Închide meniul

Dinamo nu poate lipsi de la returul cu FC Argeş nici măcar în glumă. Ar fi exclusă din competiţie

Antena Sport Publicat: 30 mai 2023, 14:34 / Actualizat: 3 iunie 2023, 19:14

Reclamă
Dinamo nu poate lipsi de la returul cu FC Argeş nici măcar în glumă. Ar fi exclusă din competiţie

Dinamo nu poate lipsi de la returul cu FC Argeş nici măcar în glumă

Fanii lui Dinamo, pe Arena Naţională / Hepta

Dinamo nu poate lipsi de la returul cu FC Argeş nici măcar în glumă. Pe grupurile fanilor lui Dinamo a circulat o glumă prin care ultraşii se gândesc că, după meciul tur cu FC Argeş, ar putea să nu se prezinte la retur, pe care l-ar pierde cu doar 0-3, la masa verde, dar ar promova, ţinând cont de victoria de luni, 6-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a zdrobit-o pe FC Argeş, în turul barajului pentru promovare / menţinere în Liga 1. „Câinii roşii” s-au impus cu 6-1 şi sunt ca şi promovaţi, după doar un an de exil în Liga 2.

Pe reţelele de socializare, unii fani glumeau pe seama unei eventuale neprezentări la retur, care le-ar aduce un eşec cu 0-3. Situaţia nu este însă aşa şi Regulamentul Disciplinar al FRF spune totul clar. Echipa ar fi exclusă din competiţie dacă ar lua o asemenea decizie.

Dinamo nu poate lipsi de la returul cu FC Argeş nici în glumă

„Articolul 79 | Neprezentarea, retragerea de pe teren sau refuzul de a relua jocul, neprogramarea, teren neregulamentar

4. În caz de neprezentare la jocurile de baraj, echipele respective vor fi excluse din competiţie”, se arată în Regulamentul Disciplinar al FRF.

Reclamă

Ovidiu Burcă rămâne cu picioarele pe pământ

Revenind la lucruri serioase, Ovidiu Burcă s-a aflat printre cei care, după 6-1 cu FC Argeş, pe Arena Naţională, au rămas cu picioarele pe pământ. Meciul retur FC Argeş – Dinamo este programat sâmbătă, de la ora 21:00, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„Sunt reţinut pentru că am făcut doar un pas, mai avem încă unul. Am câştigat două reprize. Ne aşteaptă returul de la Piteşti, care nu va fi deloc uşor. Cel mai greu de gestionat este succesul. Am făcut un apel, am vorbit cu băieţii să rămână cu picioarele pe pământ.

Un rezultat peste aşteptări. Dacă cineva mi-ar fi spus înainte de meci că ăsta e scorul final, aş fi zâmbit. Dar astăzi totul a funcţionat. Am avut şi puţin noroc. E o seară frumoasă, lumea a plecat fericită de la stadion. Să nu uităm, am câştigat împotriva unei echipe din Liga 1. Urmează o săptămână dificilă, pentru că nu e uşor să gestionezi această stare de euforie.

Reclamă 4 / 0/3

Într-adevăr e totul în mâna noastră, am luat un avantaj important. Suntem la mâna noastră„, a declarat Ovidiu Burcă la conferinţa de presă.

A fost un meci incredibil pe Arena Naţională. Dinamo a condus cu 4-0 încă de la pauză. A fost o „ploaie” de goluri şi în repriza secundă. Bena (15), Larrucea (24), Pop (28), Ghezali (41, 62) şi Iglesias (56) au marcat golurile alb-roşiilor. Golul de onoare al argeşenilor a fost marcat de Zebic, în minutul 55.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 21:00 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Echipele de start 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti Vezi toate știrile
Citește și