Închide meniul

Demitere neaşteptată în Liga a 2-a! Nicolae Dică e gata să revină, „la pachet” cu Dani Coman

Viviana Moraru Publicat: 21 mai 2024, 11:01

Reclamă
Demitere neaşteptată în Liga a 2-a! Nicolae Dică e gata să revină, „la pachet cu Dani Coman

Demitere neaşteptată în Liga a 2-a | Nicolae Dică e gata să revină

Nicolae Dică, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

A avut loc o demitere neaşteptată în Liga 2-a, iar Nicolae Dică e gata să revină în fotbal. FC Argeş a anunţat despărţirea de Eugen Neagoe în această dimineaţă, iar „Nick” este favorit să-i ia locul acestuia, urmând să-l aibă alături în club şi pe Dani Coman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Neagoe s-a despărţit de FC Argeş, deşi mai avea un an de contract. Antrenorul a fost numit pe banca trupei din Trivale în luna octombrie şi a bifat 16 meciuri alături de piteşteni.

Demitere neaşteptată în Liga a 2-a | Nicolae Dică e gata să revină

FC Argeş a anunţat, în această dimineaţă, despărţirea de Eugen Neagoe: „Mulțumim, Eugen Neagoe!

Clubul nostru a ajuns la un acord privind încetarea contractului pe cale amiabilă cu antrenorul Eugen Neagoe și staff-ul acestuia. Antrenorul în vârstă de 56 de ani a fost la cârma echipei noastre timp de 16 partide. FC Argeș le mulțumește și le dorește mult succes în activitatea profesională”, au notat cei de la FC Argeş, pe contul oficial de Facebook.

Eugen Neagoe nu a reuşit să o califice pe FC Argeş în play-off-ul Ligii a 2-a, iar rezultatele din play-out nu au fost cele dorite. Piteştenii au încheiat sezonul pe locul al treilea, din grupa A a play-out-ului eşalonului inferior. „Geană” va primi câteva salarii compensatorii de la formaţia piteşteană, după plecare, suma fiind de peste 30.000 de euro.

Reclamă
Reclamă 4

Nicolae Dică este favorit să-i ia locul, notează ziartopdeargeş.com. De asemenea, şi Dani Coman se va alătura echipei, din postura de preşedinte. Fostul portar a fost aproape să semneze şi cu CFR Cluj, în această perioadă, însă negocierile au picat.

Nicolae Dică e gata să revină pe banca unei echipe, după două luni, de când s-a despărţit de Voluntari. Fostul antrenor de la FCSB e la un pas să-şi înceapă al doilea mandat pe banca celor de la FC Argeş, după ce a stat pe banca piteştenilor în perioada iunie-octombrie 2019.

Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj

Dani Coman a dezvăluit că nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Fostul președinte de la FC Hermannstadt i-a tăiat avântul lui Neluțu Varga, care a anunțat deja că acesta este foarte aproape de a se alătura conducerii echipei din Gruia.

Reclamă

CFR Cluj a rămas fără președinte după plecarea lui Cristi Balaj. Astfel, Neluțu Varga s-a orientat spre Dani Coman, care a vorbit acum despre negocierile cu echipa ardeleană.

„Am avut o discuție cu Nelu Varga, e adevărat. A fost un dialog interesant. Mă știu de multă vreme cu Neluțu, suntem prieteni. Oferta e clară, dar nu am luat o decizie finală. Voi da un răspuns în perioada următoare.

Voi mai avea o discuție cu el și cu Dan Petrescu la finalul săptămânii. În plus, voi mai avea o discuție și cu un alt club. Nu e vorba de Rapid, cei de acolo nu m-au căutat și nu se pune problema, e vorba și de Nico…

Domnul Varga știe exact ce vrea, pentru el nu există locul doi sau locul trei, ci doar titlul. Vrea să fie campion și doar asta contează. Lucrurile sunt destul de simple și de clare”, a spus Dani Coman, la prosport.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:49

Primul caz de dopaj de la Jocurile Olimpice 2024! Un judoka, depistat pozitiv

20:30

LIVE TEXTFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

20:27

Gigi Becali a răbufnit după ce a aflat care e lovitura pe care ar putea să o primească FCSB de la UEFA: „Unii nu înţeleg”

20:20

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele de start

20:20

Florinel Coman, pentru prima dată titular la noua echipă! Debut cu ghinion pentru „Mbappe”

20:05

Rafael Nadal, în pericol să rateze Jocurile Olimpice! Spaniolul a anulat două antrenamente înainte de startul competiţiei

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și