Închide meniul

Câți jucători au fost prezenți la vizita medicală a lui Dinamo, înaintea sezonului de Liga a 2-a. Cine va antrena echipa

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 7 iulie 2022, 13:39

Câți jucători au fost prezenți la vizita medicală a lui Dinamo, înaintea sezonului de Liga a 2-a. Cine va antrena echipa

Dinamo nu îşi găseşte stadion pe care să joace în Liga 2

Fanii lui Dinamo, alături de echipă / Hepta

23 de jucători au fost prezenți la vizita medicală a lui Dinamo, joi dimineață. Formația din „Ștefan cel Mare” a retrogradat în Liga a 2-a pentru prima oară în istorie și a ajuns la marginea falimentului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă continuă să aibă probleme uriașe la nivel financiar, „câinii” nu renunță și se pregătesc pentru sezonul din Liga a 2-a.

23 de jucători au fost prezenți la vizita medicală a lui Dinamo

Dinamo a efectuat vizita medicală în cursul zilei de joi. La Policlinica Vitan din Capitală au fost prezenți 23 de jucători ai formației „alb-roșii”.

Jucătorii lui Dinamo prezenți la vizita medicală:

Dinamo a anunțat că Iulian Mihăescu și Ionel Augustin se vor afla pe banca tehnică a echipei în următoarea periodă. „Câinii” vor disputa al doilea amical al verii contra celor de la Unirea Slobozia. Partida se va disputa sâmbătă, ora 11:00, pe stadionul Unirii.

Reclamă

În primul meci de pregătire al verii, Dinamo a fost învinsă de Concordia Chiajna, scor 0-1.

Răzvan Zăvăleanu a anunțat falimentul lui Dinamo

După ce mai mulți jucători importanți au plecat de la Dinamo, dezastrul bate la ușă. Răzvan Zăvăleanu încearcă cu disperare să facă rost de bani. În caz contrar, clubul va intra în faliment.

„Am promisiuni și în baza lor vă spun că până vineri veți primi câte un salariu. Dacă nu reușesc să găsesc bani până vineri, cred că închid clubul, altceva nu vă mai pot promite”, ar fi spus Zăvăleanu jucătorilor, potrivit gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamoviştii nu mai au nici maşină de spălat. Haosul continuă la baza din Săftica. După ce săptămâna trecută, Cornel Ţălnar a fost acuzat că a mâncat aripioarele de pui gătite de femeia de serviciu, un nou episod scandalos a ieşit la iveală.

„Ori își iau ei acasă echipamentul să-l spele, ori vine mașina, duce echipamentul la spălătorie”, au povestit dinamoviștii, conform gsp.ro

Unul dintre jucători a spus, sub protecţia anonimatului, că fostul antrenor al dinamoviştilor, Cornel Ţălnar, ar fi mâncat peste 30 de aripioare de pui. 

„Stă toată ziua cu noi pe la Săftica și se așază pe un scaun la umbră. Nu zice nimic. Doar se uită. Din când în când mai aruncă vorbele lui haideți, băi spionilorrrr! Asta nu ne deranjează.

Problema a fost când ne-a mâncat ce carne aveam primită de la club. Și aia e venită cu porția! Aveam și noi vreo 50 de aripioare. Ne-a chemat la masă Țălnar în timp ce mânca din ele. Până am ajuns noi aproape că era golită farfuria. Ce să mai mâncăm”, a spus un jucăt

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei Vezi toate știrile
Citește și