Închide meniul

Dinamo a oficializat două transferuri, după înfrângerea cu Oţelul. Întăriri pentru Ovidiu Burcă

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 august 2022, 14:21

Dinamo a oficializat două transferuri, după înfrângerea cu Oţelul. Întăriri pentru Ovidiu Burcă

Dinamo a oficializat două transferuri

Dinamo a oficializat două transferuri/ Facebook Dinamo Bucureşti

Dinamo a oficializat două transferuri, după înfrângerea suferită cu Oţelul Galaţi, în etapa a doua din liga secundă, scor 1-3. Oficialii „câinilor” i-au adus întăriri lui Ovidiu Burcă, şi anume pe Lamine Ghezali şi Quentin Bena.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo are trei puncte, după primele două etape din Liga a 2-a. Vlad Iacob, administratrul special al clubului din Ştefan cel Mare, a prezentat cele mai noi transferuri realizate de club, un mijlocaş dreapta şi un mijlocaş defensiv.

Dinamo a oficializat două transferuri, după înfrângerea cu Oţelul

Dinamo a transferat alţi doi jucători în această vară, după ce a reuşit să mai aducă alţi 10. Ultimii alăturaţi lotului lui Ovidiu Burcă sunt Lamine Ghezali şi Quentin Bena.

Lamine Ghezali este un mijlocaş dreapta francez, ce are prezenţe pentru naţionala U18 a Franţei. Ultima echipă pentru care a evoluat jucătorul a fost Saint-Ettienne, bifând mai mult prezenţe pentru echipa secundă a clubului francez. Acesta jucat şi în Ligue 1, chiar în sezonul trecut, într-o partidă cu Lens.

De cealaltă parte, Quantin Bena este tot mijlocaş, însă defensiv. Francezul a evoluat ultima dată pentru Chamois Niortais, ehcipă din Liga a 2-a din Franţa. Acesta a suferit o accidentare gravă sezonultrecut, din această cauză nu a mai evoluat într-o partidă oficială din toamna lui 2020.

Reclamă

Mesajul oficial transmis de Dinamo, după noile transferuri oficializate

Dinamo a anunţat transferurile a celor doi mijlocaşi francezi, prin intermediul conturilor oficiale de socializare.

„TRANSFERURI. Lamine Ghezali și Quentin Bena la Dinamo 1948
București, 17 august 2022. Administratorul special Vlad Iacob anunță, prin intermediul paginilor oficiale de Facebook și Instagram ale clubului, transferurile jucătorilor francezi Lamine Ghezali și Quentin Bena la Dinamo 1948.

Mijlocaș ofensiv, 23 de ani împliniți luna trecută, pe 6 iulie, Lamine Ghezali (foto dreapta) și-a început cariera la Academia de juniori a clubului Saint-Etienne. A jucat pentru Saint-Etienne U19, Saint-Etienne B și a debutat în Ligue 1 pentru prima echipă a francezilor în 2017. Fost internațional U17 și U18 al Franței, noul jucător al echipei noastre a mai evoluat, sub formă de împrumut, pentru Chateauroux și Lyon La Duchere.

Reclamă 4 / 0/3

8 meciuri și un gol are Lamine Ghezali pentru Saint-Etienne în prima ligă a campionatului francez. Ultimul meci jucat de Lamine Ghezali în Ligue 1 pentru prima echipă a celor de la Saint-Etienne a fost cu Lens, 1-2 în luna ianuarie a acestui an.

Fundaș central sau mijlocaș defensiv, născut pe 11 mai 1998, Quentin Bena (foto stânga) a început fotbalul la Chatellerault și, la 15 ani, a făcut pasul la Academia clubului Chamois Niortais. A jucat în carieră pentru Niort U19, Niort B și, în Ligue 2, pentru prima echipă a francezilor de la Niort.

40 de partide a adunat Quentin Bena pentru Niort în Ligue 2, a doua divizie a campionatului francez. A mai jucat două meciuri în Cupa Franței și 5 în Cupa Ligii.

Bine ați venit la Dinamo 1948, Lamine Ghezali și Quentin Bena!”, a fost mesajul transmis pe pagina oficială de Facebook a lui Dinamo.

„Discuțiile sunt foarte avansate!” Mohammad Murad, salvatorul lui Dinamo

Mohammad Murad e în discuții avansate cu Dinamo, a asigurat administratorul special al „câinilor”, Vlad Iacob. Dinamoviștii pregătesc și noi transferuri.

„Discuțiile cu domnul Murad sunt foarte avansate și sperăm să tranșăm lucrurile în cel mai scurt timp cu putință.

Nu vreau să dau un termen, știu că fanii așteaptă un termen, eu îmi doresc cel mai mult să se încheie lucrurile în privința finanțării, pentru că eu primesc cele mai multe întrebări în acest sens, și din interiorul clubului și din exteriorul lui”, a spus Vlad Iacob, după meci.

Reclamă

Milionarul de 58 de ani a purtat negocieri şi cu Ionuţ Negoiţă, în 2020, fără a mai bate palma pentru a prelua un pachet de acţiuni de la Dinamo. Murad recunoaşte că este bun prieten cu Cristi Borcea şi că e gata să se implice acum pentru a ajuta clubul în cel mai greu moment din istorie.

Mohammad Murad are o avere estimată la 150 de milioane de euro şi are mai multe hoteluri în Capitală şi pe litoralul Mării Negre.

Recomandări
  • Dinamo a oficializat două transferuri
  • Doi mijlocaşi francezi au ajuns sub comanda lui Ovidiu Burcă

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și