Închide meniul

Eugen Trică, OUT de la Metaloglobus din cauza rezultatelor dezastruoase. Anunţul făcut de clubul din Liga 2

Publicat: 12 septembrie 2022, 18:26

Eugen Trică, OUT de la Metaloglobus din cauza rezultatelor dezastruoase. Anunţul făcut de clubul din Liga 2

Eugen Trică a fost demis de Metaloglobus

Hepta

  • Eugen Trică, out de la Metaloglobus 
  • Anunţul făcut de echipa din Liga 2

Eugen Trică, out de la Metaloglobus din cauza rezultatelor dezastruoase. Clubul din Liga 2 a făcut anunţul de reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu Eugen Trică antrenor, Metaloglobus a avut un start de sezon dezastruos. După remiza din prima etapă, cu CSA Steaua, Metaloglobus a pierdut următoarele 5 partide.

Eugen Trică, OUT de la Metaloglobus

„În urma rezultatelor mult sub așteptări din începutul sezonului 2022-2023, clubul FC Metaloglobus București, de comun acord cu antrenorul Eugen Trică, au hotărât încetarea pe cale amiabilă a contractului începând cu data de 12.09.2022.

Reclamă

Mulțumim, Eugen Trică! Mult succes în viitoarele proiecte!”, a anunţat Metaloglobus într-un comunicat de presă.

În cariera sa, Eugen Trică a mai antrenat FC U Craiova, Juventus București, CFR Cluj, UTA Arad, Sportul Snagov, Turris sau Viitorul Pandurii Târgu Jiu.

Reclamă

Eugen Trică, scandal monstru cu Adrian Mititelu

Eugen Trică a dezvăluit un episod tensionat cu Adrian Mititelu. Totul se întâmpla în 2010, când Trică a fost pus interimar la echipă după ce a plecat Mark Wote. Momentul tensionat s-a produs înaintea uui meci cu CFR Cluj, fosta echipă a lui Trică.

Eugen Trică a dezvăluit că, pentru a fi sigur că nu este nimic necurat la mijloc, Mititelu a decis să le ia telefoanele jucătorilor. Numit antrenor – interimar, Trică s-a opus acestei decizii. Acesta a s-a enervat şi a dezvăluit că i-a spart parbrizul cu un tac de biliard.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gigi Becali îl aşteaptă la FCSB, dar jucătorul nici nu vrea să audă
Liga 1 • 8 nov., 21:39
Gigi Becali, replică dură pentru Eugen Trică: „Ăsta ce mai e acum Are serviciu?”
Băiatul Lorenei Balaci şi al lui Eugen Trică, erou al naţionalei U20 cu Anglia
Echipa naţională • 12 oct., 19:57
Băiatul Lorenei Balaci şi al lui Eugen Trică, erou al naţionalei U20 cu Anglia! Atanas Trică a marcat unul din cele două goluri
Ahmed Bani, cu gândul la derby-ul cu Rapid, după ce a calificat-o pe Dinamo în grupele Cupei României
Liga 1 • 30 aug., 9:43
Ahmed Bani, cu gândul la derby-ul cu Rapid, după ce a calificat-o pe Dinamo în grupele Cupei României: „Şansele sunt 50-50!”
Ovidiu Burcă s-a prăbuşit emoţional şi a pus tunurile pe jucători după Universitatea Craiova - Dinamo 1-0.
Cupa României • 29 aug., 22:47
Ovidiu Burcă, după ce Dinamo a învins-o chinuit pe Metaloglobus: „Ai doar de pierdut în astfel de meciuri”
Play-off Cupa României | Metaloglobus - Dinamo 1-2
Cupa României • 29 aug., 20:55
Play-off Cupa României | Metaloglobus – Dinamo 1-2. „Câinii” au obţinut calificarea după ce au fost conduşi! „Dublă” Ahmed Bani