Închide meniul

Fostul ministru al Apărării, atac devastator la Florin Talpan: „N-a făcut nimic!”. Acuzaţii fără precedent

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 iulie 2023, 16:43

Fostul ministru al Apărării, atac devastator la Florin Talpan: „N-a făcut nimic!. Acuzaţii fără precedent

Fostul ministru al Apărării, atac devastator la Florin Talpan

Florin Talpan, în timpul unui interviu / Antena Sport

Fostul ministru al Apărării a lansat un atac devastator la adresa lui Florin Talpan. Vasile Dîncu l-a arătat cu degetul pe juristul celor de la CSA Steaua şi l-a acuzat de problemele cu care se confruntă clubul din Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vasile Dîncu l-a acuzat pe Florin Talpan că nu îşi doreşte decât să îşi facă imagine din urma „războiului” cu Gigi Becali. Mai mult, a lăsat de înţeles că Talpan este principalul vinovat că CSA nu a primit drept de promovare în Liga 1.

Fostul ministru al Apărării, atac devastator la Florin Talpan

Nu mi se pare normal să avem echipe care să nu au posibilitatea de a atinge maximum de performanţă, nu mi se pare normal să nu poată să promoveze clubul Steaua. Dar aici este de vină şi clubul Steaua, pentru că nu a făcut nimic pentru a îndeplini condiţiile de promovare.

Talpan îşi face imagine, în primul rând. Dacă Talpan ar fi avut vreun rezultat, ar fi făcut ceva până acum. În afară de bătălia lui din justiţie, nu a făcut nimic. A vrut să rămână clubul aşa, pentru a fi mai uşor de manevrat.

Conducerea Stelei nu este una slabă. Problema este că trebuie să se supună, cum se supune în Armată, Ministerului şi conducerilor succesive care au venit. În aceste condiţii, nu a avut prea multă autonomie în decizie. Eu le-am oferit mai multe condiţii, dar nu au vrut să mai beneficieze de ele.

Reclamă

În general, militarii nu erau de acord ca echipa Steaua să promoveze. N-am înţeles niciodată prea bine de ce„, a declarat Vasile Dîncu pentru orangesport.ro.

Florin Talpan a fost unul dintre principalii contestatari ai revenirii FCSB-ului în Ghencea. S-a opus vehement ca vicecampioana Ligii 1 să poată juca pe Stadionul Steaua. Gigi Becali a anunţat astăzi că a reuşit în cele din urmă să primească dreptul de a-şi duce echipa pe arena de 100 de milioane de euro.

FCSB – CFR Cluj se joacă în Ghencea

FCSB – CFR Cluj se joacă în Ghencea. Anunţul a fost făcut chiar de Gigi Becali. Astfel, partida cu fosta campioană va fi prima pe care o va juca FCSB pe noul stadion Steaua.

Reclamă 4 / 0/3

S-a semnat. Duminică se va juca în Ghencea. Bine că s-a rezolvat. Când se rezolvă problema, e bine. Nu mai are rost să comentăm ce a fost. Avem obligaţia noi, staff-ul, jucătorii, antrenorii, să nu spunem că suntem Steaua. Noi o vom face. Noi nu putem să oprim galeria, nu avem cum să îi oprim.

E vorba despre meciul acesta şi cât e Arena Naţională ocupată. Atât am nevoie, după jucăm pe Arena Naţională.

Pe mine nu mă interesează cum spun alţii, că vreau să ocup Ghencea. Nu vreau discuţii, nu vreau certuri. S-a rezolvat, să fie sănătoşi, s-a revenit la normal. Să fie sănătoşi, să ţină Ghencea. Eu vreau doar să joc meciurile astea.„, a spus Gigi Becali.

FCSB a jucat ultimul meci în Ghencea pe 22 martie 2015. Echipa lui Gigi Becali a jucat atunci împotriva celor de la Viitorul, într-un meci în care echipa pregătită la vremea respectivă de Costel Gâlcă s-a impus cu 4-1. Pentru FCSB au marcat atunci Cristi Tănase de două ori, Raul Rusescu şi George Ţucudean.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și