Închide meniul

Întăriri pentru Daniel Oprița la CSA Steaua. Militarii au adus un jucător din Argentina și forțează intrarea în play-off

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 13 ianuarie 2024, 23:32

Întăriri pentru Daniel Oprița la CSA Steaua. Militarii au adus un jucător din Argentina și forțează intrarea în play-off

Întăriri pentru Daniel Oprița la CSA Steaua

Daniel Opriţa, în timpul unui meci al celor de la CSA Steaua/ Hepta

Au venit întăriri pentru Daniel Oprița la CSA Steaua. Tehnicianul echipei din Ghencea va avea un nou jucător sub comanda sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre un jucător din Argentina, care va semna cu echipa din Liga a 2-a în scurt timp. Acesta joacă pe postul de fundaș central și va lupta pentru intrarea în play-off-ul eșalonului secund.

Întăriri pentru Daniel Oprița la CSA Steaua. Kevin Ceceri va semna cu roș-albaștrii

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, argentinianul Kevin Cerci va semna cu echipa pregătită de Daniel Oprița. În vârstă de 27 de ani, acesta a evoluat ultima dată în Liga a 2-a din țara sud-americană, la San Telmo.

Ceceri a devenit jucător liber de contract în această iarnă și va veni pe gratis în Ghencea. Fundașul are o înălțime senzațională pentru poziția sa, de 1,90 și poate acoperi și poziția de fundaș stânga.

A început fotbalul la academia celor de la Gimnasia, iar apoi a făcut pasul în Europa, la formația R.B. Linense, din Spania. A mai fost legitimat la Guillermo Brown, Club San Jose, Al-Hussein SC, Desmparados, San Felipe și, așa cum a fost menționat anterior, San Telmo.

Reclamă

În momentul de față este cotat la suma de 75.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Tranfermarkt. A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2016, la vârsta de 20 de ani. La momentul respectiv valora suma de 250.000 de euro.

Daniel Oprița a anunțat obiectivul de la CSA Steaua, după reunirea lotului

Daniel Oprița a anunțat obiectivul de la CSA Steaua, după ce jucătorii din lotul „militarilor” au revenit la echipă. Tehnicianul formației din Ghencea a vorbit și despre campania de achiziții din această iarnă și a anunțat faptul că 3 noi jucători se vor alătura formației roș-albastre.

Antrenorul echipei din Ghencea a dezvăluit faptul că formația țintește primele două locuri din clasament, la finalul sezonului, chiar dacă nu poate promova în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu știu dacă suntem primii care ne-am reunit. Dar am stat și m-am gândit că locul pe care suntem nu ne avantajează și că trebuie să începem repede pregătirea, să muncim. Suntem la mâna noastră și suntem obligați să câștigăm meciurile rămase.

Asta e, asta e meseria noastră, au avut destulă vacanță. Poate s-au supărat, poate i-am încurcat puțin, dar văd că s-au prezentat. Dacă o să câștigăm cele patru meciuri, suntem în play-off. Asta ne dorim. 

Nu mă gândeam că vom avea probleme să prindem play-off-ul. Eu mă gândeam la locul 1, la locul 2. Și sezonul trecut a fost la fel și am reușit. Până la vară, asta e provocarea mea. Să prind play-off-ul și apoi să mă lupt pentru primele două locuri. O promovare, cum ar fi, pe hârtie”, a spus Daniel Oprița.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” 22:23 Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene 22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 FCSB – Farul 2-1! Roş-albaştrii, noii campioni ai Ligii 1! Nebunie pe Arena Naţională! Primul titlu pentru FCSB, după nouă ani 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor Vezi toate știrile
Citește și