Închide meniul

Dinamo – CSA Steaua, pe Arcul de Triumf? Anunţul făcut de Eduard Novak

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 august 2022, 15:43

Dinamo – CSA Steaua, pe Arcul de Triumf? Anunţul făcut de Eduard Novak

Fanii de la Dinamo au luat atitudine

Fanii lui Dinamo, în timpul unui meci / Hepta

Dinamo – CSA Steaua, pe Arcul de Triumf. Dinamo poate juca pe Arcul de Triumf meciurile din Liga 2, de pe teren propriu. Anunţul a fost făcut de Eduard Novak, ministrul Sportului, care îi vrea pe câini pe noua arenă chiar din luna septembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul meci din septembrie este chiar cel cu CSA Steaua, pe 10. Aceasta ar putea deveni prima partidă a „câinilor roşii” pe Arcul de Triumf. Asta dacă oficialii din Ştefan cel Mare nu vor încerca să evolueze pe Arena Naţională.

Dinamo – CSA Steaua, pe Arcul de Triumf

„Suntem în proces de a da şi lui Dinamo posibilitatea să joace pe acest teren. Îmi doresc că de la început de septembrie Dinamo să intre cu meciul în Arcul de Triumf”, a spus Eduard Novak.

Dinamo – CSA Steaua, derby-ul din Liga 2, are totuşi şanse mari să se joace pe Arena Naţională. Dacă confruntarea va avea loc pe cel mai mare stadion al ţării, „câinii” pot încasa o sumă uriaşă.

Dinamo – CSA Steaua, afacere pentru „câini”

Dinamo are mari probleme financiare, dar poate încasa o sumă uriaşă după derby-ul cu CSA Steaua. „Câinii” sunt gata să dispute derby-ul pe Arena Naţională.

Reclamă

La meci sunt aşteptaţi cel puţin 30.000 de suporteri, iar echipa lui Ovidiu Burcă poate încasa aproximativ 100.000 de euro. Până acum, Dinamo a disputat partidele de pe teren propriu la Clinceni.

Vlad Iacob ştie de ce Dinamo suferă umilință după umilință în Liga 2

Vlad Iacob ştie de ce Dinamo suferă umilință după umilință în Liga 2. Administratorul special al „câinilor” dă vina pe gazonul de la Clinceni şi anunţă că echipa lui Ovidiu Burcă îşi caută un nou stadion.

Dinamo a fost învinsă de Unirea Dej, scor 2-3, în etapa a 4-a din Liga a 2-a. Coșmarul pare că nu se mai termină pentru trupa din „Ștefan cel Mare”. După retrogradarea istorică din Liga 1, Dinamo suferă umilință după umilință și în eșalonul secund.

Reclamă 4 / 0/3

„La penultimul meci al nostru, stadionul Dinamo nu era omologat pentru Liga 2, plus că gazonul era într-o stare precară deja încă de atunci. Mai jucau acolo diverse formații din cadrul Clubului Sportiv, vestiarele erau pline de mucegai și într-o situație precară.

Pe lânga toate acestea, cu părere de rău o spun, experiența de acolo e groaznică. Nu spun că la Cinceni lucrurile stau extraordinar, dar măcar tribunele sunt aproape de teren.

Gazonul arăta mult mai bine când am mers noi acolo. Din păcate, la ultimul meci, nici gazonul de la Clinceni n-a mai arătat bine. Autoritățile locale n-au avut grijă de el. Nu ne dorim să mai rămânem la Cinceni, dupa ce am văzut cum au arătat lucrurile sâmbătă. Ne-a dezvantajat și aspectul acesta pe noi, fiind o echipă care încearcă sa joace un fotbal pozitiv”, a declarat Vlad Iacob, potrivit gsp.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și