Închide meniul

Florin Talpan, atac la adresa suporterilor CSA Steaua: „Nu am ce să discut cu ei, nu mă subordonez”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 mai 2023, 13:07

Florin Talpan, atac la adresa suporterilor CSA Steaua: „Nu am ce să discut cu ei, nu mă subordonez

Florin Talpan, atac la adresa suporterilor CSA Steaua

Florin Talpan, în timpul unui interviu / Hepta

Florin Talpan a lansat un atac la adresa suporterilor de la CSA Steaua. Juristul CSA a răspuns astfel după bannerele afişate de fani, la ultimul meci din acest sezon de Liga 2, cu Gloria Buzău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nu știu cum vor suporterii să meargă la TAS. Lăsați-mă să mă interesez să văd despre ce e vorba. Cu mine nu a discutat nimeni. Să vedem exact ce vine de la federație și clubul trebuie să ia decizia asta, nu suporterii.

Florin Talpan, atac la adresa suporterilor CSA Steaua

Problema este că decizia este doar a clubului, nu a suporterilor! Eu nu am comunicare cu suporterii pentru că m-au dezamăgit mult în ultimul timp și nu am ce să mai discut cu suporterii. Eu nu sunt un om care să fiu controlabil de unii suporteri de la AS47.

Eu îmi fac treaba pe linia mea, nu am nicio treabă și nu mă subordonez suporterilor. Fiecare să-și vadă de ale lui. Eu am foarte multe dosare și nu am timp de astfel de dispute. Poate va veni o decizie favorabilă din partea federației. De ce să ne gândim atât de departe? Nu ați văzut? Jucăm cu Kosovo, dar România nu recunoaște acest stat. Aici federația ține cont de decizia UEFA”, a spus Talpan, citat de fanatik.ro.

Gigi Becali, o nouă reacţie acidă la adresa CSA Steaua

Gigi Becali a avut o nouă reacţie acidă la adresa celor de la CSA Steaua, după ce proiectul de modificare a Legii Sporturilor a fost retras. Patronul FCSB le-a distrus orice speranţă „militarilor”, mărturisind că aceştia nu se pot asocia cu nicio entitate privată pentru a putea obţine dreptul de promovare.

Reclamă

Vasile Dîncu, cel care a propus ca Legea Sporturilor să fie schimbată pentru a permite celor de la CSA Steaua să promoveze în Liga 1, a decis să retragă proiectul.

„Și stați să vedeți că ăștia de la CSA nu se pot asocia cu niciun privat. De ce credeți că tot urlă Talpan? Știe el ce știe, dar el e de pe altă lume. Marca Steaua este a unității militare. Nu au cum să o asocieze. A, o pot asocia doar prin Hotărâre de Guvern sau licitație.

Ei nici patrimoniul nu îl pot da, că e patrimoniu public, lot, jucători, etc, etc. Ei nu se pot asocia cu un privat. Nu există niciun model în cazul lor să facă ei asociație cu un privat. Nu există legea parteneriatului public cu privat”, a decarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și