Închide meniul

Ovidiu Burcă, declaraţie ireală după ce Dinamo nu mai poate folosi chipul lui Cătălin Hîldan pe tricouri: „Este un lucru pozitiv”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 26 octombrie 2022, 19:11

Ovidiu Burcă, declaraţie ireală după ce Dinamo nu mai poate folosi chipul lui Cătălin Hîldan pe tricouri: „Este un lucru pozitiv

Ovidiu Burcă

Ovidiu Burcă, în timpul unui meci pentru Dinamo/ Facebook Dinamo Bucureşti

Ovidiu Burcă a oferit o declaraţie surprinzătoare, după ce Dinamo nu mai poate folosi chipul lui Cătălin Hîldan pe tricouri. Antrenorul „câinilor” a declarat că decizia luată de familia „Unicului Căpitan” este una pozitivă pentru echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo, echipa pregătită de Ovidiu Burcă, nu mai are acceptul de a folosi chipul lui Cătălin Hîldan pe tricouri. În schimb, formaţia lui Nicolae Badea din Liga a 4-a, a primit acordul familiei fostului căpitan din Ştefan cel Mare.

Ovidiu Burcă, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo nu mai poate folosi chipul lui Cătălin Hîldan pe tricouri

Ovidiu Burcă a comentat decizia familiei lui Cătălin Hîldan, de a nu mai oferi dreptul echipei de a mai folosi chipul fostului jucător pe tricouri. Antrenorul „câinilor” a declarat că echipele din Liga a 3-a şi a 4-a, CS Dinamo, respectiv ASC FC Dinamo, reprezintă „fraţi mai mici” ai echipei din liga secundă, şi respectă decizia luată de familia Hîldan.

„Faptul că familia Hîldan a decis acest lucru îl văd ca pe un lucru pozitiv. Până la urmă și cei din Liga a 4-a, și cei din Liga a 3-a reprezintă o parte din dinamovism, dar cred că identitatea noastră este clară. Suporterii sunt alături de noi. Dinamo București suntem noi, cei din Liga 2.

Îl văd ca pe un lucru normal ceea ce a făcut familia Hîldan. Cătălin reprezintă foarte mult pentru tot dinamovismul. Atât în Liga 4, cât și în Liga 3, sunt, de fapt, frații noștri mai mici”, a declarat Ovidiu Burcă, citat de gsp.ro.

Reclamă

Lovitură pentru „câini”! Dinamo nu mai are dreptul de a folosi chipul lui Cătălin Hîldan pe echipament

Dinamo nu mai are acceptul de a folosi chipul lui Cătălin Hîldan pe echipament. Anunţul a fost făcut de fratele fostului căpitan al grupării roş-albe, care susţine că trupa lui Nicolae Badea, ACS FC Dinamo, a primit acordul.

Totodată, fratele lui Cătălin Hîldan a declarat că Nicolae Badea a ţinut legătura constant cu familia mijlocaşului decedat în 2002, şi ca urmare, echipa din Liga a 4-a poate folosi chipul său pe tricouri.

„Nicolae Badea a fost printre puținii care au rămas alături de familia mea. Da, i-am acordat dreptul pentru ca echipa din Liga a 4-a să folosească însemnele cu chipul fratelui meu. În ceea ce privește echipa din Liga 2, nu.

Reclamă 4 / 0/3

Este și o frustrare, însă lucrurile astea se pot rezolva printr-un dialog. Deocamdată nu a existat acest dialog. Singura dată când am vorbit pe problema asta a fost în 2013 sau 2014, cu domnul Negoiță. De atunci nu s-a mai discutat”, a declarat Cristi Hîldan, potrivit playsport.

În urma acestor declaraţii, Vlad Iacob a reacţionat prompt. Administratorul special al lui Dinamo susţine că va contacta familia lui Cătălin Hîldan, pentru ca echipa să păstreze pe echipamentul de joc chipul „Unicului Căpitan”.

„Cătălin Hîldan este o emblemă pentru mine și pentru toți dinamoviștii. O să încerc să iau legătura cu familia. O să mă interesez și sper că o să reușim să rezolvăm acest aspect”, a declarat Vlad Iacob, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Recomandări
  • Ovidiu Burcă surprinde, după ce Dinamo nu mai poate folosi chipul lui Cătălin Hîldan
  • Ce a declarat antrenorul „câinilor”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! Vezi toate știrile
Citește și