o intervenție dură din partea jandarmilor ca spiritele să se calmeze. Forțele de ordine au intervenit cu bastoane și gaze lacrimogene.

Mihai Stoica a răbufnit după declaraţia şocantă a lui Daniel Opriţa

Mihai Stoica nu a rămas indiferent la declaraţiile date de Opriţa şi a oferit un răspuns dur, mai ales în contextul incidentelor de pe Arena Naţională.

Spune un băiat plătit de MApN şi asta spune, că obiectivul e să se bată cu Jandarmeria, cu MAI, război civil sub oblăduirea celor care lasă anomalia asta să joace. Sunt jucători plătiţi din bugetul MApN. Cred că există generali plătiţi mai prost decât fotbaliştii ăştia din Liga 2. E instigare la violenţă. Cred că alta e soluţia. Există camere de supraveghere. E uşor să-i depistezi pe cei care fac probleme.

Vă spun cum, că mă duce mintea la astea. Porneşti anchetă, îi iei frumos pe cei care fac probleme şi îi ţii departe de… Cum e în Anglia. Un individ care pătrunde pe teren şi face lucruri de astea e interzis pe stadion. Şi la noi sunt mulţi interzişi pe stadioane, din Peluza Nord, de la noi, au fost mulţi interzişi pentru mai puţin. Eu am rămas consternat de ce a putut declara Opriţa„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”