Închide meniul

Florin Răducioiu şi Mihai Stoica, verdict dur pentru Dinamo: „Sunt limitaţi” / „Zero şanse”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 aprilie 2023, 22:58

Florin Răducioiu şi Mihai Stoica, verdict dur pentru Dinamo: „Sunt limitaţi / „Zero şanse

Florin Răducioiu, necruţător după Rapid - Petrolul 0-2

Florin Răducioiu, în timpul unei conferințe / Hepta

Florin Răducioiu şi Mihai Stoica au dat un verdict dur pentru Dinamo cu privire la şansele la promovare. Atât fostul jucător al dinamoviştilor, cât şi Mihai Stoica nu le acordă nicio şansă jucătorilor lui Ovidiu Burcă să promoveze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Răducioiu a avut un discurs dur la adresa jucătorilor, după ce Dinamo a pierdut meciul cu Poli Iaşi, scor 1-3. Acesta a spus că „sunt limitaţi” din puncte de vedere fotbalistic şi că la echipă sunt probleme mari în apărare.

Florin Răducioiu şi Mihai Stoica, verdict dur pentru Dinamo

”Au început foarte bine, prima repriză bună, dar sunt egalaţi la sfâşitul primei reprize. Văzusem deja anumite carenţe în jocul lor, această insistenţă de a ieşi cu mingea la picior din propriul teren nu poate să facă Dinamo.

La Dinamo nu sunt de ajuns suporterii, această luptă, această dârzenie pe care o arată, trebuie şi jucători cu anumit nivel tehnic. Jucătorii de acum sunt limitaţi.

O echipă a Iaşiului mai experimentată, a profitat de greşelile jucătorilor de la Dinamo. Merită să promoveze în Liga 1. Dinamo primeşte cinci goluri în două meciuri, asta spune multe despre carenţele din apărare„, a spus Florin Răducioiu la orangesport.ro.

Reclamă

Cu şanse mici de a prinde un loc direct de promovare, Dinamo va juca barajul pentru accederea în Liga 1. Oficialul de la FCSB spune că echipa lui Burcă nu ar avea nicio şansă.

Zero șanse! Orice echipă din Liga 2, zero șanse la ce am văzut. Sunt două meciuri. Dacă era un singur meci, se putea întâmpla orice, mai apărea un Vidican la VAR, mai știu eu.. dar așa, nu cred.

Șanse minime pentru echipa din Liga 2. Cum am văzut mai tot timpul, anul trecut a fost excepția care întărește regula, dar Dinamo era într-o situație aproape fără ieșire„, a spus şi Mihai Stoica pentru sursa mai sus citată.

Reclamă 4 / 0/3

Ovidiu Burcă, prima reacţie după Dinamo – Poli Iaşi 1-3

Burcă a comentat ceea ce s-a întâmplat pe Stadionul Arcul de Triumf. A pus eşecul pe seama tinereţii jucătorilor săi, care au condus pe tabelă, dar au avut o repriză a doua dezastruoasă.

Două reprize diametral opusă. Aşa se întâmplă când o echipă tânără nu poate să gestioneze un gol primit pe finalul primei reprize. Am jucat cu curaj, în prima repriză am găsit linii de pasare. După primirea golului ne-am pierdut încrederea.

Ne-a debusolat şi schimbarea lui Ţîră, s-a accidentat. Nu mai putea să continue. În momentul când iei un gol aşa târziu trebuie să ai caracter, şi curaj. E o lecţie pe care trebuie să o învăţăm. Când eşti tânăr, se mai întâmplă. Trebuie să învăţăm.

Trebuie să joci 90 de minute, să ai intensitate. E nevoie de răbdare, e un proces început cu tineri. Promovarea directă încă nu e jucată, spun eu. Mai sunt încă puncte puse în joc, însă depinde de noi, de cum vom gestiona acest moment. Am mai trecut prin momente grele la începutul sezonului. Încerc să le ridic moralul jucătorilor.

Este play-off, se joacă cu cele mai bune echipe din campionat. Dar noi nu cedăm, mergem la Buzău să câştigăm. Trebuie să ridicăm capul sus, să muncim, să reparăm lucrurile care ne-au deraglat. Să ne luptăm pentru locul 3, încă se mai joacă„, a declarat Ovidiu Burcă la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și