Închide meniul

Filip Dujmovic, gafa campionatului în Gloria Buzău – Dinamo! Gazdele au deschis scorul după ce portarul „câinilor” a intrat cu mingea în poartă!

Bogdan Stănescu Publicat: 1 mai 2023, 18:30 / Actualizat: 1 mai 2023, 20:58

Reclamă
Filip Dujmovic, gafa campionatului în Gloria Buzău – Dinamo! Gazdele au deschis scorul după ce portarul câinilor” a intrat cu mingea în poartă!

Filip Dujmovic, gafa campionatului în Gloria Buzău - Dinamo!

Filip Dujmovic a intrat cu mingea în poartă! / captura digisport.ro

Filip Dujmovic a comis gafa campionatului în Gloria Buzău – Dinamo. În minutul 9, portarul bosniac al lui Dinamo a prins o minge, dar a intrat cu ea în propria poartă. Astfel, Gloria Buzău a deschis scorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

S-au marcat trei goluri în 18 minute în Gloria Buzău – Dinamo.

Filip Dujmovic, gafa campionatului în Gloria Buzău – Dinamo!

Primul a fost chiar cel cu eroarea uriaşă a lui Filip Dujmovic. Faza a avut loc în minutul 9. La doar 5 minute distanţă, portarul de 24 de ani al lui Dinamo avea să fie învins din nou de Boiciuc.

Dinamo a redus din diferenţă în minutul 18, prin Larrucea.

Meciul Gloria Buzău – Dinamo este foarte important pentru „câini”, care luptă pentru promovarea în Liga 1.

Reclamă

Intră aici pentru a vedea gafa uriaşă comisă de Filip Dujmovic

Ovidiu Burcă, măsuri de urgenţă înainte de Gloria Buzău – Dinamo! Denis Oncescu, OUT din primul 11 al „câinilor”

Ovidiu Burcă a luat măsuri de urgenţă la Dinamo, înaintea meciului cu Gloria Buzău, din a şasea rundă din play-off-ul Ligii a 2-a. Tehnicianul „câinilor” a decis să nu se mai bazeze pe portarul Denis Oncescu la confruntarea contra trupei lui Adrian Mihalcea.

Dinamo şi Gloria Buzău sunt despărţite de un singur punct în clasament, înaintea meciului direct. Acesta se dispută chiar în aceste momente, în format live text, pe AS.ro.

Conform digisport.ro, Ovidiu Burcă a decis să facă o schimbare importantă pentru meciul cu Gloria Buzău. Mai exact, antrenorul „câinilor” a luat hotărârea de a nu-l mai titulariza pe portarul Denis Oncescu.

Reclamă 4 / 0/3

Se pare că greşelile goalkeeper-ului din ultimele meciuri l-au determinat pe Ovidiu Burcă sa ia o decizie drastică. În locul lui Denis Oncescu, tehnicianul trupei din Ştefan cel Mare l-a titularizat pe Filip Dujmovic. Portarul bosniac e titular în playoff pentru a doua oară.

Denis Oncescu a comis o greşeală colosală în derby-ul cu CSA Steaua. Portarul lui Dinamo i-a pasat greşit lui Gorka Larrucea, în interiorul careului. Spaniolul era presat de Bogdan Chipirliu, şi a pierdut cu uşurinţă balonul.

Atacantul de la CSA Steaua a înscris astfel fără emoţii, în poarta lăsată goală de Denis Oncescu. Chipirliu a făcut astfel „dubla” în derby-ul din Liga a 2-a, câştigat de „militari”.

Ce a spus Ovidiu Burcă după Dinamo – Poli Iaşi 1-3

Ovidiu Burcă a spus după meciul Dinamo – Poli Iaşi, scor 1-3, din play-off-ul Ligii a 2-a că Dinamo nu renunţă la lupta pentru promovarea directă în Liga 1.

Două reprize diametral opusă. Aşa se întâmplă când o echipă tânără nu poate să gestioneze un gol primit pe finalul primei reprize. Am jucat cu curaj, în prima repriză am găsit linii de pasare. După primirea golului ne-am pierdut încrederea.

Ne-a debusolat şi schimbarea lui Ţîră, s-a accidentat. Nu mai putea să continue. În momentul când iei un gol aşa târziu trebuie să ai caracter, şi curaj. E o lecţie pe care trebuie să o învăţăm. Când eşti tânăr, se mai întâmplă. Trebuie să învăţăm.

Trebuie să joci 90 de minute, să ai intensitate. E nevoie de răbdare, e un proces început cu tineri. Promovarea directă încă nu e jucată, spun eu. Mai sunt încă puncte puse în joc, însă depinde de noi, de cum vom gestiona acest moment. Am mai trecut prin momente grele la începutul sezonului. Încerc să le ridic moralul jucătorilor.

Reclamă

Este play-off, se joacă cu cele mai bune echipe din campionat. Dar noi nu cedăm, mergem la Buzău să câştigăm. Trebuie să ridicăm capul sus, să muncim, să reparăm lucrurile care ne-au deraglat. Să ne luptăm pentru locul 3, încă se mai joacă”, a declarat Ovidiu Burcă după înfrângerea cu Poli Iaşi de acasă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-0. Daniel Popa a deschis scorul cu un şut la colţul lung 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Natalia Bajor e ACUM, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” Vezi toate știrile
Citește și