Închide meniul

Dinamo atrage tot mai greu jucători în Liga a 2-a. Anunţul lui Ovidiu Burcă: „Lumea e speriată de instabilitate”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 iulie 2022, 16:41

Dinamo atrage tot mai greu jucători în Liga a 2-a. Anunţul lui Ovidiu Burcă: „Lumea e speriată de instabilitate

Lamoine / Andreea Alexandru via Hepta

Ovidiu Burcă/ Hepta

Dinamo atrage tot mai greu jucători în Liga a 2-a, după cum anunţă Ovidiu Burcă. Antrenorul „câinilor” a declarat şefii grupării din Ştefan cel Mare fac eforturi pentru a aduce întăriri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo se pregăteşte de debutul în noul sezon de Liga a 2-a, primul din istoria de 74 de ani a clubului. „Câinii” au câştigat ultimul amical al verii, cu Popeşti Leordeni, fiind a doua victorie cu Ovidiu Burcă pe bancă.

Dinamo nu mai atrage jucători în Liga a 2-a. Anunţul lui Oviud Burcă

Dinamo a transferat în această vară patru jucători experimentaţi: Vali Lazăr, Bogdan Gavrilă, Neluţ Roşu şi Vasile Buhăescu. Cu toate acestea, Ovidiu Burcă, antrenorul numit de „câini” în urmă cu câteva săptămâni, le mai cere şefilor clubului întăriri.

„Lucrurile sunt așa cum le știam. M-am înhămat la munca asta, n-are rost să spun ce am găsit aici. Dar ușor, ușor, lucrurile se mișcă în direcția bună. Trebuie să construim cu liniște, cu răbdare.

Nu sunt blazați jucătorii, dar nu se simt confortabil să știe că am retrogradat și este unul dintre cele mai grele momente din istoria clubului. Dar îi simt că își doresc să o readucă pe Dinamo în prima ligă.

Reclamă

Pe termen scurt, e nevoie de întăriri. Suntem destul de puțini. Știu că cei din conducere sunt în discuții cu mai mulți jucători. Nu e ușor să convingi jucători. Și staff-ul mi-a fost greu să-l fac. Lumea e speriată de instabilitatea care a fost la Dinamo.

Căpitanul trebuie să aibă anumite calități. În primul rând, Dudea e de mult timp la Dinamo, este jucător de centrul terenului. Dar asta nu înseamnă că Lazăr nu poate să fie și el căpitan. Buhăescu e un atacant pe profilul pe care mi-l doream și are multă experiență”, a declarat Ovidiu Burcă, la finalul partidei cu Popeşti Leordeni.

Vali Lazăr a decis amicalul Popești Leordeni – Dinamo 0-1

Vali Lazăr a decis amicalul Popești Leordeni – Dinamo 0-1. „Câinii” au două victorii consecutive cu Ovidiu Burcă pe bancă înaintea debutului în Liga 2.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa de start a lui Dinamo: Oncescu – Moura, Giafer, Țone, Amzăr – Dudea, N. Roșu – Bordușanu, A. Bani, V. Lazăr – Buhăescu au fost titulari pentru echipa noastra

Au intrat după pauză: Eşanu – Buleică, Cr. Ionescu, G. Crețu, I. Roșu, Gavrila, Florescu, Măgureanu, Al. Pop și Bobea.

Ionel Dănciulescu este dorit din nou la Dinamo, după plecarea lui Florin Răducioiu

Ionel Dănciulescu este din nou dorit la Dinamo. Vlad Iacob, administratorul special al „câinilor”, a declarat că l-a contactat pe fostul atacant dinamovist pentru a-i propune o funcţie în conducerea clubului.

„Am vorbit cu Dănciulescu înainte de a prelua funcția. Îl voi căuta în cel mai scurt timp pentru a vedea cum putem colabora.

Mi-aș dori să lucrez cu el. Este foarte experimentat și are un loc special în inima fanilor. Nu am avut timp până acum pentru că au existat chestii urgente de rezolvat la club”, a declarat Vlad Iacob, la Pro Arena.

Totodată, conducătorul lui Dinamo a oferit declaraţii şi în privinţa plecării lui Florin Răducioiu. Vlad Iacob regretă faptul că nu a avut ocazia să lucreze alături de fostul atacant dinamovist, care a demisionat cu puţin înainte de numirea sa în conducere.

„Din păcate, domnul Răducioiu a plecat cu o zi sau două înainte să preiau eu conducerea. Nu am discutat cu el, dar voi încerca”, a mai spus Vlad Iacob, pentru aceeaşi sursă.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și