Închide meniul

Gabi Tamaş e gata să revină în fotbal! Echipa cu care este în negocieri avansate, după ce a fost ofertat şi de Dinamo

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 12 martie 2024, 17:38

Gabi Tamaş e gata să revină în fotbal! Echipa cu care este în negocieri avansate, după ce a fost ofertat şi de Dinamo

Gabi Tamaş e gata să revină în fotbal, după ce a fost ofertat şi de Dinamo

Gabi Tamaș, în timpul unui interviu / Antena Sport

Gabi Tamaş e gata să revină în fotbal, după ce a fost ofertat şi de Dinamo. Fostul internaţional se află în negocieri avansate cu cei de la Concordia Chiajna, pentru a prelua funcţia de director sportiv în cadrul clubului ilfovean.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Concordia Chiajna a ratat play-off-ul Ligii a 2-a şi Erik Lincar a fost demis. Discuţiile sunt avansate şi cu viitorul antrenor al ilfovenilor.

Gabi Tamaş e gata să revină în fotbal, după ce a fost ofertat şi de Dinamo

Conform prosport.ro, Gabi Tamaş e foarte aproape să devină directorul sportiv al celor de la Concordia Chiajna, ocupanta locului 14 în Liga a 2-a. Fostul fundaş s-a retras din fotbal în toamna anului trecut, chiar de la formaţia ilfoveană.

De asemenea, sursa citată mai sus mai notează faptul că Ilie Poenaru ar urma să devină antrenorul celor de la Concordia Chiajna, alături de Marian Dună, cel care are licenţă PRO.

Ilie Poenaru este liber de contract de la finalul lunii ianuarie, după ce s-a despărţit de Voluntari, echipă pe care o antrena de mai bine de un an.

Reclamă

Gabi Tamaş a fost ofertat şi de Dinamo, pentru preluarea funcţiei de director sportiv. Fostul internaţioal are o relaţie bună cu unul dintre acţionarii „câinilor”, Andrei Nicolescu. Trupa din Ştefan cel Mare nu are director sportiv încă din toamnă, după plecarea lui Gabi Bădău.

Concordia Chiajna a încheiat sezonul regular pe locul 14, cu 22 de puncte, acumulate după 18 etape. Ilfovenii s-au clasat la nouă puncte distanţă de ultimul loc de play-off, ocupat de Csikszereda M. Ciuc.

Ce cerinţe a avut Gabi Tamaş pentru a semna cu Dinamo

Ce cerințe are Gabi Tamaș pentru a veni la Dinamo, înaintea întâlnirii cu Andrei Nicolescu, administratorul special al „câinilor”. Echipa din Ștefan cel Mare pare să țină cont de sfatul primit de la Ionuț Lupescu, cel care i-a îndemnat să aducă oameni cu „expertiză fotbalistică”.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit gsp.ro, Tamaș nu își dorește să fie doar un om de decor în cadrul clubului și vrea să aibă un cuvânt important în ceea ce privește deciziile luate la Dinamo. Fostul fundaș este deja înscris la mai multe cursuri din cadrul FRF de management sportiv. În cazul în care negocierile cu Andrei Nicolescu vor decurge așa cum trebuie, Gabriel Tamaș va semna cu Dinamo:

„Are niște idei ferme, clare, s-a tot documentat în ultima vreme. S-a înscris și la niște cursuri ale Federației pentru viitorii manageri sportivi. Plus că are relații și în străinătate, a vorbit cu unul, cu altul.

De curând, a vorbit cu Cosmin Moți, care este de câțiva ani director tehnic la Ludogorets, dar și cu cei de la Hapoel Haifa, având cunoștințe în Israel, acolo unde a jucat.

Ideea este că Gabi Tamaș vrea să aibă un cuvânt în funcția pe care ar urma să o aibă, de la transferuri la tot ceea ce presupune meseria asta. Nu este yes-man să fie de decor. Dacă se va înțelege cu șefii lui Dinamo, atunci va fi de acord și va semna contractul, altfel, nu!”, susțin sursele gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și