Închide meniul

Daniel Opriţa, previziuni sumbre în privinţa situaţiei de la CSA Steaua: „Nu ştiu dacă vom rezista până în iarnă!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 22 iunie 2023, 20:09

Daniel Opriţa, previziuni sumbre în privinţa situaţiei de la CSA Steaua: „Nu ştiu dacă vom rezista până în iarnă!

CSA Steaua - CSM Alexandria 1-1

Daniel Opriţa, antrenor CSA Steaua / Profimedia

Daniel Opriţa a făcut previziuni sumbre în privinţa situaţiei de la CSA Steaua. Antrenorul „militarilor” a dezvăluit că echipa traversează o perioadă dificilă, după ce mulţi jucători au plecat, în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua este în continuare fără drept de promovare, iar această situaţie i-a determinat pe unii jucători să ia decizia de a pleca de la echipă.

Daniel Opriţa, previziuni sumbre în privinţa situaţiei de la CSA Steaua

Daniel Opriţa a dezvăluit că o soluţie pentru problemele de la CSA Steaua o reprezintă asocierea cu un privat, prin care „militarii” ar obţine astfel dreptul de promovare.

Antrenorul „militarilor” a declarat că în contextul actual, echipa nu ar rezista până în iarnă. Opriţa susţine că lotul este extrem de modest, şi astfel nu s-ar putea lupta pentru primele locuri din eşalonul inferior.

„La momentul ăsta e o situație mai dificilă, mulți jucători au plecat, sunt și jucători împrumutați. La unii li s-au terminat contractele și am renunțat la ei. Alții au pretenții mai mari, iar clubul nu le poate onora pentru că bugetul nu s-a modificat. Asta e situația acum până se rezolvă ceva cu asocierea cu un privat.

Reclamă

Promisiuni sunt, așa mi s-a spus, că se discută. Nu știu nici eu mai multe. Nu îmi e ușor, mai am un an contract. Mi s-a spus că trebuie să rămân, să continui, că se va rezolva. Nu îmi e ușor. Stau de dimineață până seara să găsesc soluții, să vorbesc cu jucătorii și să ii conving. Mulți întrebă dacă avem drept de promovare. Mai așteptăm să vedem ce se va întâmpla și sper să se rezolve cât mai repede pentru că timpul ne presează și trebuie să formăm un lot de cel puțin 20 de jucători.

Nu știu dacă am rezista (n.r. cu lotul actual) să o ducem până în iarnă, pentru că lotul e destul de subțire. Valoric am putea să ne batem (n.r. la promovare), dar dacă ar apărea accidentări, nu am avea cu ce să îi înlocuim. Mai sunt și alți jucători care vor pleca. Vom vedea. Eu cred ca vom rezolva problema, suntem în discuții cu 4-5 jucători.

E posibil să apară, dar eu spun să nu apară prea târziu. Daca apar cu 2-3 zile înainte de începerea campionatului, e greu sa mai faci echipa”, a declarat Daniel Opriţa, pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Soluțiile prin care CSA Steaua poate promova în Liga 1

Soluțiile prin care CSA Steaua poate promova în Liga 1. Oficialii Clubului Sportiv al Armatei ar fi decis să schimbe forma de organizare a clubului. În momentul de față, CSA Steaua nu are drept de promovare. Chiar dacă s-a clasat pe loc direct promovabil, echipa militară este blocată în Liga a 2-a, din cauza formei actuale de organizare.

Acum, fanii echipei militare s-ar fi decis să înființeze o asociație. Aceștia ar urma să preia clubul, pentru a-i garanta dreptul la promovarea în Liga 1. Bineînțeles, promovarea ar fi posibilă doar în cazul în care fotbaliștii lui Daniel Oprița vor termina sezonul viitor pe un loc care ar permite acest lucru.

Cei de la Asociația Steliștilor 1947, au oferit o serie de detalii cu privire la o posibilă schimbare a formei de organizare. Potrivit acestora, oficialii formației din Ghencea sunt hotărâți să schimbe forma de organizare a clubului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și