Închide meniul

Daniel Opriţa îl avertizează pe Florin Talpan după ce juristul CSA Steaua i-a dezvăluit salariul!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 2 noiembrie 2023, 20:54

Daniel Opriţa îl avertizează pe Florin Talpan după ce juristul CSA Steaua i-a dezvăluit salariul!

Daniel Opriţa îl avertizează pe Florin Talpan după ce juristul CSA Steaua i-a dezvăluit salariul!

Florin Talpan şi Daniel Opriţa / Colaj Hepta/Profimedia Images

Daniel Opriţa îl avertizează pe Florin Talpan după ce juristul CSA Steaua i-a dezvăluit salariul! Antrenorul de la CSA Steaua a oferit o nouă declaraţie despre Florin Talpan, chiar dacă spunea că nu mai vrea să comenteze ce spune juristul clubului Armatei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua a obţinut ieri o remiză, 0-0, cu Rapid Bucureşti în Cupa României. În campionat echipa antrenată de Daniel Opriţa e abia pe locul 11.

Daniel Opriţa îl avertizează pe Florin Talpan după ce juristul CSA Steaua i-a dezvăluit salariul!

”Eu am dus-o (n.r. pe loc de promovare). Nu și-a făcut treaba altcineva, care s-a bătut cu pumnii în piept. Eu am dus echipa acolo. N-am luat nici bonus de promovare în liga 1. Cam asta trebuie să știe.

Poate alți antrenori care au promovat anul trecut, au luat. Că așa se face. Să fie atent când vorbește de sume pentru că se pot controla lucrurile astea. Nu vreau să comentez. Am vrut să știe oamenii.

Nu vreau să-i răspund (n.r. lui Florin Talpan). Eu vreau să știe oamenii cum e. Dar de meritat, meritam mai mult decât a zis. Trebuia să fiu în Liga 1. Eu am dus echipa. Altcineva nu și-a făcut treaba.

Reclamă

(n.r. Altcineva din cadrul clubului?) Poate chiar el, nu? Că el trebuia să se ocupe. Eu să duc echipa pe loc de promovare și el mai departe să rezolve. Și n-a rezolvat, așa că… eu mi-am făcut treaba din punct de vedere sportiv. Nu vreau să-i explic sau să-i dau explicații”, a spus Daniel Oprița pentru iamsport.ro.

Florin Talpan l-a făcut praf pe Daniel Opriţa: „Este plătit foarte bine! Trebuia să batem Rapid!”

Florin Talpan l-a făcut praf pe Daniel Opriţa, după ce CSA Steaua a remizat cu Rapid, în Cupa României. Juristul „militarilor” a declarat că echipa roş-albastră trebuia să îi învingă pe giuleşteni. Acesta a mai dezvăluit şi ce salariu are Opriţa în Ghencea.

Florin Talpan a mai declarat că şi CSA Steaua ar fi trebuit să fie în Liga 1, alături de Rapid. Acesta s-a mai plâns de faptul că nu îşi primeşte drepturile din partea Ministerului Apărării.

Reclamă 4 / 0/3

„Cred că puteam să şi câştigăm, dacă aveam mai multă determinare şi încredere în forţele proprii. Trebuia să fim şi noi în Liga 1. O să mă implic mai mult, cu toate că am nişte supărări, le-am mai spus. Sper ca cei din Ministerul Apărării să-mi dea drepturile pe care le merit, atunci voi fi şi eu mai motivat.

„Suporterii trebuie să înţeleagă că şi mie îmi este foarte greu”

M-a deranjat faptul că i-am văzut fericiţi pe suporterii Stelei şi după m-au lăsat singur. Am luptat pentru ei, pentru ei fac totul. Trebuie să înţeleagă că şi mie îmi este foarte greu, eforturile mele sunt supraomeneşti.

Domnul Opriţa este plătit foarte bine, cu mii de euro, mult mai bine decât un antrenor din Liga 1. Trebuie să promoveze de la academia dl Ogăraru, să crească jucători, să formeze jucători. Se plângea că nu are jucători. Este plătit cu 7-8 mii de euro, poate plătit mai mult. Să nu zicem suma exactă, dar este plătit foarte bine.

Meciul de astăzi trebuia câştigat, echipa Rapidului a fost fără multe vedete. Trebuia să aducă jucători. Nu are rezultate, locul 11, nu este rezultat pentru Steaua, locul 11 este foarte slab, pentru condiţiile pe care le are, pentru salarii, şi el şi secunzii. Chiar merităm să ajungem acolo unde ne este locul, mă lupt şi eu cât pot”, a declarat Florin Talpan, după CSA Steaua – Rapid 0-0.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
Vezi toate știrile
Citește și