Închide meniul

Dinamo, aproape de un record de prezenţă! Câte bilete s-au vândut deja la barajul cu FC Argeş

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 28 mai 2023, 19:02

Dinamo, aproape de un record de prezenţă! Câte bilete s-au vândut deja la barajul cu FC Argeş

Fanii celor de la Dinamo au făcut spectacol în tribune

Fanii lui Dinamo, la un meci / Hepta

Dinamo, aproape de un record de prezenţă! Fanii „câinilor roşii” au cumpărat până acum peste 20.000 de bilete.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit digisport.ro, organizatorii se aşteaptă ca 25.000 de oameni să fie pe stadion la prima manşă a barajului cu FC Argeş. Acest lucru ar reprezenta un record de prezenţă în acest sezon pentru o echipă aflată în Liga a 2-a.

Dinamo, aproape de un record de prezenţă!

Inelul 3 de pe Arena Naţională va fi deschis, pentru prima oară de când Dinamo a retrogradat în liga secundă.

Cel mai probabil recordul de bilete vândute la un singur meci de o echipă de Liga a 2-a va fi depăşit.

Recordul actual e deţinut de CSA Steaua. La meciul CSA Steaua – Dinamo, disputat pe Ghencea, au fost prezenţi în tribune 21.522 de spectatori.

Reclamă

Ce a spus Vlad Iacob înainte de Dinamo – FC Argeş

Şi Vlad Iacob, administratorul special al clubului din Ştefan cel Mare, a anunţat că interesul fanilor pentru duelul cu FC Argeş este unul imens, acesta fiind şi motivul pentru care s-a ales ca meciul să se desfăşoare pe Arena Naţională.

De asemenea, acesta a mai declarat că la meciul de baraj de luni va fi disponibil şi arbitrajul video.

Lucrurile arată bine în comparație cu vânzarea pentru partida cu CSA, arată mult mai bine. Ne așteptăm la un număr considerabil de fani în tribune.

Reclamă 4 / 0/3

Am ales Arena Națională, a fost cam singura opțiune. Vom avea sistemul VAR, chiar urmează că prima echipă să primească un instructaj cum se folosește, echipele de Liga 1 au avut parte. Cei de la FRF ne pun la dispoziție acest instructaj, să înțeleagă când intervine sistemul, cum și la ce să se aștepte pe parcursul acestui meci.

La baraj nu mai sunt valabile regulile de la Liga 2, trebuie să avem jucătorul U21 pe teren și atât. Arcul de Triumf este un stadion care a avut principala destinație rugby-ul și drept urmare, chiar și platformele pentru amplasarea camerelor TV sunt diferite și sunt amplasate pe linia de 30, nu este o platformă pentru VAR pe Arcul de Triumf.

Trebuie luat în considerare pentru sezonul următor și trebuie găsită o soluție pentru asta, dacă ajungem în Liga 1, trebuie să soluționăm această provocare”, a declarat Vlad Iacob, pentru dinamo1948.club.

Discursul mobilizator al lui Ovidiu Burcă înaintea barajului cu FC Argeş

Ovidiu Burcă se arată încrezător în şansele echipei sale de a reuşi să promoveze chiar în acest an.

Am luptat foarte mult, știți foarte bine că atunci când am început treaba momentul ăsta părea la ani lumină. Dar ușor-ușor, cu foarte multe sacrificii, în primul rând datorită acestui grup minunat de băieți am reușit să ajungem aici. Am trecut prin foarte mult anul ăsta, dar iată că am ajuns în fața unui baraj în două manșe care ne poate duce acolo unde ne este locul, în prima ligă.

Suntem pregătiți, chiar dacă întâlnim o echipă de eșalon superior, cred că echipa a crescut foarte mult, exceptând ultimul joc, de la Iași, despre care n-aș vrea să vorbesc foarte mult, a fost un meci mai special. Dar am arătat foarte multe lucruri bune, cred că băieții înțeleg importanța momentului.

Avem câteva probleme, dar pentru orice problemă există și o soluție. Sunt ferm convins că jucătorii care vor intra o vor face la un nivel foarte bun”, a spus Ovidiu Burcă înaintea partidei cu FC Argeş.

Reclamă

 

Recomandări
  • Dinamo, aproape de un record de prezenţă la meciul cu FC Argeş
  • Dinamo – FC Argeş se joacă luni, de la ora 20:00, pe Arena Naţională

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și