Închide meniul

Dinamo – CSA Steaua are şanse mari să se joace pe Arena Naţională! Derby-ul din Liga 2 le poate umple conturile „câinilor”

Dragoș Vasile Publicat: 22 august 2022, 10:01

Dinamo – CSA Steaua are şanse mari să se joace pe Arena Naţională! Derby-ul din Liga 2 le poate umple conturile „câinilor

Dinamo - CSA Steaua se joacă pe Arena Naţională

Dinamo - CSA Steaua se joacă pe Arena Naţională / Colaj Hepta

  • Dinamo – CSA Steaua are şanse mari să se joace pe Arena Naţională
  • Derby-ul din Liga 2 le poate umple conturile „câinilor”

Dinamo – CSA Steaua, derby-ul din Liga 2, are şanse mari să se joace pe Arena Naţională. Dacă confruntarea va avea loc pe cel mai mare stadion al ţării, „câinii” pot încasa o sumă uriaşă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo are mari probleme financiare, dar poate încasa o sumă uriaşă după derby-ul cu CSA Steaua. „Câinii” sunt gata să dispute derby-ul pe Arena Naţională, potrivit prosport.ro.

Dinamo – CSA Steaua are şanse mari să se joace pe Arena Naţională

La meci sunt aşteptaţi cel puţin 30.000 de suporteri, iar echipa lui Ovidiu Burcă poate încasa aproximativ 100.000 de euro. Până acum, Dinamo a disputat unicul meci de pe teren propriu la Clinceni.

Reclamă

Rezultatele lui Dinamo după primele 3 etape din Liga 2:

victorie cu Progresul Spartac, 1-0
înfrângere cu Oţelul Galaţi, 1-3
înfrângere cu ACS Viitorul Târgu Jiu, 0-2

Reclamă

Rezultatele lui CSA Steaua după primele 2 etape din Liga 2:

remiză cu Metaloglobus, 1-1
victorie cu CSM Slatina, 2-1

CSA Steaua nu va avea drept de promovare nici în acest sezon

Fanii lui CSA Steaua au primit vestea că echipa nu va avea drept de promovare nici în acest sezon. Anunţul clar a fost făcut de Iulian Miu, oficial al echipei din Ghencea.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul jucător de la Steaua a mărturisit că nu se mai poate face nimic în cazul dreptului de promovare. Singura şansă ar fi ca Legile Sportului să se schimbe, însă acest fapt este foarte puţin probabil.

„Ce se întâmplă acum? S-a făcut un grup de lucru. Nici eu nu știu prea multe lucruri. Să fim sinceri, lucrurile s-au închis în momentul de față (n.r. – în privința șanselor de promovare pentru actualul sezon). Există doar șansa să se schimbe legea sportului sau regulile manualului de licențiere.

Au fost promisiuni, eu am sperat că se poate face și pe la TAS (n.r. – sezonul trecut). N-a fost să fie, ni s-a respins dosarul. Apoi, am crezut că se poate face ceva până la începerea campionatului. Multă lume se aștepta la acest lucru (n.r. – ca echipa să aibă drept de promovare), fanii au fost dezamăgiți și au apărut aceste proteste”, a declarat Iulian Miu, pentru Orange Sport.

Ovidiu Burcă, explicaţii halucinante după Viitorul Pandurii – Dinamo 2-0

Viitorul Pandurii – Dinamo 2-0. Jucătorii lui Ovidiu Burcă au suferit un eşec umilitor în etapa a treia din Liga 2. „Câinii” au pierdut fără drept de apel.

Antrenorul lui Dinamo a oferit primele explicaţii după înfrângerea suferită la Târgu Jiu. Gazdele au câştigat cu 2-0, prin golurile marcate de Dragu (min. 56) şi Micle (min. 86)

„Concluziile sunt că am pierdut 2-0, dar nu cred că am făcut un meci prost. Încerc să creez o echipă care să joace într-o anumită manieră, cu un joc dominant. Dar nu e uşor. Eu sunt ferm convins că echipa asta va arăta cu totul altfel. Ştiu că vor veni mulţi specialişti care vor spune alte lucruri. Am nevoie de 6-8 săptămâni ca să fac echipa să arate într-un anumit fel.

E o înfrângere dureroasă, dar au fost şi multe lucruri bune. Din păcate nu am timp, timpul e scurt. În primul rând trebuie să învăţăm să pierdem, asta le-am spus şi în vestiar.

Reclamă

Urmează să lucrăm foarte mult din punct de vedere al adaptării jucătorilor, la tot ceea ce înseamnă România. Am văzut multe lucruri bune şi cred că echipa are foarte bun potenţial. Am nevoie de 6-8 săptămâni ca echipa să arate altfel.

Cred că mai sunt discuţii pentru doi jucători care vor veni săptămâna viitoare. Sperăm să vină cât mai repede. Nu pot eu să repar ceea ce, în ultimii 2 ani, toată lumea a făcut numai mizerie în clubul ăsta. Nu vreau să arăt cu degetul pe nimeni. Eu simt că echipa asta are potenţial. Dinamo nu poate să aştepte să fie o echipă reactive, trebuie să aibă jocul dominant. Suporterii săracii vin după noi, şi-au pierdut şi ei răbdarea, dar vom arăta cu totul altfel de la săptămână la săptămână. Uşor uşor o să arătăm mult mai bine„, a declarat Ovidiu Burcă după Viitorul Pandurii – Dinamo 2-0.

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:30 LIVE SCOREU Cluj – Petrolul 0-0. „Șepcile roșii” atacă prima poziție din playout. Duel „încins” pe Cluj Arena 21:27 Ucraina – România 2-1, în Billie Jean King Cup. Ana Bogdan, victorie mare contra Elinei Svitolina 21:23 „Asta e România!” Dorinel Munteanu s-a certat cu Robert Niță la Voluntari – Oțelul 1-1! Ce i-a fost strigat din tribune 21:09 Novak Djokovic, eliminat de Casper Ruud în semifinale la Monte Carlo! Ruud – Tsitsipas e finala turneului 21:00 FotoWrexham a promovat în Liga a 3-a din Anglia, iar fanii au declanșat nebunia! Imagini incredibile de la marea sărbătoare 20:55 LIVE VIDEOFC Porto – Famalicao e ACUM în AntenaPLAY. Alex Dobre e rezervă la oaspeţi. Gil Vicente – Sporting a fost 0-4 20:36 Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a-l lua sigur pe Rafa Mujica, atacantul cu cifre de senzaţie în Liga Portugal 20:21 „Normal că îmi e teamă de retrogradare!” Eugen Trică, despre situația incredibilă în care a ajuns FCU Craiova 19:54 Reacţia lui Zeljko Kopic după ce s-a spus că s-a bătut cu portarul lui Dinamo, Adnan Golubovic! 19:42 „Sunt cel mai suspendat antrenor!” Dorinel Munteanu a răbufnit după Voluntari – Oțelul 1-1. Ce a spus despre arbitraj Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţia lui Zeljko Kopic după ce s-a spus că s-a bătut cu portarul lui Dinamo, Adnan Golubovic!
Liga 1 • 19:54
Reacţia lui Zeljko Kopic după ce s-a spus că s-a bătut cu portarul lui Dinamo, Adnan Golubovic!
Mircea Lucescu, reacţie categorică despre implicarea la Dinamo
Liga 1 • 12 apr., 23:30
Mircea Lucescu, reacţie categorică despre implicarea la Dinamo: „Eu asta pot să fac!”. Anunţ despre viitorul său
Victor Piţurcă, discurs dur despre proiectul de la CSA Steaua
Liga 2 • 11 apr., 17:37
Victor Piţurcă, discurs dur despre proiectul de la CSA Steaua: „Nici nu ştiu cine sunt cei de acolo. Nu am cu cine să vorbesc”
Gigi Becali pregătește sărbătoarea de titlu în Ghencea
Liga 1 • 11 apr., 15:13
Gigi Becali pregătește sărbătoarea de titlu în Ghencea! FCSB încearcă o revenire incredibilă pe stadionul „Steaua”
Ovidiu Burcă l-a criticat pe Andrei Nicolescu şi a avut un mesaj clar pentru Dinamo: "Trebuie să se rupă total de aceste teorii"
Liga 1 • 10 apr., 20:43
Ovidiu Burcă l-a criticat pe Andrei Nicolescu şi a avut un mesaj clar pentru Dinamo: „Trebuie să se rupă total de aceste teorii”