Închide meniul

Daniel Opriţa, prima reacţie după ce CSA Steaua a egalat-o dramatic pe Chindia: „Am venit să luăm cele trei puncte!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 august 2023, 23:36

Daniel Opriţa, prima reacţie după ce CSA Steaua a egalat-o dramatic pe Chindia: „Am venit să luăm cele trei puncte!

Daniel Opriţa, prima reacţie după ce CSA Steaua a egalat-o dramatic pe Chindia

Daniel Opriţa, în timpul unui meci al celor de la CSA Steaua/ Hepta

Daniel Opriţa a oferit prima reacţie după ce CSA Steaua a egalat-o dramatic pe Chindia, în prima etapă din Liga a 2-a. Antrenorul roş-albaştrilor s-a declarat mulţumit de rezultatul obţinut în deplasarea de la Târgovişte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua a remizat în deplasarea de la Chindia. Bogdan Chipirliu a marcat în minutul 90+6 şi a stabilit scorul final, 1-1.

Daniel Opriţa, prima reacţie după ce CSA Steaua a egalat-o dramatic pe Chindia

Daniel Opriţa a subliniat jocul bun pe care l-a prestat echipa sa, în duelul cu Chindia. Acesta a declarat că este mulţumit de transferurile făcute, deşi îşi dorea să mai aducă alţi doi jucători, însă nu i-a permis bugetul.

De asemenea, Opriţa a mai declarat că nu a aflat nimic despre posibila schimbare care ar urma să aibă loc la clubul roş-albastru. „Militarii” încearcă să-şi schimbe forma de organizare, să se asocieze cu o entitate privată, pentru a putea astfel să promoveze în Liga 1.

„Acum, la final, sunt mulţumit cu acest punct, ţinând cont cum am egalat. Dar noi am venit să luăm cele trei puncte. Am pornit de la 0-1. O deplasare grea, cu o echipă care îşi doreşte promovarea. Sunt bucuros că echipa a jucat fotbal, a făcut un joc bun.

Reclamă

Sunt jucători valoroşi, s-au acomodat destul de bine. Jucătorilor străini le ia ceva timp să se acomodeze. Sunt mulţumit de toţi că au crezut până la final. Dăruirea şi fotbalul ne-au răsplătit.

Iar avem cel mai bun lot..dar cum l-am făcut, că bugetul e mai mic. Dar ne-ar mai trebuit cel puţin doi jucători. Am vrut să aduc un fundaş, dar bugetul nu-mi permite. Aş fi făcut o echipă şi mai bună. Vedem dacă se mai poate face. Dar sunt mulţumit şi cu ce am acum. Jucători cu calitate. Ar trebui să ne dea încredere jocul pe care l-am prestat.

(N.r. despre asocierea cu o entitate privată) Nu mi-a spus nimeni nimic, nu prea merg la club să întreb. Trebuie să motivez jucătorii, asta e meseria lor, să joace! Au apărut ştiri şi anul trecut, dar chiar nu mai vreau să comentez. Trebuie doar să jucăm, nu m-a informat nimeni.

Reclamă 4 / 0/3

În deplasare ne-am simţit ca acasă. Şi azi suporterii au făcut o atmosferă senzaţională, au venit în număr mare”,  a declarat Daniel Opriţa, pentru digisport.ro.

Câţi fani ai lui CSA Steaua au făcut deplasarea la Târgovişte

S-a aflat câţi fani ai luiCSA Steaua au făcut deplasarea la Târgovişte. „Militarii” au luat startul în noul sezon din Liga 2 pe terenul Chindiei. Fanii echipei Armatei anunţaseră, înainte de meci, că vor veni în număr mare la stadion.

Ultraşii din Peluza Sud au venit în mod organizat la stadion şi au fost însoţiţi de un număr important de jandarmi. A fost prima lor apariţie după ce rivalii de la FCSB au fost primiţi în Ghencea.

Din primele estimări, aproximativ 1000 de fani ai lui CSA Steaua au venit să îi încurajeze pe jucătorii lui Daniel Opriţa. „Steaua joacă azi!„, era scris pe un banner cu care s-au afişat la stadion.

Ultraşii „militarilor” nu au uitat de duelul lor cu Gigi Becali. Încă din startul partidei l-au înjurat pe patronul FCSB-ului şi au avut mai multe scandări jignitoare. Nu l-au uitat nici pe Marcel Ciolacu, cel care a insistat ca vicecampioana României să fie primită în Ghencea.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” Vezi toate știrile
Citește și