Închide meniul

Florin Talpan anunţă o nouă victorie împotriva FCSB! „Le mulțumesc adevăraților steliști”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 25 mai 2023, 12:21

Florin Talpan anunţă o nouă victorie împotriva FCSB! „Le mulțumesc adevăraților steliști

Fostul ministru al Apărării, atac devastator la Florin Talpan

Florin Talpan, în timpul unui interviu / Antena Sport

Florin Talpan anunţă o nouă victorie împotriva FCSB. Reacţia lui Talpan are legătură cu o contestaţie depusă de avocaţii de la FCSB, în privinţa mărcilor folosite de CSA. Aceştia ar fi încercat să anuleze folosirea lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Talpan se laudă că Înalta Curte de Casație și Justiție a respins contestaţia celor de la FCSB, dar şi că dosarul se va încheia astfel.

Florin Talpan anunţă o nouă victorie împotriva FCSB

„Ieri am înregistrat o nouă victorie în instanță împotriva FCSB-ului! Avocatul FCSB a încercat să anuleze toate mărcile folosite de Clubul Sportiv al Armatei Steaua București!

A fost un proces dificil, a nu știu câta încercare a FCSB de furt de identitate! Înalta Curte de Casație și Justiție a respins ieri contestația în anulare formulată de FCSB! Mulțumesc adevăraților steliști care mă susțin și au încredere în mine!”, a scris Florin Talpan, pe Facebook.

Răspunsul avocatului de la FCSB

Adrian Căvesc a ţinut să vină cu o replică. Avocatul clubului din Liga 1 susţine că nu e vorba de o înfrângere, ci de o lămurire pentru procesele următoare.

Reclamă

„Acest proces cu mărcile, în care noi încercăm să le anulăm și să se constate că există o marcă notorie în favoarea noastră, are termen la Curtea de Apel București pe 1 noiembrie, în urma recursului admis de Înalta Curte. Această contestație în anulare a fost o simplă clarificare de care noi am avut nevoie.

În ceea ce privește respingerea ei, nouă ne-a dat niște răspunsuri. Noi cerem anularea întregului lor portofoliu de mărci cu denumirea Steaua. Nu au fost folosite o perioadă pe o perioadă de cinci ani, așa cum spune legea și datorită faptului că la data înregistrării au fost solicitate cu rea credință. De ce? Toate mărcile sunt înregistrate din 2003 în sus”, a spus Adrian Căvescu, conform fanatik.ro.

Bănel Nicoliţă, mesaj categoric pentru Florin Talpan

Bănel Nicoliţă a avut un mesaj categoric pentru Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua. Nicoliţă e de părere că războiul dintre FCSB şi CSA Steaua trebuie să înceteze.

Reclamă 4 / 0/3

Bănel Nicoliţă a avut şi un mesaj ferm pentru Florin Talpan. Nicoliţă i-a transmis că, din punctul său de vedere, echipa lui Gigi Becali este Steaua.

„Pentru mine e Steaua, clar, FCSB e Steaua. Știți foarte bine că am intrat în conflict și cu domnul Talpan, pe calea asta îi spun că pentru mine este doar FCSB, care este egal Steaua. I-am explicat, domnule, gata, STOP, eu am jucat la Steaua, a rămas și el blocat. Domnu Nicoliță, eu vă respect foarte mult.

Și eu vă respect, dar nu puteți să îmi spuneți mie că eu nu am jucat la Steaua, eu am tricoul acasă, fetele mele știu că am jucat la Steaua, păi, ce le spun? I-am zis: domnu, dumneavoastră ați fost la meciuri, ați uitat? Aa, că am fost și eu invitat la un meci„, a spus Bănel Nicoliţă în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
  • Florin Talpan anunţă o nouă victorie împotriva FCSB
  • Reacţia avocaţilor celor de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și