Închide meniul

Daniel Opriţa rămâne la CSA Steaua! Anunţul oficial făcut de clubul Armatei

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 mai 2023, 16:18

Reclamă
Daniel Opriţa rămâne la CSA Steaua! Anunţul oficial făcut de clubul Armatei

Daniel Opriţa rămâne la CSA Steaua

Daniel Oprița, într-un meci pentru CSA Steaua / Hepta

Daniel Opriţa rămâne la CSA Steaua. Clubul Armatei a anunţat decizia printr-un comunicat de presă, la scurt timp după ce CSA Steaua a câştigat partida cu Gloria Buzău, scor 4-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua a învins pe Gloria Buzău în ultima etapă a Ligii 2 şi a terminat pe locul 2. Din punct de vedere sportiv, acesta este loc promovabil, însă clubul Armatei nu are drept de a juca în Liga 1. În clasament, Poli Iaşi a câştigat Liga 2, cu 60 de puncte, Steaua este pe 2, cu 52 de puncte-dar fără drept de promovare, iar Oţelul este pe 3, cu 49 de puncte.

Daniel Opriţa rămâne la CSA Steaua

Steaua București, pe loc promovabil. Punct final în sezonul Ligii 2, sezonul 2022-2023. Echipa noastră termină pe poziția secundă, care ne asigură promovarea din punct de vedere sportiv.

Interpretarea eronată a Legii Sportului, de către Federația Română de fotbal, ne pune în situația de a căuta soluții legale pentru a putea evolua pe prima scenă a fotbalului românesc. Facem precizarea că un eventual demers al clubului nostru, nu putea fi întreprins, decât după comunicarea oficială a FRF.

Felicităm jucătorii și staff-ul tehnic pentru performanța reușită și mulțumim fanilor pentru suportul necondiționat. De asemenea, dorim să vă comunicăm că Daniel Oprița va fi antrenorul echipei noastre și în sezonul viitor, iar componența lotului de jucători va fi strict în responsabilitatea lui și a staff-ului tehnic”, a transmis CSA Steaua pe reţelele de socializare.

Reclamă

Daniel Oprița, un nou mesaj acid pentru Florin Talpan

Daniel Oprița i-a transmis un nou mesaj acid lui Florin Talpan. Antrenorul de la CSA Steaua susține că este dispus să-i cedeze echipa juristului „militarilor”, pentru a se ocupa el de tot. Oprița a mai declarat că va purta o discuție cu oficialii roș-albaștrilor, pentru a stabili dacă va mai rămâne sau nu la echipă.

Daniel Oprița și Florin Talpan s-au aflat în război total, după ce CSA Steaua a fost învinsă în ultima etapă de Dinamo. Cei doi și-au cerut unul altuia demisia, și și-au oferit replici dure.

„Cum credeți că se simt jucătorii la ceea ce se întâmplă acum când după o promovare se dă cu artificii, se pregătește șampania, iar la noi e ca și cum nu s-a întâmplat nimic. Asta e.

Reclamă 4 / 0/3

Au și ei frustrările lor, la fel ca și mine. Am venit la antrenament, vreau să fac cu ei un grătar, o masă. Avem un buget al nostru și de acolo o să facem grătarul. O facem singuri, ne felicităm între noi. Am primit felicitări, de la Andrei Cian, Bogdan Marinescu.

Mai sunt doar patru jucători care mai au contracte. Acum vom vedea mai departe ce se va întâmpla. O să discutăm cu conducerea. Sper că o să vină domnul comandant să avem o discuție și vedem ce se va întâmpla mai departe. Trebuie să vină cineva la noi să vorbească!

Cum poți să mai ții jucători care știu că, dacă nu se întâmplă ceva din punct de vedere juridic, tot nu se va putea promova?! Asta nu știu. I-am spus asta domnului care m-a tot făcut incompetent și în toate felurile. Le las echipa și să facă el lotul pentru sezonul viitor”, a declarat Daniel Oprița, pentru fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” Vezi toate știrile
Citește și