Închide meniul

„Discuțiile sunt foarte avansate!” Mohammad Murad, salvatorul lui Dinamo: „Vin săptămâna asta jucători noi!”

Alexandru Ivan Publicat: 16 august 2022, 23:25

„Discuțiile sunt foarte avansate! Mohammad Murad, salvatorul lui Dinamo: „Vin săptămâna asta jucători noi!

Jucătorii lui Dinamo, într-un meci amical

Jucătorii lui Dinamo, într-un meci amical / Facebook Dinamo Bucureşti

  • Mohammad Murad, salvatorul lui Dinamo
  • „Câinii” caută investitori

Mohammad Murad e în discuții avansate cu Dinamo, a asigurat administratorul special al „câinilor”, Vlad Iacob. Dinamoviștii pregătesc și noi transferuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a fost învinsă de Oțelul în al doilea meci din Liga 2, 1-3, însă „câinii” sunt optimiști în privința viitorului. Mohammad Murad încă poate deveni noul investitor de la echipă.

Mohammad Murad, salvatorul lui Dinamo: „Discuțiile sunt foarte avansate!”

„Discuțiile cu domnul Murad sunt foarte avansate și sperăm să tranșăm lucrurile în cel mai scurt timp cu putință.

Reclamă

Nu vreau să dau un termen, știu că fanii așteaptă un termen, eu îmi doresc cel mai mult să se încheie lucrurile în privința finanțării, pentru că eu primesc cele mai multe întrebări în acest sens, și din interiorul clubului și din exteriorul lui”, a spus Vlad Iacob, după meci.

Milionarul de 58 de ani a purtat negocieri şi cu Ionuţ Negoiţă, în 2020, fără a mai bate palma pentru a prelua un pachet de acţiuni de la Dinamo. Murad recunoaşte că este bun prieten cu Cristi Borcea şi că e gata să se implice acum pentru a ajuta clubul în cel mai greu moment din istorie.

Reclamă

Mohammad Murad are o avere estimată la 150 de milioane de euro şi are mai multe hoteluri în Capitală şi pe litoralul Mării Negre.

Dinamo anunță noi transferuri

Înfrângerea cu Oțelul l-a nemulțumit pe Vlad Iacob, care a anunțat că va transfera noi jucători în perioada următoare.

„Ca orice înfrângere, e frustrantă. Mai ales că i-am avut pe fani foarte aproape. Am suferit un pic la nivel individual, au fost goluri pe greșeli individuale. Din nou, nu am avut extraordinar de mult timp la dispoziție. Cred că Ovidiu e ultimul antrenor ajuns la o echipă din Liga 2. Trebuie să muncim, să avem încredere în proces.

Reclamă 4 / 0/3

Săptămâna asta vom anunța și noi transferuri. Săptămâna asta vor veni sigur doi, poate chiar trei jucători. E clar pentru toată lumea că avem nevoie de jucători în apărare”, a mai spus Vlad Iacob, după meci.

Dinamo – Oţelul Galaţi 1-3. „Câinii”, prima înfrângere din istorie în Liga 2

„Câinii” au suferit prima înfrângere din Liga 2. Dorinel Munteanu i-a răpus pe dinamoviști la Clinceni.

Oțelul a condus-o pe Dinamo după golul lui Gorovei din lovitură liberă, din minutul 33, însă „câinii” au egalat chiar înainte de pauză, prin Buhăescu.

Moldovenii lui Dorinel Munteanu s-au dezlănțuit însă în repriza a doua. Puștiul de 18 ani Laurențiu Cătălin Maxim a readus-o pe Oțelul în avantaj în minutul 56, cu un șut pe jos de la marginea careului. 10 minute mai târziu, Cârjan a înscris al treilea gol al oaspeților, după o repunere de la margine direct în careul dinamovist.

În minutul 75, Dinamo a primit penalty, iar Neluț Roșu a marcat. Lovitura s-a repetat însă pentru că jucătorii dinamoviști au intrat în careu. A doua oară, Neluț Roșu a ratat.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”