Închide meniul

Gabriel Tamaş, despre marea problemă a carierei: „Se spunea că ‘Gabi Tamaş a fost beţiv’, nu că a jucat bine!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 martie 2023, 23:17

Gabriel Tamaş, despre marea problemă a carierei: „Se spunea că Gabi Tamaş a fost beţiv, nu că a jucat bine!

Cum se înțelege Gabi Tamaș cu Cristi Borcea și Gigi Becali

Gabi Tamaş, mesaj pentru contestatari / Hepta

Gabriel Tamaş a vorbit despre marea problemă a carierei. Actualul fundaş de la Concordia Chiajna a spus că a fost deranjat de faptul că mereu era criticat pentru viaţa extrasportivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Tamaş a spus că nu a fost analizat pentru joc, ci pentru escapadele din afara terenului. Aceasta a fost şi marea problemă din carieră pentru fundaşul de 39 de ani.

Gabriel Tamaş, despre marea problemă a carierei

„Pe mine m-a deranjat că mă criticau nu pentru ceea ce făceam în teren, ci pentru ceea ce făceam în afară.

La mine nu a fost că ‘Gabi Tamaş a jucat bine’. Se spunea şi se spune că Gabi Tamaş a fost beţiv. Nu s-a zis că am jucat bine. Poate o dată sau de două ori când ne-am calificat s-a scris bine despre mine„, a spus Gabi Tamaş la digisport.ro.

Gabi Tamaș, în formă maximă și la 39 de ani: „Să mă filmați din cap până în picioare, că după zice lumea că sunt gras”

Gabi Tamaș se află în formă maximă și la 39 de ani! Fundașul cu 67 de selecții la naționala României a semnat cu Concordia Chiajna și își continuă aventura în fotbal. Tamaș nu se gândește la retragere și se antrenează din greu, ca în prima tinerețe.

Reclamă

Gabi Tamaș trage tare la antrenamentele Concordiei Chiajna, unde îl are ca antrenor pe Eugen Trică.

„Să mă filmați din cap până în picioare, că după zice lumea că sunt gras. N-am avut niciodată (n.r. – stare). E greu, e perioada de pregătire, am avut câte două antrenamente pe zi. Mă obișnuiesc cu ei, am mai jucat la liga a 2-a și la U Cluj.

Una pesta alta, am transpirat, ne-am făcut antrenamentul și acum mergem acasă. N-am surprins pe nimeni (n.r. – că a semnat cu Chiajna), am luat decizia care știam că e cea mai bună pentru mine”, a declarat Gabi Tamaș.

Reclamă 4 / 0/3

Eugen Trică, „fermecat” de Gabi Tamaș: „E vioara întâi!”

Eugen Trică este extrem de fericit că a reușit să-l aducă la Concordia Chiajna pe Gabi Tamaș. Antrenorul ilfovenilor a avut numai cuvinte de laudă la adresa fundașului, pe care l-a descris drept „vioara întâi”.

„Sunt foarte mulțumit de el. Și la antrenamente e primul, lucrează foarte bine. La meci l-ați văzut, vioara întâi. Îmi doresc să fie sănătos, și el și ceilalți jucători. Se pare că da (n.r. – poate fi liderul echipei), mă ajută foarte mult ca antrenor”, a mai declarat Eugen Trică.

Gabi Tamaș, reacție savuroasă: „Durează licențele de antrenor, așa că 5-6-7 ani mai joc!”

Gabi Tamaș a dezvăluit că se gândește să se apuce de școala de antrenori, precum și de un curs de management sportiv. Fundașul a râs pe seama faptului că durează mult timp pentru a obține carnetul de antrenori și a anunțat că până atunci va continua să joace.

Tamaș a vorbit și despre echipa națională. Stoperul de 39 de ani este realist și spune că va fi aproape imposibil să mai participe alături de „tricolori” la un Campionat European.

(N.r. – Te vezi antrenor?) Păi nici jucător nu mă mai vedeați acum 2-3 ani și acum uite că am 39 și încă mai joc. Vreau să le fac pe toate, vreau să fac și școala de antrenori, vreau să-mi iau și licențele. Aș vrea să fac și un management pe fotbal, după care mă voi lăsa și voi alege decizia corectă.

(Reporter – Deci mai durează până te lași) Păi bineînțeles, durează și licențele, așa că vreo 5-6-7 ani mai joc (râde). (Reporter – Mai prinzi un EURO?) Să sperăm că prinde echipa națională un EURO, nu eu. Ca jucător e foarte greu să mai prind eu un EURO”, a spus Gabi Tamaș.

Reclamă
Recomandări
  • Gabriel Tamaş a vorbit despre marea problemă a carierei
  • Ce l-a deranjat pe fundaşul de la Concordia Chiajna

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:15 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ al Chinei e ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 10:10 BREAKING NEWSAdrian Mititelu Jr e la terapie intensivă! Fiul lui Adrian Mititelu, la un pas să se otrăvească! Reacţia lui Adrian Mititelu 9:48 A venit nota de plată după FCSB – Rapid 2-2! Ce amendă a primit echipa lui Gigi Becali. Anunțul oficial 9:37 „Nu are rost să ne ascundem după deget” Bogdan Lobonț, verdict despre lupta pentru cupele europene după FCSB – Rapid 2-2 9:30 FotoVictoria Beckham, petrecere fabuloasă cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani! David Beckham, martor la reunirea Spice Girls! 9:09 „Transmite-le că sunt idioţi!” Ce l-a înfuriat pe Marius Şumudică după FCSB – Rapid 2-2. Anunţ vehement pentru contestatari 8:47 „Nimeni nu l-a lăudat!” Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la FCU Craiova! Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 8:37 „E singurul care a făcut ceva!” Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2 8:17 Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid: „Ești vedetă? Imediat îl trec pe bancă” 8:16 Gigi Becali, propunere incredibilă când a aflat că Vlad Chiricheş a suferit o fractură: „Ce, nu se poate aşa?” Vezi toate știrile
Citește și