Închide meniul

Gabi Torje a avut un debut teribil la Concordia Chiajna. Ce a putut să se întâmple în prelungirile meciului cu CSM Reşiţa

Alex Ioniță Publicat: 23 septembrie 2023, 13:50

Reclamă
Gabi Torje a avut un debut teribil la Concordia Chiajna. Ce a putut să se întâmple în prelungirile meciului cu CSM Reşiţa

Gabi Torje a dat verdictul în lupta la titlu

Gabi Torje, în timpul unui meci / Profimedia

Gabi Torje a avut un debut teribil la Concordia Chiajna. Fostul dinamovist a jucat prima partidă pentru clubul de Liga a 2-a, acolo unde este coleg cu Gabi Tamaș și Adi Popa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mijlocașul a ajuns pentru prima dată în eșalonul secund al fotbalului românesc în această toamnă, după ce a ales să înceapă o nouă aventură la Concordia Chiajna. Înainte de a semna cu formația ilfoveană a evoluat pentru Genclerbirligi, echipă din liga secundă a Turciei.

Gabi Torje a avut un debut teribil la Concordia Chiajna. Două goluri și două eliminări în prelungiri

Fostul dinamovist a avut parte de un debut teribil la noua sa echipă. Acesta a fost introdus în teren de către antrenorul Concordiei în minutul 64 al partidei de la Reșița, la scorul de 1-1. Echipa lui Torje, Tamaș și Popa a reușit să marcheze golul de 2-1 în minutul 71, prin reușita lui Bălan.

Totuși, ilfovenii au avut parte de un final de coșmar al meciului. Gazdele au reușit să întoarcă soarta meciului după golurile lui Alin Dudea (min 90+2) și Rus (min 90+7). De asemenea, ambele formații au terminat partida în 10 oameni, după două eliminări.

După această partidă, Concordia Chiajna se află pe locul al 12-lea în Liga a 2-a, cu 8 puncte în 7 meciuri. De cealaltă parte, CSM Reșița este pe poziția a 13-a, la egalitate de puncte cu noua echipă a lui Gabi Torje.

Reclamă

Este de menționat faptul că în Liga a 2-a există mai multe formații fără drept de promovare în prima ligă. Este vorba despre: Reșița, Alexandria, Șelimbăr, Corvinul, Steaua, Tunari, Slatina și Dumbrăvița.

Rezultate înregistrate în partidele disputate, sâmbătă, în etapa a 7-a a Ligii a II-a:

Meciul Unirea Dej – Unirea Slobozia are loc duminică, iar partida CSA Steaua – CSM Slatina se dispută luni, notează news.ro.

Gabriel Torje are de recuperat o sumă uriașă de bani

„Noi ca jucători străini mergem la FIFA și ne cerem drepturile. În momentul acesta, FIFA a făcut pentru jucătorii de genul un fond de o anumită sumă și la finalul anului se dau din acei bani. Dacă ai probleme, iei ceva. Eu aveam o sumă foarte mare de la Karabuk. Dacă ajung să iau 20-30.000 e bine. Aveam mai mult de jumătate de milion de euro de la Karabukspor, fără banii mei din buzunar.

Reclamă 4 / 0/3

Noi când ne apucăm de fotbal, nu o facem pentru bani neapărat. Trebuie să jucăm cât mai mult din plăcere. Nu putem însă nici să pe stomacul gol. Este frustrant când cineva te păcălește. Când am plecat de acolo, mi-au zis că îmi dau în trei luni. Eu le-am zis să mi-i dea în opt luni, dar să mi-i dea. Și tot nu i-am mai văzut”, a spus, în urmă cu ceva timp, Torje, citat de digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și