Închide meniul

Daniel Opriţa, criză de nervi după Dinamo – CSA Steaua 3-0: „Să plece Florin Talpan, nu eu! De ce să plec eu?”

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 mai 2023, 23:13

Reclamă
Daniel Opriţa, criză de nervi după Dinamo – CSA Steaua 3-0: „Să plece Florin Talpan, nu eu! De ce să plec eu?

Daniel Opriţa rămâne la CSA Steaua

Daniel Oprița, într-un meci pentru CSA Steaua / Hepta

Daniel Opriţa a făcut o criză de nervi după meciul Dinamo – CSA Steaua, scor 3-0, din penultima etapă a play-off-ului din Liga 2. Juristul „militarilor” i-ar fi cerut antrenorului de la CSA să îşi dea demisia, iar replica acestuia a fost pe măsură.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Opriţa a avut un mesaj categoric pentru Florin Talpan şi i-a transmis că el este cel care ar trebui să plece de la clubul CSA Steaua.

Daniel Opriţa, criză de nervi după Dinamo – CSA Steaua 3-0

În play-off puteai să te aştepţi la lucrurile astea. Eu am spus în vestiar. Era nedrept să scoatem un rezultat de egalitate. O victorie meritată, mult mai motivaţi. Atât putem, asta e valoarea, nu e nimic altceva.

Când nu ai personalitate, nu e un accident. Ei au avut personalitate, noi nu am putut să punem piciorul pe minge, să dăm o pasă. Poate e prea mult pentru noi. În momentul ăsta mi-e greu.

Nu ştiu ce să mai spun, ăştia suntem, atât putem. Am câştigat cu Dinamo în două meciuri, dar nu am controlat niciun meci. A fost noroc. La un meci ca ăsta trebuie să fii motivat. Vreau să mă opresc de spus mai multe.

Reclamă

Rămân dacă vreau eu, nu dacă vrea Talpan. Talpan trebuia să se ducă mai mult. Eu şi acum sunt în obiectiv. Dacă intru în Liga 1, e un bonus pe care nu îl am. Talpan dacă rezolvă cu promovarea, să plec eu. Dacă nu, să plece el. Talpan a zis că nu vrea decât locul 1, că el e campion mondial. M-a sunat şi mi-a zis să plec dacă nu o bat pe Dinamo. I-am zis să facem schimb, să plece el. De ce să plec eu? Să vină să vorbească cu mine!

Nu plec că zice Talpan. Şi dacă câştigam, şi dacă nu… vreau mai mult. Îmi pare rău şi de suporteri. La cum au jucat probabil jucătorii se gândesc că pleacă. Şi rămân eu! Ca să fiu cu Iaşul, trebuie să am buget dublu.

I-am blocat numărul lui Talpan, nu am ce să îi spun. Eu nu accept să țipe la mine. Dacă e să plec, eu ştiu că mi-am făcut treaba. În altă parte a fost problema, nu la mine. I-am găsit în Liga 4„, a declarat Daniel Opriţa la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Câinii” continuă să spere la promovarea directă, după victoria la scor de neprezentare din derby-ul cu rivalii roş-albaştrii. Deniz Giafer şi Ghezali, cu o „dublă”, au marcat golurile întâlnirii „de foc” de pe Arena Naţională. Meciul a fost în format LIVE SCORE, pe AS.ro.

Dinamo a egalat-o pe Oţelul, graţie succesului înregistrat cu CSA Steaua. Trupa lui Dorinel Munteanu are un meci în minus, iar în cazul unui succes cu Gloria Buzău, obţine promovarea în Liga 1.

Clasamentul din play-off-ul Ligii a 2-a:

Poli Iaşi 57 puncte (promovată)
CSA Steaua 49 puncte
Dinamo 46 puncte
Oţelul 46 puncte (meci în minus)
Unirea Dej 40 puncte
Gloria Buzău 39 puncte (meci în minus)

Zeci de fani, reţinuţi de forţele de ordine la derby-ul Dinamo – CSA Steaua 3-0

Au fost întocmite 10 acte de sesizare a organelor de urmărire penală şi s-au aplicat 23 de sancţiuni contravenţionale. Mai mulţi ultraşi au primit interdicţie pe stadioanele din România.

Au fost întocmite 10 acte de sesizare a organelor de urmărire penală, astfel:

– 7 acte de sesizare în conformitate cu prevederile Legii nr. 126/1995 privind regimul materialelor explozive;

Reclamă

– 2 acte de sesizare în conformitate cu prevederile Legii nr. 143/2000 privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri;

– un act de sesizare în conformitate cu prevederile art. 372 Cod Penal (portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase).

De asemenea, au fost aplicate 23 de sancţiuni contravenţionale, astfel:

– 5 sancţiuni contravenţionale în conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive;

– 18 sancţiuni contravenţionale în conformitate cu predederile Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Totodată, au fost aplicate 14 sancţiuni complementare privind interzicerea accesului la competiţiile sportive pe o perioadă cuprinsă între 6 luni şi 1 an„, a fost comunicatul Jandarmeriei, potrivit news.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:27 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele de start 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! Vezi toate știrile
Citește și