Închide meniul
Video

Dialog savuros între Gabi Tamaş şi Dani Oţil, în miez de noapte: „Eu ştiu toate shaormeriile din Cluj” / „Hai să ne culcăm”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 ianuarie 2023, 20:54

Adi Popa, declaraţie genială despre Gabriel Tamaş

Gabi Tamaş este jucătorul celor de la Concordia Chiajna / Hepta

Dialog savuros între Gabi Tamaş şi Dani Oţil. Prezentatorul de la Antena 1 a rememorat ce s-a întâmplat chiar înainea meciului de retragere al lui Adi Mutu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă nu m-ar durea nimic, aş fi mort!„, e declaraţia lui Tamaş, care la 39 de ani nu se lasă! În direct la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, Dani i-a adus aminte lui Gabi Tamaş de o noapte de pomină, de la Cluj!

Dialog savuros între Gabi Tamaş şi Dani Oţil

La 39 de ani, Tamaş trăieşte a doua tinereţe la Chiajna. A semnat cu Concordia şi este gata să o ducă pe loc de play-off

(Reporter: Te mai dor picioarele?) Aoleu, nici nu ştiu de când nu m-a mai durut nimic. Dacă nu mă mai doare ceva, înseamnă că sunt mort. Mă dor toate„, a spus Tamaş.

El dacă seara stă mai mult, sau merge la un şpriţ, să ştiţi că a doua zi, la antrenament, este printre primii„, l-a completat Dani Oţil.

Reclamă

Tamaş şi Dani Oţil au facut echipa vara trecută, la Cluj-Napoca, la retragerea lui Mutu. Şi pe teren, dar şi în afara lui.

Am fugit pe la 3 dimineaţa şi mi-a zis: ‘Băi Dani, eu ştiu toate shaormeriile din Cluj. Dacă nu vii cu mine, mă supar!’. I-am spus: ‘Băi Gabi, hai să ne culcăm, mâine avem de alergat 10 kilometri’. ‘Băi Dani, hai să-ti arăt Clujul!‘”, a dezvăluit Dani Oţil.

Gabi Tamaş vrea la naţională direct de la Chiajna

Gabi Tamaş vrea la naţională direct de la Chiajna. A fost prezentat la Concordia şi a avut un mesaj direct pentru Edi Iordănescu. Fundaşul în vârstă de 39 de ani îşi doreşte să fie convocat la naţionala României chir şi din Liga 2.

Reclamă 4 / 0/3

Liber de contract după despărţirea cu „scântei” de Petrolul, Tamaş a semnat un contract valabil până în vară cu ocupanta locului 9 din liga secundă. A fost convins cu un salariu de 8.000 de euro pe lună.

Nu (n.r. dacă îi pare rău ca nu va juca în Liga 1), dar ce credeți că în Liga 2 joc altfel sau cum? Joc la fel! Nivelul este același, slab, și în Liga 1 și în Liga 2, pe românește. Dacă ajung la 39 de ani să mai joc și să fac bine înseamnă că este foarte slab nivelul.

Motivaţia mea e că accept provocările. La Concordia este o provocare, nu au reuşit de câţiva ani să promoveze. Acum e o provocare, trebuie să batem 3 din 3!

(Reporter: Te mai gândeşti la naţională sau ţi-ai luat gândul?) Gândul de la naţională niciodată nu poţi să ţi-l iei. Cât joci fotbal? Ţi-l iei după aia, când te laşi. Dacă s-a mers pe schimbarea echipei naţionale, nu ai ce să spui (n.r. despre faptul că nu a fost convocat). Cu toate că ai putea să spui că eram în formă, jucam bine. Eu dacă aş fi fost selecţionerul echipei naţionale luam cei mai în formă jucători de la momentul respectiv. Pentru că îmi trebuie rezultate de acum, nu din 3-4 ani. Acum ai meciurile oficiale!

Dacă nu aduci cei mai în formă jucători, echipa naţională pierde. Cine sunt cei mai în formă, să-i aducă. Ei trebuie să analizeze toate criteriile şi să vadă dacă au nevoie de jucătorii de acolo. Dacă faci puţin mai mult decât celălalt, eu zic că merită un jucător să fie chemat, gen Săpunaru.

Pe mine mă chemi, vin, nu mă chemi, nu vin. Ce mare scofală, şi aşa am fost cam des pe acolo„, a declarat Gabi Tamaş la conferinţa de presă.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. De Moura şi-a dat autogol, Selmani a egalat! „Câinii” au ratat un penalty şi au avut un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” Vezi toate știrile
Citește și