Închide meniul

Steliano Filip și-a reziliat contractul cu Dinamo! La câți bani a renunțat fundașul ca să plece din „Ștefan cel Mare”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 11 iulie 2022, 14:24

Steliano Filip și-a reziliat contractul cu Dinamo! La câți bani a renunțat fundașul ca să plece din „Ștefan cel Mare

Steliano Filip a plecat de la Dinamo şi a avut un dialog fabulos cu Ionel Dănciulescu

Steliano Filip, în timpul unui meci disputat de Dinamo / Hepta

Steliano Filip și-a reziliat contractul cu Dinamo! Fundașul de 28 de ani ajunsese „la cuțite” cu conducătorii din „Ștefan cel Mare” și anunțase că va depune memoriu. În cele din urmă, cele două părți au încheiat colaborarea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filip a renunțat la o sumă consistentă pentru a părăsi gruparea „alb-roșie”, retrogradată pentru prima oară în istorie în Liga a 2-a.

Steliano Filip și-a reziliat contractul cu Dinamo

Potrivit playsport.ro, Steliano Filip și-a reziliat contractul cu Dinamo, însă nu înainte să facă un sacrificiu uriaș. Fundașul de 28 de ani a renunțat la ultimele 3 salarii și jumătate pe care le avea de primit, în valoare totală de 25.000 de euro.

„Da. Am fost la club, am semnat, e adevărat ce ați auzit, de azi sunt liber de contract!”, a anunțat Steliano Filip, potrivit sursei citate.

Steliano a revenit la Dinamo în iarna anului 2021, după aventura din Grecia, de la AE Larisa. Fundașul a încercat să pună umărul la salvarea de la retrogradarea istorică, însă deznodământul a fost trist pentru întreaga suflare dinamovistă.

Reclamă

În prezent, Steliano Filip este liber de contract și poate negocia cu orice formație.

Recent, Filip a făcut acuzații incredibile la adresa conducerii lui Dinamo, care i-ar fi cerut echipamentul înapoi după retrogradare. Fundașul a depus memoriu pentru a-și primii restanțele salariale. În cele din urmă, jucătorul de 28 de ani a renunțat la lupta juridică și a plecat din „Ștefan cel Mare” fără să primească vreun leu.

Steliano Filip a dezvăluit că oficialii lui Dinamo i-au stipulat în contract o clauză inedită, care l-a scos din sărite. Clauza respectivă se referea la faptul că viitoarea echipă cu care va semna fundașul va trebui să-i vireze lui Dinamo un procent de 20% dintr-un viitor transfer.

Reclamă 4 / 0/3

Steliano Filip și-a ieșit din minți: „Dinamo a încercat ‘să mă facă‘! A fost penibil!”

În caz contrar, Filip va fi obligat să plătească clubului din „Ștefan cel Mare” despăgubiri în valoare de 100.000 de euro, potrivit Prosport.

„Le-am arătat clauza și lui Ivanovski, și lui Matei. Erau șocați cât de penibili au fost. Păi, eu renunț la toți banii și tu-mi bagi clauza asta, în condițiile în care tu nu ai cerut nimănui nimic? Probabil, ideea este că au vrut să «mă facă puțin», fiindcă am vrut să plec încă din iarnă. Dar nici atunci, nici acum n-am vrut să încurc pe nimeni”, a spus, recent, Steliano Filip pentru sursa citată anterior.

„Este o chestie a cuiva de prin conducere, probabil, faptul că «Steliano Filip a cotit-o după», legat de înțelegerea mea cu Dinamo. Nu știu cine a scos asta! În afară de faptul că absolut toți jucătorii au primit sau primesc un salariu restant, minim, eu am renunțat la tot. Dar mi se pun și tot felul de clauze.

Absolut nimănui nu i s-a cerut echipamentul, Ivanovski, Matei, Torje, indiferent cine a plecat. Ba, mai mult, toți care au plecat nici nu au fost întrebați de echipament, darămite să-l predea. Sincer, mai am două tricouri de prezentare, restul, tot ceea ce am avut, am dat unui prieten care e mare dinamovist. Sărăcul, lui nu i-am spus, dar a aflat și voia să-mi trimită echipamentul înapoi. Care valorează maximum 2.300 de euro.”, a mai declarat Steliano Filip, în urmă cu două săptămâni.

 

Recomandări
  • Steliano Filip și-a rezilitat contractul cu Dinamo
  • La câți bani a renunțat fundașul ca să plece din „Ștefan cel Mare”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și