Închide meniul

Dinamo, aproape să fuzioneze cu clubul „mamă”! Anunţul lui Ovidiu Burcă: „Văd viitorul alături de ei!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 ianuarie 2023, 18:23

Dinamo, aproape să fuzioneze cu clubul „mamă! Anunţul lui Ovidiu Burcă: „Văd viitorul alături de ei!

Ovidiu Burcă, prima reacţie după Dinamo - Poli Iaşi 1-3

Ovidiu Burcă, în timpul unui meci pe banca lui Dinamo/ Hepta

Ovidiu Burcă a anunţat că Dinamo este dispusă să fuzioneze cu clubul mamă, anume CS Dinamo. Antrenorul trupei din liga secundă a dezvăluit ce condiţii trebuie îndeplinite pentru a se realiza acest fapt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo traversează o perioadă extrem de complicată. „Câinii” s-au confruntat cu numeroase scandaluri în ultima vreme, înainte de reluarea campionatului din Liga a 2-a.

Dinamo, aproape să fuzioneze cu clubul „mamă”! Anunţul lui Ovidiu Burcă

Ovidiu Burcă s-a declarat încântat de ideea ca Dinamo să fuzioneze cu echipa clubului sportiv alb-roşu. Antrenorul a dezvăluit că pentru acest fapt, este necesar ca planul de reorganizare al trupei din liga secundă să fie aprobat, şi totodată, un investitor să vină să investească la echipă.

Totodată, Ovidiu Burcă susţine că în cazul unei fuzionări, clubul sportiv ar putea reprezenta o sursă de tineri jucători. Şi preşedintele CS Dinamo, Ionuţ Popa, a confirmat că există discuţii în acest sens.

„Ar fi un lucru extraordinar să fie şi CS (n.r. CS Dinamo) implicat! Trebuie aprobat planul de reorganizare, cineva să fie dornic să investească, dar viitorul îl văd cu CS alături de noi, alături de clubul mamă.

Reclamă

Ne pot ajuta cu infrastructură, copii şi juniori. Este cel mai important club pe care îl are România, cu idei clare în zona de baschet, handbal… ar fi frumos să fim cu toţii sub aceeaşi pălărie.

Ştiu că au fost aceste discuţii, dar nu pot avea loc înainte de preluarea clubului, să sprijine financiar clubul. CS şi-a arătat disponibilitatea să fie alături de noi”, a declarat Ovidiu Burcă.

Ionuț Negoiță a dezvăluit în ce condiții ar reveni la Dinamo

Ionuț Negoiță, fostul patron al lui Dinamo, a dezvăluit în ce condiții ar reveni la conducerea formației din „Ștefan cel Mare”.

Reclamă 4 / 0/3

„(n.r. Dacă ar fi să o luaţi de la capăt, ce aţi schimba?) Decizia de a întra la Dinamo. Dacă ar fi să am experienţa de acum, nu aş mai intra. Dacă aş mai întra vreodată în fotbal, aş intra doar la Dinamo, cu două condiţii: să fie stadion nou făcut şi să întru în calitate de acţionar minoritar. Nu mi-aş mai asuma toată povestea. Aş fi unul dintre acţionari şi să numim o conducere profesionistă care să se ocupe de managementul clubului”, a declarat Ionuț Negoiță, pentru orangesport.ro.

„(n.r. Aţi lua echipa chiar şi în liga a doua?) Ăsta e un detaliu. Dacă s-ar găşi un grup de oameni de afaceri care să pună bani suficienţi să construiască un buget multi-anual, pentru promovare, pentru performanţă, promovarea ar fi o chestiune de timp.

Revin, am mai spus-o şi o repet. Cea mai mare problemă a clubului este lipsa stadionului. Dacă s-ar fi făcut stadionul, atunci când a fost iniţiativa cu toate trei, Steaua, Dinamo, Rapid, şi Dinamo avea stadion sau măcar era în construcţie, m-aş fi gândit şi eu de două ori dacă să plec. Faptul că nu are stadion şi nici măcar nu s-a început la el, asta poate fi o problemă foarte mare.

Dacă va avea stadion Dinamo la un moment dat, poate mă mai gândesc şi eu, dar fără stadion şansele sunt mici să supravieţuiască. E ca atunci când nu ai casa ta şi ai vrea să ai stabilitate. Nu există! Stadionul actual e de mult depăşit, n-are nicio legătură cu ce ar trebui să fie”, a mai spus Ionuț Negoiță.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în finalul partidei şi au urcat pe locul 2! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și