Închide meniul

CS Mioveni – Steaua 2-0. Echipa antrenată de Daniel Opriţa a ratat play-off-ul

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 11 martie 2024, 19:08

CS Mioveni – Steaua 2-0. Echipa antrenată de Daniel Opriţa a ratat play-off-ul

CS Mioveni - Steaua 2-0. Echipa antrenată de Daniel Opriţa a ratat play-off-ul

Daniel Oprița, la un meci / Profimedia Images

CS Mioveni – Steaua s-a încheiat 2-0, într-un meci al etapei a 18-a din liga secundă. În urma acestui meci, Steaua a ratat accesul în play-off-ul Ligii 2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gazdele au deschis scorul în minutul 60, prin Andrei Panait. Militarii au reacţionat prin bara lui Nacho Heras, din minutul 64. Mioveni a înscris al doilea gol în minutul 75. Ion Cărăuş a trimis în plasă pentru 2-0 scor final, asigurând locul echipei sale în play-off-ul ligii secunde.

CS Mioveni – Steaua 2-0. Echipa antrenată de Daniel Opriţa a ratat play-off-ul

În clasament, înaintea ultimei etape din sezonul regular, CSC Şelimbăr este pe primul loc, cu 39 de puncte, urmată de Corvinul (37 de puncte), Unirea Slobozia (37 de puncte) şi CS Mioveni (cu 32 de puncte). Pe locurile 5 şi 6 se află Gloria Buzău şi FK Csikszereda, ambele cu câte 31 de puncte, relatează news.ro.

CSA Steaua este pe locul 10, cu 25 de puncte, fără şanse de a mai ajunge în play-off.

Gabi Balint a răbufnit după o nouă decizie în procesul CSA Steaua – FCSB: „Aici s-a ajuns din cauza incompetenţei”

Gabi Balint a răbufnit după o nouă decizie în procesul CSA Steaua – FCSB. Fostul mare atacant al Stelei a vorbit despre victoria obținută de formația din Ghencea în fața lui Gigi Becali, în instanță.

Reclamă

Judecătorii de la Curtea de Apel au decis să respingă un apel prin care FCSB cerea ca toate mărcile „Steaua București” să fie atacată. Totuși, decizia nu este una definitivă și poate fi atacată.

Gabi Balint este de părere că Steaua București a fost împărțită din cauza incompetenței unor persoane, de ambele părți ale baricadei. Legenda clubului din Ghencea a dezvăluit că, în opinia sa, suporterii sunt cei mai afectați de această schismă stelistă, care a făcut ca oameni care iubesc aceleași culori să se afle într-o stare conflictuală.

„Suporterii nu au nicio vină”

„Vi se pare normal să încerce cineva să ia marca clubului, identitatea clubului? Clubul a transformat o dată, în 1998, societatea. Nu a fost un om care să se ocupe, ei, (n.r. reprezentanții MApN) când au fost să semneze, s-au dat la o parte.

Reclamă 4 / 0/3

I-au lăsat să facă ce vor. Ce au făcut în sala aia numai ei știu. Și acum încearcă să facă dreptate, e Talpan. (n.r. Gigi Becali) L-a împrumutat cu bani (n.r. clubul), s-a scris că în momentul în care va trece clubul (n.r. la o societate pe acțiuni), i se vor oferi acțiuni.

Dar nu s-a mai făcut nimic, au zis <<e al nostru!>>. Suporterii sunt cei mai nevinovați, nu au nicio vină, trebuie lăsați să fie aproape de echipă. Problema a fost… eu sunt de acord că ambele părți sunt de vină, pentru că nu au știut să se facă niște lucruri clare.

Aici s-a ajuns din cauza incompetenței unora, și de o parte, și de cealaltă. Suporterii țin cu aceeași echipă, au aceleași culori în suflet, dar se ceartă. (n.r. Ții cu CSA Steaua?) Da. S-a reînființat în 2017, dar e la al treilea sezon în Liga 2”, a spus Gabi Balint, la digisport.ro.

CSA Steaua a câştigat apelul cu FCSB pentru marcă

CSA Steaua a câştigat apelul cu FCSB pentru marcă. Curtea de Apel a respins, ca nefondată, cererea de anulare înaintată de FCSB privind toate mărcile înregistrate din patrimoniul Clubul Sportiv al Armatei, a anunţat juristul CSA Steaua, Florin Talpan. FCSB poate face apel la această în 30 de zile.

”O nouă victorie a mea în instanţă ! Avocatul lui Becali a pierdut din nou în faţa mea, în încercarea de a ne anula sau decădea mărcile aflate în patrimoniul Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti!

Am muncit ca de obicei foarte mult, şi am satisfacţia că instanţa mi-a dat dreptate! În loc sa fiu recompensat pentru toate reuşitele mele, mi s-a luat din salariu şi cu toate acestea, am găsit puterea să lupt mai departe! Sunt mândru de munca mea şi de eforturile pe care le-am făcut!

Este inadmisibil ca eu să am rezultate remarcabile iar conducerea Ministerului Apărării Naţionale să nu mă aprecieze şi să nu îmi acorde sporul integral pentru lucrări de excepţie, spor pe care îl merit, deoarece am câştigat dosare foarte grele şi am păstrat în patrimoniul Clubului Sportiv al Armatei marca Steaua Bucureşti, numele Steaua Bucureşti si palmaresul echipei de fotbal!

Reclamă

Sper ca eforturile depuse de către mine să fie recompensate de ministrul Apararii Nationale la adevărata lor valoare în cel mai scurt timp!”, a scris Talpan pe Facebook.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” Vezi toate știrile
Citește și