Închide meniul

Dinamo are noi acţionari! Omul care a vrut să cumpere FCSB a fost aproape să se implice şi el! Anunţul lui Eugen Voicu: „M-am întâlnit de două ori cu el!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 9 mai 2023, 9:09

Dinamo are noi acţionari! Omul care a vrut să cumpere FCSB a fost aproape să se implice şi el! Anunţul lui Eugen Voicu: „M-am întâlnit de două ori cu el!

Dinamo are noi acţionari

Eugen Voicu / Facebook Certinvest

Dinamo are trei noi acţionari, după cum a anunţat Eugen Voicu. Oficialul din Ştefan cel Mare a dezvăluit că în conducerea clubului i s-au alăturat Dan Gătăianţu, Claudiu Florică şi Bogdan Pavel, trei oameni de afaceri. De asemenea, Voicu a dezvăluit că a purtat negocieri şi cu Simion Apreutese, cel care a vrut să o cumpere pe FCSB de la Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a fost preluată la începutul anului de către firma Red&White, firmă ai cărei reprezentanţi sunt Eugen Voicu şi Andrei Nicolescu.

Dinamo are noi acţionari! Anunţul lui Eugen Voicu

Eugen Voicu a dezvăluit că toţi cei trei noi acţionari vor lucra alături de el, cât şi alături de Andrei Nicolescu, la Dinamo. De asemenea, reprezentantul firmei Red&White a mărturisit că în continuare caută noi oameni care să fie dispuşi să ajute, din punct de vedere financiar, clubul din Ştefan cel Mare.

Eugen Voicu a dezvăluit şi ce procente din acţiunile clubului va cumpăra fiecare investitor. Dan Gătăianţu, directorul financiar din cadrul clubului alb-roşu, va avea 4% din acţiuni, în timp ce ceilalţi doi, Claudiu Florică şi Bogdan Pavel, vor avea fiecare câte 10% din acţiunile clubului.

„Red&White a fost o companie care făcea parte dintr-un plan suport pentru clubul Dinamo, dar care trebuia să aibă alt rol. Noi am intervenit rapid în viața lui Dinamo în momentul în care am văzut că nu se întâmplă nimic și clubul este aproape de faliment.

Reclamă

Red&White este acționar majoritar în clubul Dinamo și are 5 acționari. Vrem să ne extindem în continuare și suntem în discuții cu mai mulți investitori. În documente, eu cu domnul Andrei Nicolescu suntem acționari, dar în următoarele zile vor fi și Dan Gătăianțu, care este CFO-ul clubului, cu o contribuție de aproximativ 4%, și alți doi acționari care au venit prin niște companii: Claudiu Florică și Bogdan Pavel.

Vor avea un pachet de aproximativ 10% fiecare”, a declarat Eugen Voicu, pentru Radio Dinamo 1948.

Bogdan Pavel este un partener de afaceri al lui Eugen Vociu, şi deţine o firmă din domeniul farmaceutic. De cealaltă parte, Claudiu Florică a mai avut intenţia în trecut de a mai cumpăra Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Simion Apreutese a vrut să se implice şi la Dinamo

Eugen Voicu a mai dezvăluit că Simion Apreutese a avut de gând să se implice la Dinamo. Oficialul din Ştefan cel Mare a dezvăluit că s-a întâlnit de două ori cu cel care a vrut să cumpere FCSB de la Gigi Becali, însă negocierile nu s-au concretizat.

„Am avut două întâlniri cu domnul Simion Apreutese, dar noi ne dorim să avem un dialog cu cei care știu ce înseamnă domeniul fotbal, care vin cu ceva mai mult decât bani.

Deocamdată, lucrurile nu s-au legat în direcția bună și nu cred că vom reuși să ajungem la o înțelegere”, a mai spus Eugen Voicu, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-1. Covăsnenii au reuşit să egaleze, după ce Florinel Coman a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori Vezi toate știrile
Citește și