Închide meniul

Marius Lăcătuş, „săgeţi” înainte de Dinamo – CSA Steaua: „I-am depășit și nu ne va mai egala nimeni vreodată!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 septembrie 2022, 16:51

Marius Lăcătuş, „săgeţi înainte de Dinamo – CSA Steaua: „I-am depășit și nu ne va mai egala nimeni vreodată!

Marius Lăcătuș, în timpul unei conferinţe de presă

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Marius Lăcătuş a lansat „săgeţi” înainte de Dinamo – CSA Steaua. „Fiara” şi-a amintit de cum arătau derby-urile în perioada în care acesta îmbărca tricoul roş-albastru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Idol al tribunelor din Ghencea, Lăcătuş îşi aminteşte de derby-urile dintre Dinamo şi Steaua ca fiind decisive pentru titlu. Acum, „câinii” şi „militarii” se vor întâlni în Liga 2.

Marius Lăcătuş, „săgeţi” înainte de Dinamo – CSA Steaua

”Practic, pe vremea mea, în meciurile cu Dinamo se decidea lupta la titlu. Conta foarte mult forma de moment în meciul direct, pentru că valorile erau apropiate. Îmi amintesc cu mare drag de primele mele derby-uri cu Dinamo. Când i-am învins cu 3-0 și am marcat printr-un lob.

Ei veneau după victoriile cu Hamburg, noi eram în reconstrucție și voiam să egalăm măcar performanțele lor sau ale celor de la Craiova. Uite că i-am depășit și nu ne va mai egala nimeni vreodată. Ambițiile erau mari pe teren, dar ne respectam foarte mult după meci, pentru că ne întâlneam apoi și la echipa națională”, a declarat Marius Lăcătuș, potrivit CSA Steaua.

Dănuţ Lupu a anunţat ce îi lipseşte meciului Dinamo – CSA Steaua pentru a fi un derby

Dănuţ Lupu a anunţat ce îi lipseşte meciului Dinamo – CSA Steaua pentru a fi un derby. Fostul jucător de legendă al grupării din Ştefan cel Mare deplânge soarta în care a ajuns echipa în tricoul căreia a câştigat un titlu şi două Cupe ale României.

Reclamă

Lupu nu consideră confruntarea din etapa a 6-a a Ligii 2 un derby şi a explicat şi de ce. E convins că singura legătură între echipa pe care a avut-o adversară în trecut şi cea de acum este apartenenţa de Armată. Nu a menajat-o deloc nici pe Dinamo.

„Eu am spus că se numește derby atâta timp cât vor juca două echipe ale Armatei și ale Poliției. Derby, dacă stăm să ne uităm până în 2000, era Armata cu Miliția. Mâine se întâlnesc… doar o echipă care e a Armatei și o echipă care e a unui particular. Joacă Armata cu… nimeni, da.

Derby, da! Să fim serioși. Derby-urile au dispărut nu mai sunt ce erau o dată, pentru că eu cred că derby e atunci când joacă locul întâi cu locul doi„, a declarat Dănuţ Lupu, potrivit sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo – CSA Steaua se joacă pe Arena Naţională

Dinamo – CSA Steaua se joacă pe Arena Naţională. Anunţul a fost făcut de echipa lui Ovidiu Burcă, care a câştigat azi la limită duelul cu Concordia Chiajna, scor 1-0.

Dinamo a avut un mesaj şi pentru posibilii investitori de la echipă, care sunt aşteptaţi la derby-ul programat vineri, 9 septembrie, de la 21:30.

„DINAMO 1948 vs CSA STEAUA pe Arena Națională

Meciul Dinamo 1948 vs CSA Steaua, contând pentru a șasea etapă în Liga 2, se va disputa vineri seară, la ora 21:30, pe cel mai mare stadion al țării, Arena Națională.

Biletele pentru cel mai așteptat duel în Liga 2 vor fi puse în vânzare de mâine, online, pe platforma partenerului de ticketing al clubului nostru, Bilete.ro”, a anunţat Dinamo.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și