Închide meniul

Dinamo – CSM Slatina 0-0. „Câinii” au ajuns la şapte meciuri fără înfrângere. Trupa lui Ovidiu Burcă se apropie de play-off

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 octombrie 2022, 18:45

Dinamo – CSM Slatina 0-0. „Câinii au ajuns la şapte meciuri fără înfrângere. Trupa lui Ovidiu Burcă se apropie de play-off

Dinamo - Dumbrăvița, LIVE SCORE

Jucătorii lui Dinamo şi antrenorul Ovidiu Burcă, în timpul unui meci/ Facebook Dinamo

Dinamo – CSM Slatina, partida din etapa a 12-a din Liga a 2-a, a fost în format live score, pe AS.ro. „Câinii” traversează o formă excelentă, şi nu au mai fost înfrânţi de şapte meciuri, în toate competiţiile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo se apropie de locurile de play-off. „Câinii” se află pe locul 9, cu 17 puncte, la doar două lungimi distanţă de ocupanta locului şase, Unirea Slobozia.

Dinamo – CSM Slatina 0-0

Final: Dinamo – CSM Slatina 0-0! Trupa lui Ovidiu Burcă a remizat pe teren propriu cu CSM Slatina, la finalul unui meci lipsit de prea multe faze de poartă. „Câinii” âşi păstrează seria de invinvibilitate, ajungând la 7 meciuri fără eşec.

Min. 90+3: Ocazie uriaşă pentru Dinamo! „Câinii” au cerut penalty, la o intrare a portarului Ionuţ Pop.

Min. 1: Începe meciul dintre Dinamo şi CSM Slatina!

Reclamă

Echipele de start:

Dinamo: Oncescu – Gabriel Moura, Răzvan Patriche, Deniz Giafer, Alin Șerban – Gorka Larrucea, Neluț Roșu, Daniel Iglesias – Ahmed Bani, Lamine Ghezali, Alexandru Pop

Rezerve: Dujmovic, Bena, Dudea, Roșu, Demici, Borcea, Buhăescu, Delciu, Florescu

Reclamă 4 / 0/3

Antrenor: Ovidiu Burcă

CSM Slatina: Ionuț Pop – Constantin Radu, Robert Gheorghe, Alexandru Sălcianu, Alin Pisaru – Dorin Toma, George Leață – Andrei Trașcu, Cătălin Doman, David Oprescu – Luis Nițu

Rezerve: Preduț, Șerban, Popovici, Stan, Iliveira, Remus Trancă, Manea, Cristinel Dinu, Alexandru Dinu

Antrenor: Daniel Oprescu

Dinamo ocupă locul 11 în Liga a 2-a. După un început dezastruos de sezon, Ovidiu Burcă a redresat echipa, iar „câinii” au înregistrat trei victorii şi o remiză, în ultimele patru runde de campionat.

Trupa din Ştefan cel Mare vine după o victorie cu Metaloglobus, scor 2-1. Golurile victoriei au fost reuşite de Gorka Larrucea şi Ahmed Bani.

De cealaltă parte, CSM Slatina a reuşit şi ea o victorie în ultima rundă, 1-0 cu Poli Iaşi. Trupa lui Daniel Oprescu ocupă locul 7, cu 18 puncte, la un singur punct de play-off.

Reclamă

Ovidiu Burcă, declaraţie ireală după ce Dinamo nu mai poate folosi chipul lui Cătălin Hîldan pe tricouri

Ovidiu Burcă a oferit o declaraţie surprinzătoare, după ce Dinamo nu mai poate folosi chipul lui Cătălin Hîldan pe tricouri. Antrenorul „câinilor” a declarat că decizia luată de familia „Unicului Căpitan” este una pozitivă pentru echipă.

Dinamo, echipa pregătită de Ovidiu Burcă, nu mai are acceptul de a folosi chipul lui Cătălin Hîldan pe tricouri. În schimb, formaţia lui Nicolae Badea din Liga a 4-a, a primit acordul familiei fostului căpitan din Ştefan cel Mare.

Ovidiu Burcă a comentat decizia familiei lui Cătălin Hîldan, de a nu mai oferi dreptul echipei de a mai folosi chipul fostului jucător pe tricouri. Antrenorul „câinilor” a declarat că echipele din Liga a 3-a şi a 4-a, CS Dinamo, respectiv ASC FC Dinamo, reprezintă „fraţi mai mici” ai echipei din liga secundă, şi respectă decizia luată de familia Hîldan.

„Faptul că familia Hîldan a decis acest lucru îl văd ca pe un lucru pozitiv. Până la urmă și cei din Liga a 4-a, și cei din Liga a 3-a reprezintă o parte din dinamovism, dar cred că identitatea noastră este clară. Suporterii sunt alături de noi. Dinamo București suntem noi, cei din Liga 2.

Îl văd ca pe un lucru normal ceea ce a făcut familia Hîldan. Cătălin reprezintă foarte mult pentru tot dinamovismul. Atât în Liga 4, cât și în Liga 3, sunt, de fapt, frații noștri mai mici”, a declarat Ovidiu Burcă, citat de gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și