Închide meniul

Ovidiu Burcă a anunţat unde va juca Dinamo, după ce varianta Arcul de Triumf a picat: „Cred că ar fi o soluție foarte bună”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 august 2022, 18:44

Ovidiu Burcă a anunţat unde va juca Dinamo, după ce varianta Arcul de Triumf a picat: „Cred că ar fi o soluție foarte bună

Cum se apără Dinamo, după ce fanii au provocat dezastru pe stadionul Arcul de Triumf, la partida cu Sepsi

Fanii lui Dinamo, în timpul unu meci/ Hepta

Ovidiu Burcă a făcut anunţul, cu privire la stadionul pe care Dinamo ţinteşte să-şi desfăşoare partidele de pe teren propriu în Liga a 2-a. Antrenorul „câinilor” a dezvăluit că soluţia găsită de oficialii clubului este stadionul din Chiajna.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a disputat primele meciuri din Liga a 2-a, de pe teren propriu, pe arena din Clinceni, însă şefii clubului caută o alternativă mai aproape de Capitală. Arena din Ştefan cel Mare nu va putea fi utilizată, pentru că urmează să intre în procesul de reconstrucţie. De asemenea, „câinii” ţintesc să dispute derby-ul cu CSA Steaua pe Arena Naţională, fapt confirmat de antrenorul formaţiei.

Ovidiu Burcă, anunţ cu privire la stadionul pe care va juca Dinamo

Ovidiu Burcă a dezvăluit că oficialii lui Dinamo iau în calcul varianta disputării partidelor de pe teren propriu pe stadionul din Chiajna. „Câinii” aşteaptă un răspuns din partea administratorilor, şi mai au ca variantă de rezervă şi arena din Buftea.

Aeasta din urmă nu este tocmai pe placul lui Ovidiu Burcă, deoarece consideră că suporterii nu vor putea veni în număr mare. Totodată, antrenorul roş-albilor a dezvăluit că stadionul din Ştefan cel Mare nu a primit acreditare pentru liga secundă.

„Sper că dacă la Chiajna se termină cu lucrările de schimbare a gazonului sintetic, poate fi o gazdă. Nu știu dacă vom primi acceptul. Chiajna ar fi o variantă foarte bună, e mai aproape de București, e o arenă primitoare, tribunele sunt aproape. Cred că ar fi o soluție foarte bună.

Reclamă

Am văzut mai multe echipe care au mers la Buftea. Acolo e bună calitatea gazonului, dar pentru suporteri nu e o variantă bună. Nu știu dacă li se permite intrarea într-un număr mare.

La un moment dat am înțeles că nu se luase acreditatea pentru Liga 2 pentru stadionul Dinamo. Nu s-au făcut demersurile la timp. Calitatea gazonului este una destul de rea”, a dezvăluit Ovidiu Burcă, la Digi Sport.

Dinamo are un început dezastruos, în primul sezon din istorie în Liga a 2-a. „Câinii” au o singură victorie, înregistrând trei înfrângeri în ultimele trei etape. În runda următoare, trupa lui Ovidiu Burcă va da piept cu Concordia Chiajna.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a declarat Ovidiu Burcă, despre posibilitatea ca derby-ul Dinamo – CSA Steaua să se joace pe Arena Naţională

Dinamo şi CSA Steaua se vor duela în etapa a şase din Liga a 2-a. Partida s-ar putea desfăşura pe cel mai mare stadion al ţării, Arena Naţională. Ovidiu Burcă a declarat că acest fapt ar fi unul benefic pentru suporteri şi pentru club.

„Mi-aș dori. Cum să nu ne dorim să jucăm pe Arena Națională. Rămâne de văzut dacă e posibil. Ar fi extraordinar pentru noi, pentru suporteri. Va fi un spectacol sportiv bun”, a mai spus Ovidiu Burcă, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Vlad Iacob ştie de ce Dinamo suferă umilință după umilință în Liga 2

Vlad Iacob ştie de ce Dinamo suferă umilință după umilință în Liga 2. Administratorul special al „câinilor” dă vina pe gazonul de la Clinceni şi anunţă că echipa lui Ovidiu Burcă îşi caută un nou stadion.

„La penultimul meci al nostru, stadionul Dinamo nu era omologat pentru Liga 2, plus că gazonul era într-o stare precară deja încă de atunci. Mai jucau acolo diverse formații din cadrul Clubului Sportiv, vestiarele erau pline de mucegai și într-o situație precară.

Pe lânga toate acestea, cu părere de rău o spun, experiența de acolo e groaznică. Nu spun că la Cinceni lucrurile stau extraordinar, dar măcar tribunele sunt aproape de teren.

Gazonul arăta mult mai bine când am mers noi acolo. Din păcate, la ultimul meci, nici gazonul de la Clinceni n-a mai arătat bine. Autoritățile locale n-au avut grijă de el. Nu ne dorim să mai rămânem la Cinceni, dupa ce am văzut cum au arătat lucrurile sâmbătă. Ne-a dezvantajat și aspectul acesta pe noi, fiind o echipă care încearcă sa joace un fotbal pozitiv”, a declarat Vlad Iacob, potrivit gsp.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și