Închide meniul

Doar în România se putea! L-au dat afară săptămâna trecută și acum l-au prezentat din nou ca antrenor principal

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 octombrie 2022, 21:04

Doar în România se putea! L-au dat afară săptămâna trecută și acum l-au prezentat din nou ca antrenor principal

Ovidiu Stângă a revenit după o săptămână la Viitorul Pandurii Târgu Jiu

Viitorul Pandurii Târgu Jiu, într-un meci cu Dinamo / Hepta

Viitorul Pandurii Târgu Jiu l-a demis săptămâna trecută pe antrenorul Florin Stângă, iar astăzi l-a prezentat din nou în funcție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stângă s-a despărțit de Viitorul Pandurii Târgu. Jiu pe 10 octombrie. Între timp, șefii clubului n-au reușit să-i găsească un înlocuitor, însă fără succes.

Florin Stângă a revenit după o săptămână la Viitorul Pandurii Târgu Jiu

Viitorul Pandurii a vrut să-l aducă pe Mihai Iosif, fostul tehnician al Rapidului, însă acesta a ajuns la Minaur Baia Mare. Rămași fără alte soluții, conducătorii clubului nu s-au mai gândit prea departe. Au apelat din nou la Ovidiu Stângă.

Stângă a fost fericit să revină la echipa care îl dăduse afară cu o săptămână în urmă. Nu a ratat decât un singur meci cât a fost „absent”, 1-2 cu Unirea Dej.

A fost o despărțire amiabilă, însă după o săptămână am fost sunat de cei din conducerea clubului și rugat să mă întorc. Am acceptat deoarece am dorit să continui proiectul început aici”, a spus Florin Stângă, după ce a fost readus în funcție.

Reclamă

Viitorul Pandurii Târgu Jiu va juca în runda următoare cu Concordia Chiajna, sâmbătă, de la ora 11:00. Noua și vechea echipă a lui Ovidiu Stângă ocupă locul 14, cu 12 puncte strânse în primele 10 etape.

Mihai Iosif, prezentat la Baia Mare, chiar de către antrenorul pe care l-a înlocuit

Mihai Iosif a fost prezentat la Baia Mare, chiar de către antrenorul pe care l-a înlocuit. Ciprian Danciu, fostul tehnician al maramureşenilor, s-a arătat bucuros la prezentarea oficială a fostului antrenor de la Rapid.

La prezentarea lui Mihai Iosif la Baia Mare a fost prezent şi primarul oraşului, care i-a mulţumit fostului antrenor al formaţiei, prezent şi el la conferinţă. Ciprian Danciu a fost numit „om de onoare” de către edilul Cătălin Cherecheş.

Reclamă 4 / 0/3

„Vreau să vă zic că despărţirea asta nu e… şi într-un divorţ lucrurile se mai pot reaşeza, dar, din punctul meu de vedere, Ciprian Danciu este băimăreanul Ciprian Danciu”, a declarat primarul Cătălin Cherecheş, conform paginii de Facebook a celor de la Baia Mare.

Echipa se află pe locul 16 în liga secundă, cu 9 puncte, după 10 runde.

Recomandări
  • Doar în România se putea
  • L-au dat afară săptămâna trecută și acum l-au prezentat din nou ca antrenor principal

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” Vezi toate știrile
Citește și