Închide meniul

Gabi Tamaș, în culmea fericirii după ce Gabriel Torje a semnat cu Concordia Chiajna. Cei doi, din nou colegi după 14 ani

Alex Ioniță Publicat: 19 septembrie 2023, 20:41

Reclamă
Gabi Tamaș, în culmea fericirii după ce Gabriel Torje a semnat cu Concordia Chiajna. Cei doi, din nou colegi după 14 ani

Gabi Tamaş, sfat savuros pentru juniori

Gabi Tamaș, la o petrecere / Hepta

Gabi Tamaș, în culmea fericirii după ce Gabriel Torje a semnat cu Concordia Chiajna. Fundașul ilfovenilor a vorbit despre venirea la echipă a fostului său coleg de la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriel Torje a semnat cu Concordia Chiajna și va evolua pentru prima dată în Liga a 2-a din România. La formația ilfoveană va fi coleg cu Gabi Tamaș, dar și cu Adi Popa, care a plecat în această vară de la CSA Steaua.

Gabi Tamaș, în culmea fericirii după ce Gabriel Torje a semnat cu Concordia Chiajna. Fundașul crede că mijlocașul va ajuta echipa

Fotbalistul de 39 de ani, care este legitimat la Concordia Chiajna din luna ianuarie, este de părere că venirea lui Gabriel Torje poate ajuta formația ilfoveană în lupta pentru promovarea în primul eșalon al fotbalului românesc. Cei doi fotbaliști au fost colegi la Dinamo pentru un an, între 2008 și 2019.

„Ne bucurăm că a venit. (n.r. O să fiți un cuplu exploziv?) Să dea Domnul, nu vezi că nu prea ne ajută ce facem pe teren de o vreme?! Poate ne ajută el să ieșim din pasa asta.

Am început bine, dar nu am continuat la fel de bine”, spune Tamaș, care a punctat că are așteptări mari de la Torje: ”Suntem fericiți, sper să ne ajute, un jucător cu experiență”, a spus fotbalistul concordiei, potrivit iamsport.ro.

Reclamă

De la debutul noului sezon din Liga a 2-a, Concordia Chiajna se află pe locul al 8-lea în clasament. Ilfovenii au obținut 2 victorii și două rezultate de egalitate de la începutul noii stagiuni. De asemenea, echipa lui Erik Lincar a pierdut și două dueluri, cu CSM Alexandria și cu CSC Șelimbăr.

Gabriel Torje ar putea debuta pentru formația din liga secundă pe data de 23 septembrie, atunci când Concordia Chiajna se va deplasa pe terenul celor de la CSM Reșița. Duelul va începe de la ora 11:00 și contează pentru etapa a 7-a a noului sezon din Liga a 2-a.

Gabi Torje, prezentat oficial la Concordia Chiajna

Fostul internaţional român a parafat o înţelegere valabilă un an cu gruparea din Chiajna. A fost anunţat oficial.

Reclamă 4 / 0/3

„BUN VENIT, GABRIEL TORJE!

Clubul Sportiv Concordia Chiajna si Gabriel Torje au semnat un contract valabil pana la data de 30.06.2024. Acesta a venit la clubul nostru din campionatul Turciei de la Genclerbirligi.

Gabriel Torje a bifat in CV echipe precum Politehnica Timisoara, Dinamo Bucuresti, Farul Constanta, Udinese, RCD Espanyol Barcelona, FC Granada, Konyaspor, Osmenlispor, Karabukspor, Sivasspor, Bandirmaspor si Ankaraspor.

Mijlocasul in varsta de 33 ani, a adunat in tricoul echipei nationale a Romaniei, 57 de selectii, reusind sa inscrie 12 goluri.
Clubul nostru ii ureaza BUN VENIT si ii doreste sa aiba parte de evolutii excelente in tricoul „vulturilor verzi”, alaturi de colegi si staff-ul tehnic!”, au postat oficialii clubului, pe contul de Facebook.

În sezonul trecut a jucat pentru Genclerbirligi, echipă din Liga a 2-a din Turcia. Pentru clubul respectiv a jucat 9 partide în care a reușit să marcheze de 2 ori. De asemenea, a oferit și o pasă decisivă pentru echipa din Ankara. În momentul de față, mijlocașul cu 57 de selecții în echipa națională a României este cotat la suma de 275.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și