Închide meniul

Gloria Buzău – Dinamo 2-2! „Câinii roșii” au luat un punct la Buzău după ce au fost conduşi cu 2-0

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 1 mai 2023, 18:20 / Actualizat: 19 mai 2023, 11:40

Gloria Buzău – Dinamo 2-2! Câinii roșii” au luat un punct la Buzău după ce au fost conduşi cu 2-0

Gloria Buzău - Dinamo 2-2

Dinamo, într-un meci din Liga a doua / Hepta

Gloria Buzău – Dinamo 2-2. „Câinii roșii” au luat un punct la Buzău, după ce au fost conduşi cu 2-0. Lupta pentru promovarea în Liga 1 se complică pentru dinamovişti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a rămas cu acest rezultat pe locul 4. Gloria Buzău, adversara lui Dinamo de astăzi, e la doar un punct în spatele „câinilor roșii”. Dinamo a pierdut atât cu CSA Steaua, scor 0-2, cât și cu Poli Iași, scor 1-3 înainte de egalul cu Gloria Buzău.

Gloria Buzău – Dinamo 2-2

Min. 90: Fluier final! Gloria Buzău – Dinamo s-a încheiat 2-2!

Min. 67: Gloria Buzău – Dinamo 2-2! Penalty-ul a fost transformat de Bani şi Dinamo a restabilit egalitatea!

Min. 65: Penalty pentru Dinamo!

Reclamă

Min. 18: Gloria Buzău – Dinamo 2-1! Larrucea a redus din diferenţă, cu o lovitură de cap!

Min. 14: Gloria Buzău – Dinamo 2-0! Boiciuc a majorat diferenţa!

Min. 9: Gloria Buzău – Dinamo 1-0! Eroare mare a portarului Dujmovic, care a intrat cu mingea în poartă după un şut al lui Blejdea!

Reclamă 4 / 0/3

Pentru a păstra șanse la promovarea directă în prima ligă, Dinamo are nevoie de o victorie în deplasarea de la Buzău. Meciul va putea fi urmărit în format LIVE SCORE pe AS.ro de la 17:30.

Gloria Buzău se află chiar pe locul 5, la un singur punct în spatele dinamoviștilor, astfel că duelul va fi unul foarte disputat.

Ovidiu Burcă, măsuri de urgenţă înainte de Gloria Buzău – Dinamo! Denis Oncescu, OUT din primul 11 al „câinilor”

Ovidiu Burcă a luat măsuri de urgenţă la Dinamo, înaintea meciului cu Gloria Buzău, din a şasea rundă din play-off-ul Ligii a 2-a. Se pare că tehnicianul „câinilor” nu se va mai baza pe portarul Denis Oncescu, la confruntarea contra trupei lui Adrian Mihalcea.

Dinamo se pregăteşte de duelul cu Gloria Buzău, care poate fi decisiv pentru locul 4 din play-off-ul Ligii a 2-a. Cele două formaţii sunt despărţite de un singur punct în clasament, înaintea meciului direct, care se va desfăşura luni, de la ora 17:30, în format live text, pe AS.ro.

Conform digisport.ro, Ovidiu Burcă a decis să facă o schimbare importantă pentru meciul cu Gloria Buzău. Mai exact, antrenorul „câinilor” a luat hotărârea de a nu-l mai titulariza pe portarul Denis Oncescu.

Se pare că greşelile goalkeeper-ului din ultimele meciuri l-au determinat pe Ovidiu Burcă sa ia o decizie drastică. În locul lui Denis Oncescu, tehnicianul trupei din Ştefan cel Mare a mizat pe Filip Dujmovic. Iniţial se crezuse că va fi titularizat Alexandru Stoian.

Alexandru Stoian, în vârstă de 18 ani, nu a bifat niciun meci în acest sezon pentru Dinamo. Ovidiu Burcă a ales să nu-l trimită în luptă nici împotriva celor de la Gloria Buzău.

Reclamă

Denis Oncescu a comis o greşeală colosală în derby-ul cu CSA Steaua. Portarul lui Dinamo i-a pasat greşit lui Gorka Larrucea, în interiorul careului. Spaniolul era presat de Bogdan Chipirliu, şi a pierdut cu uşurinţă balonul.

Atacantul de la CSA Steaua a înscris astfel fără emoţii, în poarta lăsată goală de Denis Oncescu. Chipirliu a făcut astfel „dubla” în derby-ul din Liga a 2-a, câştigat de „militari”.

Recomandări
  • Gloria Buzău – Dinamo 2-2
  • „Câinii roșii”, pas semi-greşit în lupta pentru promovare

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
Vezi toate știrile
Citește și