Închide meniul

Dinamo are noi acţionari! Omul care a vrut să cumpere FCSB a fost aproape să se implice şi el! Anunţul lui Eugen Voicu: „M-am întâlnit de două ori cu el!”

Viviana Moraru Publicat: 9 mai 2023, 9:09

Dinamo are noi acţionari! Omul care a vrut să cumpere FCSB a fost aproape să se implice şi el! Anunţul lui Eugen Voicu: „M-am întâlnit de două ori cu el!

Dinamo are noi acţionari

Eugen Voicu / Facebook Certinvest

Dinamo are trei noi acţionari, după cum a anunţat Eugen Voicu. Oficialul din Ştefan cel Mare a dezvăluit că în conducerea clubului i s-au alăturat Dan Gătăianţu, Claudiu Florică şi Bogdan Pavel, trei oameni de afaceri. De asemenea, Voicu a dezvăluit că a purtat negocieri şi cu Simion Apreutese, cel care a vrut să o cumpere pe FCSB de la Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a fost preluată la începutul anului de către firma Red&White, firmă ai cărei reprezentanţi sunt Eugen Voicu şi Andrei Nicolescu.

Dinamo are noi acţionari! Anunţul lui Eugen Voicu

Eugen Voicu a dezvăluit că toţi cei trei noi acţionari vor lucra alături de el, cât şi alături de Andrei Nicolescu, la Dinamo. De asemenea, reprezentantul firmei Red&White a mărturisit că în continuare caută noi oameni care să fie dispuşi să ajute, din punct de vedere financiar, clubul din Ştefan cel Mare.

Reclamă

Eugen Voicu a dezvăluit şi ce procente din acţiunile clubului va cumpăra fiecare investitor. Dan Gătăianţu, directorul financiar din cadrul clubului alb-roşu, va avea 4% din acţiuni, în timp ce ceilalţi doi, Claudiu Florică şi Bogdan Pavel, vor avea fiecare câte 10% din acţiunile clubului.

„Red&White a fost o companie care făcea parte dintr-un plan suport pentru clubul Dinamo, dar care trebuia să aibă alt rol. Noi am intervenit rapid în viața lui Dinamo în momentul în care am văzut că nu se întâmplă nimic și clubul este aproape de faliment.

Reclamă

Red&White este acționar majoritar în clubul Dinamo și are 5 acționari. Vrem să ne extindem în continuare și suntem în discuții cu mai mulți investitori. În documente, eu cu domnul Andrei Nicolescu suntem acționari, dar în următoarele zile vor fi și Dan Gătăianțu, care este CFO-ul clubului, cu o contribuție de aproximativ 4%, și alți doi acționari care au venit prin niște companii: Claudiu Florică și Bogdan Pavel.

Vor avea un pachet de aproximativ 10% fiecare”, a declarat Eugen Voicu, pentru Radio Dinamo 1948.

Bogdan Pavel este un partener de afaceri al lui Eugen Vociu, şi deţine o firmă din domeniul farmaceutic. De cealaltă parte, Claudiu Florică a mai avut intenţia în trecut de a mai cumpăra Dinamo.

Reclamă

Simion Apreutese a vrut să se implice şi la Dinamo

Eugen Voicu a mai dezvăluit că Simion Apreutese a avut de gând să se implice la Dinamo. Oficialul din Ştefan cel Mare a dezvăluit că s-a întâlnit de două ori cu cel care a vrut să cumpere FCSB de la Gigi Becali, însă negocierile nu s-au concretizat.

„Am avut două întâlniri cu domnul Simion Apreutese, dar noi ne dorim să avem un dialog cu cei care știu ce înseamnă domeniul fotbal, care vin cu ceva mai mult decât bani.

Deocamdată, lucrurile nu s-au legat în direcția bună și nu cred că vom reuși să ajungem la o înțelegere”, a mai spus Eugen Voicu, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Reclamă
Citește și:
Pe același subiect
Dinamo pregăteşte o lovitură de senzaţie şi încearcă să-l aducă pe Robert Prosinecki
Liga 1 • 13:58
Dinamo pregăteşte o lovitură de senzaţie! Robert Prosinecki, dorit în Ştefan cel Mare
Ioan Andone, ofertat de Dinamo
Liga 1 • 13:12
Ioan Andone, ofertat de Dinamo! Detalii de la negocierile cu Andrei Nicolescu: „Mi-a propus să vin!”
Mircea Rednic, mesaj savuros după ce Dinamo a rămas fără antrenor
Liga 1 • 8:50
Mircea Rednic, mesaj savuros după ce Dinamo a rămas fără antrenor: „Toţi ar trebui să sară pe mine!”
Şefii lui Dinamo, ultimele detalii despre numirea noului antrenor
Liga 1 • 8:13
Şefii lui Dinamo, ultimele detalii despre numirea noului antrenor: „Suntem aproape! Nu am făcut un maraton!”
Ionuţ Lupescu a dat verdictul pentru situaţia dezastruoasă de la Dinamo
Liga 1 • 30 nov., 22:59
Ionuţ Lupescu a dat verdictul pentru situaţia dezastruoasă de la Dinamo: „Aici avem o mică problemă”
Ultimele știri
13:41 Marco Simone poate fi numit antrenor în Liga 1! Echipa care insistă pentru semnătura sa: „Da, există discuţia asta!” 13:25 România – Chile LIVE SCORE (19:00). Debutul tricolorelor la Campionatul Mondial 2023 13:12 Ioan Andone, ofertat de Dinamo! Detalii de la negocierile cu Andrei Nicolescu: „Mi-a propus să vin!” 12:56 Palermo – Catanzaro, LIVE VIDEO, 21:30, în AntenaPLAY! Trupa lui Ionuţ Nedelcearu poate urca pe podium în Serie B 12:53 EXCLUSIVMihaela Cambei, frumoasa cu braţe de fier, a prins putere în gospodăria de la ţară! Acum, i se cântă imnul României 12:40 „E Champions League la tine acasă!” Mihai Rotaru abia aşteaptă duelul dintre Universitatea Craiova şi CFR Cluj 12:00 Fabrizio Romano a făcut anunţul despre Radu Drăguşin! La ce club din Premier League ar putea ajunge românul 11:07 „Putem să trecem de grupe!” Mihai Stoichiţă, reacţie fermă înainte de tragerea la sorţi a grupelor EURO 2024 11:00 David Popovici luptă pentru aur la Campionatele Europene, live în AntenaPLAY. Spectacol în Liga Campionilor Asiei, în decembrie 10:54 Kira Hagi, interviu impresionant de Ziua Naţională a României! Mesaj de pus în ramă pentru bunici: „Ei înseamnă istorie” Vezi toate știrile
Trei zodii care nu au niciun filtru. Nativii care se exprimă așa cum simt, indiferent de situație

Trei zodii care nu au niciun filtru. Nativii care se exprimă așa cum simt, indiferent de situație

Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023. Balanțele își găsesc sufletul pereche

Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023. Balanțele își găsesc sufletul pereche

Campionatele europene de înot în bazin scurt 2023
EMISIUNI
Eduard Novak, la AS.ro LIVE
Eduard Novak, la AS.ro LIVE